34

Анонимен

преди 4 години

Именно защото мисленето не е за сенчести калинки, загубихме Студената война. Щото мислехме, че с "народни хора" се прави издръжлива държава. И още го смятаме, де.

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 32СССР не падна.Глупаците го разпаднаха с некадърно управление.Сталин им бе последният "народен човек" ако мога така да го нарека.При все всичките му изродщини все пак е имал неква мяра в алчноста.След него се изреждат върволица от партийнимишоци и клоуни които не се интересуват от нищо друго освен собственото си облагодетелстване и безмислени скъпоструващи театри.Защо са им мега ракети и орбитални станции когато нямат тоалетни и вода в държавата?

32

Анонимен

преди 4 години

До VАко това е истина,ако са нападнали и Костадин,тези хора минаха всякакви граници,просто потресаващо!По-добре да се махат тогава,непрекъснато чета за хора,които са мачкани, пребивани,заплашвани,има хора и в гробищата,така не може да се живее,това надмина и Хитлер!

31

пецата

преди 4 години

днес повече от всякога ни трябва комунизма, иначе сме умряли, вижте че капиталистите само на приказки искат да ни предпазят а действията им са точно обратното, всичко възможно се прави за да се заразят повече хора и да умрат повече възрастни за да им освободят разходите за пенсии, това ако не е античовешко не знам кое друго би го определило, това е война но е война на елитите срещу пролетариата

30

Анонимен

преди 4 години

Уточнявайте понятията. Кои са социалистически държави?1. Северна Корея, Венецуела, Куба?или2. Швеция, Норвегия, Дания?Първите са тоталитарни и там има социализъм демек Ким Чен Ун държи властта, пие скоч за 500 долара и носи западни дрехи, а Ким работника бачка за една шепа ориз днес.Това е един вид социализъм.Скандинавците построиха либералния социализъм - 60% данъци, "безплатно" образование, здравеопазване и т.н. Обаче там ги съсипаха емигрантите, либерастията и феминизма.

29

Анонимен

преди 4 години

Да я карат на английско уйски.

28

Анонимен

преди 4 години

Тоя перверзен модел се води елитен.Е нашият какъв беше? 1% висши партийци и техните отрочета, 9% храненици и 90% пролетариат по панелките. Въртяхме го, сукахме и пак дотам стигнахме.

27

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАз ти говоря преди да падне СССР,че социалистическите държави бяха най-свободни и най-добре,самата система беше милион *** по-добра от днешната,днес в Русия си е капитализъм,Китай също,може би само северна Корея не е капиталистическа.

26

Анонимен

преди 4 години

Това са хора които са изгубили контрол над употребата на това вещество.Много приличат на алкохолиците.Интересното е че психически не са толкова дегенерирали колкото тия на алкохол. Както и да е де употребявайте каквото искате но го правете внимателно и с мяра.И най-важното никога не се докарвайте до състояние да не знаете какво правите... А и още нещо тоя клошар откъде взема пари за кокаин до колкото знам е най-скъпият наркотик това. Хероинът е *** и е опасен.

25

Анонимен

преди 4 години

Факт е че след 1989 едни от най-големите комунисти станаха най-големите капиталисти.

24

Анонимен

преди 4 години

Имам роднина в Англия каза така англичаните са мързеливи не работят черната работа я вършат такива като нас той тежко не пипа чака от борсата така са колониалните държави.

23

Анонимен

преди 4 години

До ЩазиГледай си работата,поне сега малко ще спре лудото изсичане на дърветата,добре са направили!

22

Анонимен

преди 4 години

До 19Точно си го описал. Работническата класа е 90% (дори не е и средна класа, щото това е много социалистическо, а в англо-саксония социализъм и комунизъм са мръсни думи). 9% капиталисти, които са се шмугнали по високите ешалони на властта и капитала. И 1% хипер богати, господарите които дърпат конците.Тоя перверзен модел се води елитен. Казват, че от него по-добър никой досега не бил измислил.

21

V

преди 4 години

Оставете тва ами прокуратурата на герб подгонила възраждане и евроком щото говорили против бойко . Било забранено да се говори против режима .Разпити тва онова. А костадинов го викат чак в София въпреки че си живее във Варна щото там във Варна прокурора не бил гербераски . Ами ние защо тогава издържаме прокуратура във Варна ако по време на пандемия трабва да ходим до София щото там бил по удобен на властта прокурора ???

20

SS

преди 4 години

Ще видим колко ще са бездомниците в Бг след пандемията?Да си купуват палатки отсега ,че да ни им се дигне цената.

19

Lan

преди 4 години

Ами за тези хора може да помогне само цялостна промяна на живота - някъде високо в някое село без шанс да намеря наркоти. Нов живот - работа, връзка с природата, надежда...иначе всичко е лъже да те мажем.

18

Анонимен

преди 4 години

Абе добра си беше системата. Гръмва атомен реактор и те изкарват на манифестация под радиоактивния дъжд. Да си в хармония и със себе си, и с природата, и с мирния атом :)

17

Анонимен

преди 4 години

Англосаксонският запад от векове си е така. Работническа класа - простолюдие, пиене, мръсотия, наркотици, татуировки. По-горните социални слоеве - учат в други училища, обличат се по друг начин, говорят с друг акцент, живеят в други квартали, рядко общуват с по-ниските слоеве. За сметка на това пък имаш хипотетичния шанс от бездомник под мост да станеш милиардер...

16

Анонимен

преди 4 години

Няма по-добра система в света,просто няма и все повече се убеждавам в това!Русия, Венецуела, Китай, Северна Корея твърдят, че са подобна система. *** и кажи как е.

15

Карл Маркс

преди 4 години

До АнонименТова дори не е капитализъм,защото при капитализма се създава,а не се руши,освен това има и честна конкуренция при капитализма,а днес няма такава,днес има една робовладелска система в буквалния смисъл,това предлагат на света - робовладелски строй и връщане с 300-400 години назад в развитието.-------Баш си е капитализъм! Див, извратен капитализъм. В който богатите са станали цинично богати и 1% командват тълпата. Будалите вярват в свободния пазар и конкуренцията. Нямат шанс.