51

Анонимен

преди 4 години

Знам че 1980та България с 2000 танка, 230 изстребителя и стратегически ракети със среден обсег включително с ядрени бойни глави, можеше да бъде някаква възпираща сила против нашествие от анадола. Сега с новите ни сюзници имаме 5 МиГ-а дето още не са ги срязали за скрап по някаква причина... Нормално е началника да ходи да де гъзи на оня терорист Ердоган, то друго не ни остана...

50

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАКолкото и да се пънеш да лакействаш - няма да ти купят къща в Барселона

49

Анонимен

преди 4 години

Не тоя няма пипане,демагог от класа,взема ги от ГКПП с джипа който той шофира и такова омагьосаване падна,ако е"подкарал"и хеликоптера,ще има милиони и за него!

48

Тактиката на

преди 4 години

Борисов е, че няма тактика. Нормалността е хората по света да се забавляват и смеят на простотията. Е...това се вижда от фотоса.

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Борисов тук е прав. България е малка държава, не може да си позволи да се зъби на Турция със 600 000 души армия в мирно време (5та в света)."България е била малка държава и по време на Съединението и пак не е можела да си позволи да се зъби на Турция, ама тогава е имала кураж и се е озъбила...

46

Анонимен

преди 4 години

Зад добросъседство разбирай мишкуване. Не мразя обикновените турци,но на тоя гнусен султан трябва да му се даде отпор от цяла Европа в икономически аспект за да разбере къде се намира. Особено след като вече не е любимец на САЩ. *** *** създава войни смърт и страдания за да може да чертае въображаемата си империя.

45

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТААко даваха и нобелова награда за лакейничене и самоунижение, Бойко щеше да е пръв в списъка на кандидатите.

44

Анонимен

преди 4 години

Борисов тук е прав. България е малка държава, не може да си позволи да се зъби на Турция със 600 000 души армия в мирно време (5та в света). Също така дори на децата е ясно, че ЕС се превърна в арабско/негърско гето и от тези хора помощ не може да се чака!!!

43

Анонимен

преди 4 години

Борисов, ако призове народа за подкрепа 500 000 души ще излязат по улиците на София.

42

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАТИ ЛИ ЩЕ МУЗАКИЧИШ ТИКВЕНАТА НАГРАДА ?

41

Анонимен

преди 4 години

ББ е осъзнал, че за да бъде стабилна България и да няма проблеми с коварните си съседи, трябва задължително да бъде в добри отношения с Турция. Всички подценявате Борисов и го наричате прoст, но това всъщност е брилянтен дипломат. Може да не е чел много книги и да няма дипломатичен език и да не пръщи от култура, но е умен и хитър. Научил се е да оцелява още на улиците в Банкя. Ако не беше Борисов на власт, а някой друг.. вероятно щяхме да сме във война с Турция и с 1 милион бежанци.

40

Анонимен

преди 4 години

И охлюва смятя пълзенето за мъдра политика, щото да летиш е опасно. Ама пък от друга страна той единствено това може, да пълзи... Борисов прави същото - изтъква единственото, което може, да пълзи и да се унижава, като гениална политика.

39

SARS-CoV-2 Чернобил

преди 4 години

днес, бандата празнува като си раздават защитни маски, костюми и очила, точно както номенклатурата си раздаваше Йонни таблетки след Чернобил!

38

Анонимен

преди 4 години

а какво стана с малката стопанка на голямата къща в Барселона ?

37

Анонимен

преди 4 години

Бойко и Тайпи са близки приятели, обичат да си лафят свободно и да си разказват шеги.

36

MaйMyнaтa

преди 4 години

От кака си Людмила се е учил Баце

35

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Ще му подхожда Нобелова награда за мир...

34

CRU

преди 4 години

Tas shvaba nebesheli onazi deto ia rasledvaha v naciska germania za zloopotrebi sas.durghavni sredstva ta ot tazi korumpirana pacha li shte sme zavisimi ebati smeshnicite praviat se na maghe a se podmazvat kato osrani deca pred mashtehataim

33

Анонимен

преди 4 години

Роденият да пълзи никога не може да полети.

32

Анонимен

преди 4 години

Боко е мишок в свинска кожа, книжен генерал, хартиен тигър, колос на глинени крака, пръч на лед.