420

Анонимен

преди 4 години

Какво търсят турските войски на сирийска територия? Защо Ердоган въоръжава ислямистките групировки в Идлиб? Явно, Ердоган не се съобразява с международните норми и надценява възможностите си. В Сирия той е агресор и успя да настрои срещу себе си кюрдите, иранците, сирийците, Европа, която също изнудва, руснаците, които се виждат в чудо от него, а и американците не са безапелативно на негова страна и си имат свои планове за кюрдите. Т.е. той изпада в международна изолация

419

465

преди 4 години

Единственият партньор на Русия в региона е Сирия. Русия няма да изостави Сирия заради Турция. Турците нападнаха сирийците, руснаците нанесоха авиоудар и убиха 35 турци. Какво нелогично има?

418

Анонимен

преди 4 години

Е,то такъв кютек,дето отнесоха *** забравя ли се.Хубави новини за всички българи в навечерието на 3-ти март,когато празнуваме освобождението на България от турско робство.Винаги е приятно да гледаме как руснаци се гаврят с турци.А истинската гавра тепърва предстои.

417

Ниш е България

преди 4 години

Готви се пълномащабна войанв Сирия и Турция.Коронавирусът е вече в Турция също така.

416

Ахе

преди 4 години

Четете "плащашти" като "плащащи"!!!! Извинявам се!

415

АХЕ

преди 4 години

Ей, Тайпито заплаши Европа с бежанцев... И Европа пак си изми ръцете с други.... Кой започна проблемите в Либия, кой не спря Турция за Кюрдите----Европа.... Направо си плачат да направим шпалир за бежанци от Турската и Гръцката граница до Северно Македонската, Сръбската и Румънската граница, с препоръка и те да ги "изстрелят" към държавите запалили огъня, извлекли полза от това, но не плащашти за последствията................

414

Гаманов

преди 4 години

От една война м/у Тудция и Русия ще спечелят абсолютно всички"комшии" на Турция,включително и БГ

413

Анонимен

преди 4 години

Хахаха, спряхте новините от Сирия, а там банкетното турско настроение се засилва. Турците вече спряха да броят изгорелите танкове и БТР -и и бройката я замессват с думата чок. Според западните наблюдатели най-сетне за Сирия се появи бъдеще. Турския ятаган разсече руския възел. Башар Асад е изчезнал незнайно къде.

412

Sata NATO

преди 4 години

Не виждам кой кого е унизил, според мене са наравно. Все пак Ердоган има в актива си цял Су-24. А като цяло в мача със Запада Путин е като пребито мачЕ.

411

Анонимен

преди 4 години

Франсето иска с чужда пита бащин помен да направи.Друг да си цапа ръцете с кръв а Франция да се облажи.Още не са разбрали,че никой не ги брои за сериозна държава.И потоците на бежанци от Азия и Африка са по вина на Запада и най вече на Германия и Франция,а не по вина на Сирия,Турция и Русия а още по малко на Иран.Франция загуби колониите си в Азия и сега кръв ще пропикае да не загуби и бившите в Африка.Франсета,сменете си Президента,за да не загубите Франция.

410

Анонимен

преди 4 години

Драйвери иска с чужда пита бащин помен да направи.Друг да си цапа ръцете с кръв а Франция да се облажи.Още не са разбрали,че никой не ги брои за сериозна държава.И потоците на бежанци от Азия и Африка са по вина на Запада и най вече на Германия и Франция,а не по вина на Сирия,Турция и Русия а още по малки на Иран.Франция загуби колониите си в Азия и сега кръв ще пропикае да не загуби и бившите в Африка.Франсета,сменете си Президента,за да не загубите Франция.

409

Анонимен

преди 4 години

Не президентите Путин и Ердоган са виновни за войната в Сирия а САЩ и Запада.И не Президента Путин а Президентите на Франция и Турция дефакто са в конфликт за северна Африка.Умела дезинформация но"нефелна"лъжа.Отколешна мечта на Франция е северна Африка и Африканския рог.Този френски Президент,ще пожертва Балканите и НАТО,за да се сдобие с Африка.Кой зарази със СПИН 400 либийски деца и кой плати сметката?Договора на Турция с Алжир и войските на Турция в Либия му обърнаха сметките на фрснсето.

408

Анонимен

преди 4 години

Много пък ги разбирате бе нещастници

407

Анонимен

преди 4 години

русия подвърди че сирия си закри небето и го каза на турция .ердо загуби 33 воиника какво правят тези воиници между терористите много ясно че ще ги убият сега русия е настроена и не вярва на никои да изчисти всички които не са поканени от асад какво им пречи асад че не се подчинява на сащ нато че не е васал които не са послушни в страната им се твори хауст това е девиза на сащ нато.сащнато много искат да въючат с русия с чужди ръце в чужд дом.русия е непобедима а на д.веле не вярвам едни глупос

406

Само да питам

преди 4 години

Провинция Идлиб на територията на коя точно държава са намира?Какво прави турската армия на чужда територия БЕЗ да има разрешението или поканаот другата държава?!?Защо части на турската армия се придвижват ЗАЕДНО с бандитски и терористични формирования?!?Да не питам още, че ще стане много сложно.

405

fact

преди 4 години

До !да не сме скромни.УДРИ С ЯДРЕНОТО. ВЪЗЕЛЪТ ШЕ СЕ РАЗВЪРЖЕ.

404

Анонимен

преди 4 години

До 448Русия остави на българите огромна територия, от която две трети вашият любим Запад върна на султана. Трудно ми е да повярвам, че точно Русия е била против съединението, а не някой друг.Колкото до 30-те тона злато, кой и къде е съхранявал българския златен резерв до него време?

403

Факт!

преди 4 години

А бе я кажете как Русия не е помогнала българите да се въоръжим и затова се е провалило възстанието за да не се освободим сами а да ни превземат те и така да стигнат до проливите.

402

аха

преди 4 години

Да се надяваме ,че Путин ще прочете този объркан анализ,та да реши .завалията ,какво да предприеме

401

Анонимен

преди 4 години

Тези джихадисти сега наравно ли са по опасност с Асад или първо трябва да се унищожат джихадистите?