197

Анонимен

преди 4 години

За съжаление вероятно това е истината. Във Великобритания скръстиха ръце и чакат вируса да премине през населението след което изградения имунитет на преболедувалите да го ограничи по естествен път. Жестоко, но прецениха, че мерките няма да доведат до нищо и правят само някакви вяли призиви за самоизолация с пожелателен характер докато чакат епидемията да свърши своето. На острова винаги са били цинично рационални...

196

Анонимен

преди 4 години

ЕС,купувайте лекарствата на Куба и Япония,докато има васкина,за да се оправим бързо от това чудо. ЕС уж беше високотехнологичен съюз,рая на земята,а оставя възрастните си хора да умират като кучета от дихатена недостатъчност, с разяден бял дроб, троловете на властите цинично пишат, спокойно умират само стари хора. Освен това ЕС стана епицентъра на пандемията,все едно е в Третия свят. Брутално грозно е това.

195

Анонимен

преди 4 години

Този ходил ли е скоро на психар. Да отиде да си прегледа главата че не го слуша. Този поинтересувал ли сее как унищожиха вируса в Китай. Дисциплина дисциплина и пак дисциплина. Но те са Китайци а не диви Балканци начело с тоя Мангър. При обявяване на извънаредно положение по улиците се шляят наркомани и *** които сеят заразата. Да сте видяли това в Китай. Няма как да го видите щото там живее народ а не племе. Ясно ли тие другарю МангАров.

194

Анонимен

преди 4 години

Стига писахте за тия англичани,те и жабарите така мислеха ама изравниха болните си с китайските-а колко е Китай и колко е италия,а?

193

Реалист

преди 4 години

Мангъров, мангъров, не откриваш топлата вода. Те пак могат да преболедуват много хора, дори 70%, но мерките са за да стане по-бавно и по-плавно, за да не се получи срив и в здравната система, и за да не настъпи хаос от масово заразяване.

192

Анонимен

преди 4 години

Прекарал ковид има увреждания на белия дроб като пушач.

191

Анонимен

преди 4 години

До опетковТой тъкмо затова не е шеф на щаба, преди една седмица казваше че вирус въобще нямало. Такива като него са за затвор доживотно!

190

Анонимен

преди 4 години

Холивуд го предсказа това ама нямаше кой да се замисли.

189

преди 4 години

То е ясно, че масата ще преболедува или ще се ваксинира, според което се случи първо.Целта на цялата операция е преболедуването да се случва контролирано, а не при всички едновременно, щото при едновременното тежко боледуване на много хора е голямото мране.

188

Анонимен

преди 4 години

Младите също правят пневмония от COVID 19.Щото сте много смели, акоо всички легла са заети и хипотетично малко реанимация би ви спасила, но за вас няма такава възможност, защото всичко е full, ???

187

Анонимен

преди 4 години

Това, че UK си го местят от единия крачол в другия, може да им изиграе лоша шега и да се окажат изолирани от останалия свят. Но и там управлява руса златка.

186

Анонимен

преди 4 години

До БългаринДай тогава да те заразим тебе, а?

185

Бате Митко

преди 4 години

На тези дето пишат че пишман доцента е прав да им кажа:като пукне ваш близък или вие самите друга песен ще запеете

184

Анонимен

преди 4 години

Ами тогава ще махнат извънредното и 100 % ще го хванат, но ще има жертви и ще почне и да ги повтаря и потретва и т.н. През април излитат и комарите и няма и кремове срещу комари по аптеките.

183

Анонимен

преди 4 години

Епидемия от грип затихва за седмица-две и със сигурност я няма през лятото. С този вирус обаче това очевидно не е така и всички аналогии и теории свързани с грипа не могат да се прилагат. Китайците вече имат предполагаема ваксина и в това е надеждата.

182

Анонимен

преди 4 години

В Бергамо 120000 град гробищата са затворили, защото са пълни, 3-редици ковчези са пред църквата, защото италианците са католици и си вярват.Някой сеща ли се това какви условия за всякакви други епидемии са?!

181

Калеко Алеко

преди 4 години

И колкото по-бързо достигнем тези 70% толкова по-бързо ще затихне и епидемията, в противен случай ще се проточи доста във времето и освен преките жертви от Коронавируса ще има и много косвени, да не говорим за последиците от срива на икономиката и всичките съпътсващи я последици ... !!!

180

Българин

преди 4 години

Къде ги виждате милиони мъртви ,след като 200000 са заразени и около 4000 са починали в света ?

179

аз-ът

преди 4 години

Са като се изсипят в Бюрото по труда 11% от заетите - сервитьори, бармани, готвачи и др. Не се внесат осигуровки и ДДС.Ще видим кой ще ти плати пенсията другия месец. Г л у п а к!!!--Гл*пак е оня дето е решил се размножава, че си се пръкнал ти , ц*рвул.Те ПАК ще напълнят бюрата по труда. ПАК ! Кой ше и коя фирма ще ти плащат заплатата 3 , 4 и повече месеца без да си на работа бе... Дори и в ИТ сектора трудно ще стане толкова дълго време. а в останалите сектори? Аре чезни че миришеш.

178

Българин

преди 4 години

Доцента е прав ,но политици военни и ченгета няма как да го проумеят !То за тва се иска мисъл ,само че мисъл в тикви няма !Светът от 40- до 70% ще прекара вируса ,но кой да слуша това го казват запознатите !Те затова и Англия реши да премине вируса свободно !Made in Bulgaria!На наще политици им е важно да влизат пари за помощ и те да крадат !