235

Гаманов

преди 4 години

Тоя Борисов,няма да го титулувам премиер,защото е васал и чужда пионка....Миналата седм.дрънкаше за мир и дипломация а днес се дърля с президента. Това ли му е дипломацията? И за какъв мир ни говори като е подарил БГ и я е напълнил с чужди бази? Аз съм против смъртното наказание но тоя тип с удоволствие бих го окачил с главата надолу докато изсъхне....

234

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 66А Грипена не е ли гротеска? На кремълската марионетка й дърпат конците и тя се пъчи като паун - е, само заради пъченето и скудоумието му даваме по 13 000 лв. - да има и за държанката му, а Малофеев и Решетников поемат и свирчовците му по митингите - да му е драго на чорапчето.240 депутати ви били много, а в пРезидентството са цели ПЕТСТОТИН! Това не ви ли впечатлява? Толкова могъщ смарт консорциум - напънала се планината и родила мишка!

233

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 години

До Анонимен 216 ЩЕ КАЗВАМ НЕ АМИ СТОЙ ТА ГЛЕДАЙ

232

Що е то?

преди 4 години

Еднокнижно, неуко и глупаво. Но не слиза от екрана. Щое е то?

231

Анонимен

преди 4 години

До БДЖ София 36Каква "истина" говори твоя Грипен Шипченския щам - че водата е мокра и трябва да се слуша Националния щаб, че харесва Главния прокурор и му дава акъл да гони корупцията из правителството, а не в президентството.Защо ли пък Гешев да не провери какво прави неговото служебно правителство - смениха 28 областни управители с комунисти и цяла година преговаряха за "Грипените", а и впредизбирната му кампания разни пенсионери уж давали по 1000 лв., пък хорицата дори са подозирали това.

230

Бойко,

преди 4 години

Махни се бе еднокнижнико. Махни се и не пречи на лекарите и сестрите. За разлика от теб те са прочели тонове от книги. Чупиш *** и им пречиш.

229

Анонимен

преди 4 години

Би трябвало да има държавен резерв за екстрени ситуации като сегашната. А то в държавата няма маски и защитни облекла, запаси от противовирусни и др. лекарства и т.н. А държавният резерв беше ликвидиран навремето. Никаква далноводност, безхаберието е голямо

228

Анонимен

преди 4 години

Не се издържа вече. Ако се случи този *** да се махне от екрана, веднага се появяват другите ***-Тома Биков, Деса Атанасова и Антон Тодоров. Сменят се един след друг глупаците.

227

Анонимен

преди 4 години

И това нещо ни е министър-председател. Еднокнижно, просто и неуко. Ужас.

226

Анонимен

преди 4 години

Би трябвало на децата да им удължат ваканцията. Има и добри новини: в Китай са излекувани няколко десетки болни с лекарството тocilizumab, в Испания е излекуван един ациент с комбнация от два протививирусни препарата - lopinavir e ritonavir, в Русия са получени добри резултати с комбiнация от антивирусните препарати оселтамивир и умифеновир с иммуномодулатора кагоцел, който засилва естественото изработване от организма на интерферон

225

Анонимен

преди 4 години

Хора не си пущайте децата на училище! Вземайте извинителни бележки от лекарите за най-малкото неразположение !

224

Гражданин от бг

преди 4 години

Изпирайте, от плат са маските. Да не плъзне някоя заразаШивачките

223

барба ганиос

преди 4 години

а така бокакви лекари, кви 5 левазабрани му веднага на тоа вирус да се разпространява

222

муспи

преди 4 години

Този еврейски вирус цели да отклони вниманието от наближаващата кръгла годишнина, 100 години от Лайпцигския процес, когато Бойко Борисоф открито заяви в лицето на Гошо Тарабата, държавния секретар на Райха - Аз съм син на ромската работническа класа, и се гордея с това! - Днес Той е наша гордост, днес Той е наш фън! Както се пее в песента: "Наш учител ни е Ленин, а пък ББ ни е вожд".

221

Гост

преди 4 години

И от запад не ви пишат, там се борят с оцеляване, и едва ли знаят, кой им е минидтър-председателя. Паник атаките ни ги насаждат определени от горе. Повръщани се от папагали и така ще е до избиране на Президент 2021, изборите, кой наивен да се панира и да изкупува аптеки и хранителни магазини. Бизнесът това чака. Муле кула открили..

220

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЧуженецо,не ни давай наставления какво да правим в държавата си и какви са градинките ни и какъв ни е премиера!Ставате досадни с месенето си в държавата ни!

219

Анонимен

преди 4 години

В цял свят държавите си имат мафия,само у нас мафията си има държава.

218

Анонимен

преди 4 години

Масато от народа е *** и неангажиран с опазването, на каквото и да било (за справка погледнете градинките си зад блоковете), точно копие на управляващия премиер г-н Бай ***, та за, какво самосъзнание и предпазване се говори, като на никой не му пука за другите.

217

Анонимен

преди 4 години

Индийските учени установиха СПИН-вмъкване в коронавируса,така че не умирате от самите болести,а защото имунната ви системна е слаба срещу тези болести,заради вмъкването на СПИН във коронавируса!Китайските учени са установили,че коронавирусът се привързва в белодробните рецептори,за разлика от грипа,при коронавируса - вируса навлиза в кръвта и това е крайно опасно!

216

, (нерегистриран)

преди 4 години

Прекалено е. Разбрахме. Всяко нещо е с мярка. Едно и също да мием ръце... Пазиш се от едно, а може друго да ви сполети и това е ринит целогодишен, алергия, асма(от псикика болна, красимира или нейна колежка - алерголог да потвърди) .. Ромеите както казва доктор-алерголог.. Вируси при тях няма.. Без паника. Бизнес е всичко, знае ли. Няма да ревем. Бойко ша ни погребе, масрафа от бойчето, дано не умре по-напред от нас, че ще се вмирисаме в хладилниците и няма кой да ни погребе старите самотници