272

Анонимен

преди 4 години

Корупция, кражби и простотия. Това представлява управлението на герберастките.

271

Яница

преди 4 години

До 211Апропо, също така, и втората по големина банка на острова Cooperative Bank, която последва съдбата на Laiki Bank !!! Само, където нямаше блокирани депоэити!!! Престана да съществува и я преименуваха Hellenic Bank!!! Живея в Кипър и энам как стоят нещата!!! Хората обедняха и не энаят как да свържат двата края, всичко е в пъти по скъпо, направо не е това, което беше преди "влиэането" им в ЕС!!!

270

Анонимен

преди 4 години

Чакай си ти еврото, за да нямало фалити като КТБ , щом си нямаш друга работа. От публикуваните разговори при президента стана съвсем ясно, че КТБ я фалира ГЕРБ, за да се върне на власт, както и стана. Когато пак свалим с избори ГЕРБ от власт, те може да фалират друга банка, за да се върнат на власт и пак ще обвинят другите.

269

Boko bo

преди 4 години

Дреме му на тоя дали Държавата е ок. Той си е ОК до краят на света.

268

Анонимен

преди 4 години

И държавите които не са го приели се развиват няма една по зле от нас ама Португалия Испания и Гърция бяха много зле вие за това ли ни подготвяте

267

Анонимен

преди 4 години

До коментарИ по каква причина кафето ще стане от 1лв. на 1 евро а не на 50 евроцента?

266

Анонимен

преди 4 години

По-скоро ще се стопят заплатите и пенсиите , депозитите наполовина.Работя в банка и в момента идват хора ,които обменят спестяванията си в евро. Така един депозит от 50000 лв по курса е 25000 евро.Нищо не може да си купиш с тези пари.Пари за храна и лекарства.

265

Анонимен

преди 4 години

Чакам еврото за да няма фалити на банки като КТБ. За да не може някой да си отпуска кредити на фиктивни лица. И да паднат лихвите по кредитите. И в България продуктите са по скъпи от Германия. Дали ще давам 1лев за хляб или 0.5 евро е едно и също. Очаквам и повишение на заплатите.

264

Анонимен

преди 4 години

ХОРА СЪБУДЕТЕ СЕ ИЗЛЕЗТЕ И ИЗМЕТЕТЕ ЦЯЛАТА ТАЗИ ПАП...АЧ НАРЕЧЕНА ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ.БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА ВСИЧКО Е ПОТЪНАЛО В КОРУПЦИЯ МАФИЯТА И ЗАДКУЛИСИЕТО УПРАВЛЯВЯТЦЯЛАТА ДЪРГОВА..ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА..

263

Анонимен

преди 4 години

хаха трябва да направят спешъл адишън евро и да напишат че републиката на чалгата и тя е в еу, но само да присвоява еврота а не да пълни европейския бюджет, защото присвоява 10 пъти повече от колкото внася

262

Анонимен

преди 4 години

"Отнемат половината от доходите"Доброволно ли си толкова ***?

261

АТАКИСТ

преди 4 години

Търговците започват да вдигат цените и идеята е хляба от 1.20лв да стане 2.40лв точно преди смяната, та когато минем на евро ще го направят 1.20 евро а заплатата ти ще е 500 евро. Честито

260

коментар

преди 4 години

Ще ви дам един пример как реално ще обеднеем, и стига някои са лъгали пропагандно, че нямало да има обедняване! След като Горанов заявява, че ще влизаме при сегашният курс на лева към еврото от 1.95, то като минем на евро едно кафе от 1лев сега, става на едно евро. Обаче заплата примерно от 1000 лева сега, няма да стане 1000 евро, а намалява на 500 евро поради същия тоя курс от 1.95. Няма никакви такива 1:1 запазване на цените! Има заплати и пенсии 1:2 т.е. доходите намаляват наполовина!

259

Анонимен

преди 4 години

НоФ мо де ратор е на "смяна".....на а ка коментарите.

258

Анонимен

преди 4 години

Постоянно ни убеждават, че цените били равни на еврото и ще останат същите, пък заплати и пенсии НЕ били равни на еврото и затова ще ги орежат наполовина.Отнемат половината от доходите ни и внушават, че сме щели да забогатеем!Толкова ли сме глупави?!

257

Анонимен

преди 4 години

Лъжеш***

256

Анонимен

преди 4 години

Горанов колко милиона комисионна взе за да българския *** народ, че с еврото ще благоденства???Зс къщи в Бацелона ще имаш , то е ясно.Но не ти ли е жал малко за пенсионерите с 200 лв пенсия, които бавно умират от глад и болести?24 лв помощи?53 лв помощи?5000 лв сметки за неплатено парно????Кога при Станишев сме яли ХЛЯБ на ПРОМОЦИЯ? Говоря за хляб, а не за пържоли !!!!

255

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре вярвайте........еврото ще ви хареса повече от рублите.

254

чичо

преди 4 години

До До всички хейтъри...За оскотялото население в страната ли говориш ?!Да, в София може и да са добри хората, но не вЕрвам ...

253

Анонимен

преди 4 години

Това че лева е обвързан чрез валутния борд с еврото е вярно, но руШките бл я дки на морето искат $ и евро.