24

До 11

преди 4 години

Тая родина развъжда роми и им предоставя пълна свобода, без отговорности. На мене ми е все тая за тази държава. Да си търсят военни в махалите.Пък и не ми се ходи да умирам в Ирак или Иран, Сирия и др. За американските ни партньори, дет една виза не искат да махнат. Сега, ако ни атакува някоя държава и трябва да ме викат да умирам, може. Ама иначе, не ме търсете.

23

Анонимен

преди 4 години

За какво ни е армия като на границата ни има нашественици,и жадармерията е там сама.Армията трябва да пази държавата от нашественици,а тя ходи на американски учения,и американски мисии. При бедствия също не помага ,а се събират доброволци.

22

Анонимен

преди 4 години

следващия етап ще бъде да наемат и хора на 70-80 години. Представям си някой на тая възраст с бастуна и бодра армейска крачка как пази родината.....

21

На 45

преди 4 години

Ако за мен направят изключение, и ми дадат да карам танк - I'm IN !

20

Анонимен

преди 4 години

За какво ми е армия, която дори няма да има правомощията да защити със сила границата ни от инвазия на африканци и азиатци? Само пари се харчат.

19

Анонимен

преди 4 години

Да си берат кадри от хелектората.

18

Анонимен

преди 4 години

Не забравяйте жените. Те днес са толкова еманципирани и искат да имат квота поне 50% навсякъде. Пропуснете ли ги ще се обидят и пред Дондуков 1. Пенсионната възраст за мъжете и жените също трябва да се изравни. Помислете за място в армията за всичките 54 пола. Иначе няма да е либерастично.

17

Анонимен

преди 4 години

Тичане по 5 км с пълно бойно и войника ще получи инфаркт.

16

Велика

преди 4 години

Те унищожиха армията, унизиха офицерския й състав, други се преселиха в отвъдното, та се сетили да търсят хора да им служат. Няма да намерите като предишните военнослужещи и войници. Не е само заради заплащането, а защото моралът Ви, като политици не на висота, спрямо човешкия ресурс. Няма да напиша държавници, защото не се вписвате там.

15

Анонимен

преди 4 години

Проблемът съществува навсякъде където се шири либералната "демокрация". Измислени "интелектуалци" интернационалисти-глобалисти и медийната мафия около тях непрестанно бълват пропаганда срещу военната професия. При положение, че либералите от деца набиват в главите на подрастващите, че е срамно да си войник какво да очакваме? В България проблемът се изостря и от липсата на достойно заплащане. Вместо да храним НПО-та по добре да си възродим армията.

14

Ulaw

преди 4 години

Да набират ве ***.

13

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 4 години

Да предположим, че кандидатът започне като кадрови войник на 39,5 години.Служи/работи/ 20 години все като РЕДНИК/не се повишава в чин, не може всички да станат сержанти и старшини/ и поради някаква щатна промяна се налага неговото освобождаване/съкращаване/ от армията. След тези години на ''работа'', всеки частник при който отиде на интервю за работа ще му се смее и подиграва директно.

12

Kraino vreme e

преди 4 години

Vreme e ot gei parada pravo u voiskata

11

Гого

преди 4 години

отчаян опит за спасение на Българската армия. За жалост на никой не му се ходи войник, въпреки безспорните социални плюсове, заплатата също е що годе хубава. Иначе е пълно с патриоти, но патриотизма им се изчерпва около масите и пеенето на руски песни. Армия, здравеопазване, горски стопанства - всичко държавно е занемарено и само се краде от него. Такъв ни е народа. Качествените хора се познават по хигиената. Огледайте се в каква кoчина живеем и си правете сметка какви са хората.

10

Totenkopf

преди 4 години

Това са просто едни търтеи и хрантутници.

9

Анонимен

преди 4 години

Рязко трябваше да скочи възнаграждението, не възрастта! Няма нужда от 25 мерки на МО, една е достатъчна само...

8

Анонимен

преди 4 години

Когато почнат да набират и хомосексуалисти, депутатите от парламента ще са с първи повиквателни.

7

Анонимен

преди 4 години

На 40 години тепърва да станеш войник трябва да си ненормален освен, ако не си връзкар и да се уредиш на някое топло местенце.

6

skoro schte ima

преди 4 години

Maraba asker

5

Анонимен

преди 4 години

Човек ако се поддържа може и над 70 80 дори и над 90 100 години да е военен и да работи тежка професия но никой няма да ви работи за 600 800 лв особено ако е някой до 30 40 годишен безработен образован а ще емигрира дори и някой 70 80 90 100 годишен не би има поддържани 100 годишни има и 20 40 годишни които са с наднормено теггло и изглеждат като 100 годишни