52

виж сега

преди 4 години

До "Професор"Или докажи трезата си или дай източника, на който се опират твърденията ти.Никъде до сега не съм срещал твърдение, че вируса разбива имунната система. Това, че можеш дв3а пъти да го боледуваш, верочтно опира до бързата му мутация.

51

Анонимен

преди 4 години

Мангър, засрами се! Стига вече лъга! Знаем, че нямате легла, не е нужно да лъжеш, хората отдавна говорят алглийски и се информират от достоверни източници. Позор сте вие!

50

Анонимен

преди 4 години

Умрели спрямо заразени е 2-3 повече при коронавирус спрямо обикновен грип. Задължително трябва да спрат метрото и трамваите и карантина до месец май-юни по апартаментите и с такси или с коли в София до моловете. В София се струпва най-много населениие и най-добре ако останат в апартаментите.

49

"Професор"

преди 4 години

Тази епидемия, както и последващите я световна финансова криза и световна война, са шанс за много хора да си отворят очите. Капитализмът е изчерпан. Както и всички колективни учения, религии и идеологии. При религиите имаме Църква, при комунизма Партия, при капитализма Банка - индивидът и неговите права нямат значение в тези системи. Време е да поемем към нов път, а именно към пътят на малките общности, които да бъдат автономни и независими от централната власт. Обратно на село!!!

48

Анонимен

преди 4 години

Чистите породи кучета се заразяват по-често и се ваксинират задължително иначе резултата е ясен ! На , кои кучета нищо им няма знаем всички е аз съм спокоен за себе си и Държавата ! И При мигрантите нямя нищо нали !

47

Анонимен

преди 4 години

Силно заразен и няма симптоми през инкубационния период. Дано да не съм прав, но след избухване на симптомите морът на глобално ниво ще е съпоставим с ВСВ... Ще стане и проблем във вашия квартал, във вашия вход, във вашия апартамент...

46

Анонимен

преди 4 години

Тази мантра, че коронавирусът е някакво безобидно вирусче се оборва от мерките, които вече бяха взети в Китай, Италия, Израел и т.н. Хич не е шега ситуацията в световен мащаб.

45

Анонимен

преди 4 години

И това трябва да ни успокои ли? 20% тръшнати на легло да берат душа малко ли ви се виждат? Това би било мор!Аман от приспивни песни.Хората не се успокояват от подобни празнословия,а от адекватни мерки на властта. Успокоявайте ги с действия и то логични.

44

Анонимен

преди 4 години

Мангъров спаси новородената ни дъщеря преди 18 год.!!!Винаги ще сме му благодарни!!!Ако трябва да се доверя на лекар,това е този човек.

43

Анонимен

преди 4 години

Имаше едно време при бай Тошо здравеопазване при грип или други заразни заболявания викаха бърза помощ в къщи хората не ходиха при лични лекари да заразяват всички там то и нямаше такива а при по сериозни като шарка слага ха червен кръст на външната врата на домовете да се знае че има заразен да не разпространява болестта

42

999999

преди 4 години

Eдинственото ни спасение е да ни подмине епидемията .Дано си останем с няколо доказани случая , а на останалите да им минава от само себе си . Иначе ще има мор - нямаме болници , няма лекари , сестри - хич . Ако се стигне до по-драстични карантини както в Китай и Италия , няма как да се справим . В Китай се изсипаха стотици милиарди долара за справяне , подпомагане на икономиката . А тук - взимаш 300 -400 евро , от заплата до заплата - остава и хората да не могат да работят .

41

АНТИ

преди 4 години

И като падне Борисов от власт, какво ?!Здравеопазването е убито.Господарите искаха така.Тукашните предатели, изпълниха пъкления план за заличаване на българи.

40

"Професор"

преди 4 години

До една година между 40% и 70% от хората ще бъдат заразени с този вирус. Не всички ще загинат, но всички ще имат един ***, който ще отслаби имунната им система и ще ги направи по-уязвими за по-безобидните грипни щамове. Крайният резултат ще се види след десетилетия - милиарди хроничноболни, дефектни хора, умиращи от обикновена настинка.

39

Неа

преди 4 години

Разбрах че искат да уморят всички пенсионери че са в тежест. Така излиза от съветите . Ходете назад напред...

38

Притеснен Бизнесмен

преди 4 години

Робският труд ще се вдигне -лошо много лошо цццццц

37

До пияница мистик

преди 4 години

"...Че заразеният без симптоми да си седи вкъщи, да си щъка наляво-надясно, да ходи по магазините за ракия и да изпозарази баби и дядовци със 100 болести в тях и отслабена имунна система, както и хората с белодробни броблеми..."---Все си мисля, че стоенето вкъщи под карантина, означава точно и само това, и не би трябвало да включва: щъкането по магазините/моловете; кафенце с девойки; мачле с аверчета; фитнес/кинце за разтуха, и т.н. Иначе, да ръсим наред, а Господ ще си познае своите

36

"Професор"

преди 4 години

Ако разсъждаваме логически, ще стигнем до извода, че КОВИД-19 е създаден, за да извърши онова, което СПИН не успя. СПИН не се лекува, предава се по полов път, но протича с тежки симптоми и е разпознаваем, а оттам и контролируем. КОВИД-19 не се лекува (въпреки лъжите), убива хората със слаба имунна система, унищожава имунната система на заразените, симптомите много често са леки и грипоподобни, предава се като обикновена настинка.

35

Ф.С.В.

преди 4 години

Борисов няколко пъти пада от властт- но този път няма да е с кръв- ще си замине този път завинаги от Властта и Света с корона на главата си! Пълно безхаберие е в Министерските Събирания- всички кихат и кашлят!!

34

Анонимен

преди 4 години

Няма по-голяма ценност от човешкия живот и здраве. Държавите и за това са създавани. Хората да си пазят здравето. Друи те неща се постигат, когато човекът е здрав.

33

Неа до 29

преди 4 години

Тук идеята е че не могат да се справят . Искат да поддържат икономиката за сметка на здравето ни . Това ме вбесява . Един колега киха кашля ,каза ли че няма болнични и идва така на работа. Ега*и здравната система.