64

ЛАЗО

преди 4 години

Не че искам да го хваля,на да го кажа направо-Гешев само теши,теши..!

63

Ганев

преди 4 години

Това я стане я не стане ....купено и брой пъти препродадено на наши и ваши... Както се казва я камилата я камиларя...По-добре по списък почни от бившите парламенти и управление.... Там са парите

62

Унгареца

преди 4 години

Любовницата на Васил Божков ще я арестуват ли ?Или засега само жена му ?

61

сам

преди 4 години

ТРЯбва да има такава докато се конфискуват...описват се артикулите отделят се и така,а не който каквото си хареса и хайде ревизия на останалото.калпазанин

60

Анонимен

преди 4 години

Гешев как е тръгнал и наследниците на Ескобар ще подкара.От другата страна на океана треперят.

59

Албанеца

преди 4 години

Борисов искаше Доган в затвора !Ама ей на Бойко за Доган работи !Както и ти Гешев!

58

СССР2

преди 4 години

Защо ревизия, когато има закон за давността? Потънали средства за нищо. Хабене на чиновници да проверяват неща излезли от давност. Логически е по-важно да се почне от промяна на закона, защото след това съвсем естествено ще последват дела. А така се прави само отчитане на дейност... Държавата е една, независимо от парламент, прокуратура, президенство. Разделението на властите е илюзия! Май никой не осъзнава, че всъщност режимът не се смени 1989! Останаха същите не власт! ДС номерца са това!

57

Анонимен

преди 4 години

Казал Гешев?

56

Българин

преди 4 години

Колкото стана ясно и ревизията на КТБ!Колкото докара Цветан Василев!Колкото ще докара каскета и Божков!Много се пъчиш пред медиите бе Гешев?

55

Анонимен

преди 4 години

То хубаво да има ревизия,ама вече е твърде късно,а Борисов като толкова плямпа за Приватизацията,защо не направи ревизия на прехода преди да беше изтекла абсолютната давност!

54

Анонимен

преди 4 години

Прав си,капитализма ни е ужасен.Но това е защото нацията ни толкова може.Комунизма ни по добър ли беше?Същата работа.Прочетете Макс Вебер,протестантска етика и духът на капитализма и ще разберете защо онези европейски капиталисти са далеч пред нас.Защото тяхната справедливост е заложена априори в техния модел на работа и религия.Тук гоним михаля, правим нещата изначално лошо,защото културата ни е просташка.Факт.

53

Анонимен

преди 4 години

Тоя със звездите колко копейки на час заработи?

52

Пълен Абсурд

преди 4 години

г-н Гешев щял да провери и да ни каже кои са престъпниците , ами ние и без вашата проверка си ги знаем кои са . Парламента щял да премахне давността за разследване евентуално , ами добре , но това само ще позволи ,временно да ги тормозите с някой и друг арест и в крайна сметка ще ги пуснете , защото има и давнност за самите престъпления , а тя отдавна е изтекла. Само Ви баламосват , а Вие им се връзвате като последните наивници.

51

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Гешев, ще може ли от един затвор в Чехия да изискаш малко документация за българи лежали там? За една конкретна тиква питам. Бил ли е, или не е в пандиза?

50

АНТИ

преди 4 години

Хем искахме капитализъм хем сме недоволни.--------------------------------------------------------------Искахме европейски капитализъм, стана капитализам по български.Скачаха да живеят по американски, получиха Геноцид.Казваш, че все поправяме нещо и си напълно прав(а).Но истинското поправяне на положението е само Военен режим Пиночет.

49

Затова реват БСП

преди 4 години

Какво ще прави приватизаторката Импексова с пудела си другаря Грипен ?

48

Анонимен

преди 4 години

Европа спря парите за "Струма" , няма пари и за магистралата до Калотина , нама и за "турския поток".... затова взимаме от Божков , взимаме и от приватизатори .....но не взимаме от Домусчиев , не не от него не...

47

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАОще ли Бруте не си разбрал че "другарете" всинца в Герб, о бедни ми Странджа.

46

Koko

преди 4 години

Всеки който плюе тук срещу г-н Гешев ще бъде разследван за държавна измяна. Гответе се анонимни мишки.

45

Анонимен

преди 4 години

Ще му повярваме, като започне с опростените 50 милиона за неизпълнение на приватизационен договор за Български морски флот, после да ревизира Булгартабак холдинг и Нояна филмс.Чак тогава ще се убедим, че не е само пушилка за пред раята.