180

ББ

преди 4 години

усвоявахте милиарди...рязахте за милиарди,единствената цел бе политическата ни класа да остане на власт за да продължи,наши съседни държави управлявани от държавници имат развити икономики,независими съдебни системи,адекватни и работещи за хората полиция,армия...вие се хвалите,че ви хвалят...разбира се ще ви хвалят и ще ви плащат и ще ви прощават,те това искат,да сме слаби и бедни...да ни ограбват и вие политиците ни им помагате,от глупост,за пари...вие си знаете

179

Анонимен

преди 4 години

Китай е Новия Ирак.Който разбрал , разбрал. Който не нека си стои вкъщи #. След като свършат спестяванията и шефът фирмите фалират. Не знам кой как ще се изхранва. Ще оцелеят онези, които се приспособяват. Останалите ще изпукат от депресии, самоубийства и алкохолиЗъм.

178

Анонимен

преди 4 години

Американците излъгаха целия свят за 11/09С това подведоха целия свят и нападнаха Ирак. Вече 20 г мародерстват близкия изток .Не им беше достатъчно. Решиха да измислят нов враг на земята, който да застраши живота и сигурността ви. Нещо невидимо,малко,опасно,неоткриваемо с просто око. Какво по-просто от вирус?Нещо толкова малко подчини милиони да мислят и действат по един и същ начин. Последствията от стой вкъщи#, за да не заразиш Гошо, Пешо и Марийка ще са катастрофални.

177

Българин

преди 4 години

Искам три въпроса да му задам онлайн на недосегаемия Бойко в ефир пред народа и ще напусне брифинга със скоростта на вируса идващ от Китай !

176

ВЯТЪР И МЪГЛА

преди 4 години

До STIGA И няма никакви елементарни маски в аптеките . . .Егати реагирането ? Цял месец се почесва и си правеше снимки с .ц.и.ганите . След дъжд ,качулка .Хаотични деиствия ,след нашествието . Едно затапят ,друго изкочи . ПРЕВАНТИВНИТЕ МЕРКИ, НЕ БЯХА ВЗЕТИ НАВРЕМЕ .

175

Българин

преди 4 години

Доживях бодигарда на Тодор Живков:Бойко Борисов да ме пази от covid19!

174

аоаяоаь

преди 4 години

ай да приключим с тоя ЕС и глобализацията, че ква зараза и мизерия ни лепнаха....Ако се откачим от тоя ЕС ще се възродим

173

МНЕНИЕ

преди 4 години

Френски Самолети Участваха в Атаката на САЩ - Пръскането от Самолети за ГРИП.Това е истината - тези самолети бяха напълнени с Кронавируси срещу Чумата за Прасетата , а не се съобразиха че тези животни са Храната ни . Надявам се че след спирането на Полетите от САЩ Армията да Оцелеем .

172

Българин

преди 4 години

Та пожарникар ритащ топка ,сбъднал американската мечта и станал премиер взел мерки от военен доктор за епидемия от грип вирус !Но усвоил милиард от Европа за народа !Така ги виждам нещата !Сори ...

171

Анонимен

преди 4 години

Ако чакаме ЕС да ни поръчва маските и ръкавиците, по-добре да плеснем с ръце и да се прегърнем. Не е нужно да си плюем в устата. Слабите ще измрат, а който остане, ще има имунитет. Така че до края на април ще сме приключили с вируса.И с Европейския Съюз.

170

Българин

преди 4 години

По същия повод се изказвам в теми за премиери В които премиерите пожарникари се изказват за епидемия ! Медицина

169

Анонимен

преди 4 години

Бойко ако не си в състояние да поддържаш реда и закона в България и всяко лай но като тия в банско си прави каквото му скимне, то тогава подай си оставката! Ще назначат друг премиер който може ясно ли е ? защото в момента бойко прилича на клоун на когото всички се смеят!

168

qwerty

преди 4 години

Скоро Американците ще разположат военни на нашата територия, трябва да се затворят границите за американци, докато ние си стоим вкъщи, те ще мародерстват и ще завземат цяла европа

167

Българин

преди 4 години

Народа да иска - Ах ха ха ха Така като гледам народа за пореден път е наврян там където да не иска !

166

Анонимен

преди 4 години

До БългаринА като си градинар защо се изказваш по теми, които са за премиери, а не за градинари?

165

Българин

преди 4 години

От Бойко няма как да се вредим да станем премиери !И аз съм мъжкар, и комшията и той ,мъжкар е и Пешо и Гошо и Сашо ,Васил,Манол!Ама Баце Бойко не дава държи властта, държи парата !

164

Ххх

преди 4 години

Правеше Борисов. В България се взеха превантивни мерки по най- бързия начин. Сега топката е в ръцете на гражданите. Ако са разумни и дисциплинирани, ще оцелеят повече хора с минимални щети.

163

Анонимен

преди 4 години

До БългаринАми, очевидно е че народът иска тъкмо той да ни е премиер.

162

Пак аз

преди 4 години

191 браво! И аз мисля като теб!!! Искам да сме единни тикс няма сдс бсп и цска левски. Тука сме хора

161

Анонимен

преди 4 години

Истинското име на вируса се нарича РЕЦЕСИЯ 2020 г.Още преди 2,5 знам за нея. Каза ми я случаен клиент. Оказа се прав. Не се изкуших да тегля кредит при ниските лихви и надути цени на имотите.Койт теглил и е ял, пътувал и се веселил ще го тресе треската на рецесията.Вирусът уби икономиката. Всичко е в застой. Няма живот. Старият свят си замина. В режима на изолацията рухна доверието между хората. Всеки за другия е враг, и опасен преносител на вируса?Тези разсъждения стигнах днес, когато кол