17

СъвецкиПодлец

преди 4 години

До Чисто и просто 16Забравяш и за испанския диспечер Карлос. Два дни по Россия 1 го издирваха за интервю но се оказа, че Карлос не съществува.

16

Анонимен

преди 4 години

То и Ал Кайда и ИДИЛ трепят с българско оръжие. Това прави ли ни нас терористи!?

15

Анонимен

преди 4 години

Стига сте ни пробутвали лъжи,кажете кой даде заповед на украинците да свалят самолета и загинаха холандците,виновника за тяхната смърт трябва си понесе вината,а не да се крие зад тези измислени лица горе!

14

Русия=Психиатрия

преди 4 години

МалоумнициРаботещи с ПВО ситема разработена отМалоумници. Резултата е налице.

13

Анонимен

преди 4 години

Оръжието е стока. Продаваш, но не караш никой да натиска копчето.

12

Чисто и просто

преди 4 години

Като гледам, БиБиСи-то вече произнесло присъдата, какъв смисъл има нидерландският съд да се мори? Няма да споменат обоснованите съмнения на експерти, че пораженията по корпуса са от зенитна ракета, а не от ракета "въздух-въздух" на изтребител. (Украински, ако не се сещате.) Няма да споменат удобно и навреме умрелия украински пилот, който може да е летял наоколо в онзи гаден ден. Няма да цитират данни от американски и руски спътници. Върховна справедливост по стара рецепта. От инквизицията.

11

Анонимен

преди 4 години

Сложното разследване, проведено от нидерландските власти, беше отхвърлено от малайзийската авиокомпания като неадекватно.

10

Ром"с

преди 4 години

А НАПИШЕТЕ за краха на американските акции и за затваряне на биржата в САЩ ЗА 15 минути-да ,ака това не пишете ,не смееете или пък не знаете,ех Днес ,Днес ,и ВИЕ се продадохте за шепа жълтици на "СОръс и ко".Фирмите по шистов газ търпат загуби с 40-50 % ,това е удара на Русия към САЩ с войната им със САрабия.

9

Бай Ставри

преди 4 години

Когато ги закарат тези рускиКопелета оковани във вериги в Хага там ще си кажат и майчиното мляко.

8

Игор Гиркин

преди 4 години

Аз лично не съм свалял нищо. Само натиснах копчето, търсете си правата от ракетата.

7

Прав бе Рейгън:

преди 4 години

"РУСИЯ Е ЕДНА ПРЕСТЪПНА ИМПЕРИЯ, ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО."

6

ВВП

преди 4 години

13 свидетеля не са малко. Освен това тонове показания и вещвствен материал. Очаквам процеса да приключи най-много до 1-2 седмици със осъдителни присъди срещу лицата по-горе.

5

Руски Бежанец

преди 4 години

Нашите ПВО системи се оказаха изключително ефективни в свалянето на граждански самолети. Като ги занм нашите инженери чак не мога да повярвам, че въобще са годни за нещо но очевидно греша.

4

Анонимен

преди 4 години

Ясно е,че украинците го свалиха,нооо... Трябва да се разследва и да се накаже този ,който е дал заповед на украинците да свалят самолета!Стига сте крили убиеца,кажете му името,трябва да си понесе последствията за загиналите холандци!Номера,че уж руснаците са го свалили,за да си измие някой ръцете за убийствата,не минава!

3

Анонимен

преди 4 години

Вече всички рабраха,че самолетът е свален от Украйна,кой е дал заповедта в Украйна,ей това трябва да разследвате,защото да не излезе така,че НАТО да си го е свалил този самолет?

2

Анонимен

преди 4 години

Няма мистика, Украйниците свалят самолета, всичко е ясно

1

Анонимен

преди 4 години

Руските зелени човечета го свалиха, кой друг. Русия е световен терорист, агресор и мъчител на слаби и беззащитни народи. Добре че сме в НАТО и скоро като се сдобием с безаналоговия Ф-16 Блок 70, ако ни нарушат въздушното пространство и ние ще сваляме руски самолети като мyхи както правят турците.