110

Анонимен

преди 4 години

Поляците са и винаги са били пълни ***. Хленчещи ***, които все търсят някой да ги защити от големите батковци - руснаците. Готови са да се надупят и широко да разтворят бузи на САЩ, само и само да ги защитят. Руснаците никога не са ги вземали на сериозно, защото не американците, ами и Галактическата Империя да защитава полячетата, стане ли война...за 1 седмица ще ги сгазят.

109

Анонимен

преди 4 години

Полша щеше да е много пропаднала държава ако не бяха и не са още европейските субсидии и половината поляци работят в Европа а *** е тръгнала с САЩ срещу Европа. Я да я изключат от съюза за да видите как ще "просперира". Дали щатите ще я финансират ?

108

Българин

преди 4 години

Полски мишлета.

107

Стамен

преди 4 години

Абе *** полски, ако не беше Русия, ти нямаше да съществуваш...

106

Защо

преди 4 години

Русия и Япония нямат подписан мирен договор след ВСВ вече 70 години.Това е заради Курилските острови, които руснаците са гепили от японците и не искат да ги върнат. Лакомията на руските управници е безкрайна. Те никога няма да върнат Крим, Донецк, Луганск на Украйна , нито Абхазия и Осетия на Грузия.А сега пък искат да гепят част от Норвегия.

105

Истина е,

преди 4 години

заплаха е за интересите им, но не и за живота им. Как няма да *** краварите, та Русия им обърква плановете САЩ да завладее целият свят. Вече и Европа налазиха, а дребни пудели като България, направо си я купиха, вече е тяхна територия. За хиените, само дърво по тиквите, това прави Русия, за което -БРАВО!

104

Анонимен

преди 4 години

гЕРБАДЖИИТЕ ИСКАХА ГЮВЕЧ ОТ РУСИЯ, НО НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИ.

103

Анонимен

преди 4 години

Само така! Краварите ще ви оправят! Имат над 800 бази по света, а другите били заплаха! Целта е слаба и подчинена Европа и повече страх и истерия да има!

102

A

преди 4 години

Русия е заплаха за неговите комисионни.

101

Освен това

преди 4 години

След като ексанзивно-терористичната политика на Путин, опустоши Украйна - Крим, Луганска, Донецка област и Грузия сега се насочва към други теритиеии. Наскоро външния министър на Русия - Лавров е заявил големите руски мераци към норвежката територия - Шпицберген и Свалбард. За щастие на норвежците , които са има-няма 3-4 милиона - Норвегия е част от НАТО и терористите от Изток няма да смеят да пипат.

100

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 4 години

До Анонимен: Руснаците са смес от монголци, квас, овесена каша и водка.ПРОБЛЕМА ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ Е ЧЕ ОТ ТАЗИ "КАЛПАВА" СМЕС Е ИЗЛЯЗАЛ ВЕЛИК НАРОД С КОЙТО СЕ СЪОБРАЗЯВА ЦЯЛ СВЯТ.Свикваите вече с тези неща.

99

Do 127

преди 4 години

целия квартал се радваше и хората се поздравяваха___Да в Столипиново се радваха ама защото оженха Айшето.

98

Анонимен

преди 4 години

Прости,гглупави ,ззллобни и ккомплекссирани прояви.Те не заслужават свободата си. Избиват комплексите си за малоценност.

97

До 125

преди 4 години

Отношението на обикновенните българи го видях след победата на Хърватска над русия,целия квартал се радваше и хората се поздравяваха

96

До 117

преди 4 години

Въглеводородите са горивото на 19 и 20-ти век.Ще успеят тези,които разработят ВЕИ.Русия нека си се рови в нефт и газ,така само още повече ще затъне технологично.

95

Анонимен

преди 4 години

Няма как да промените отношнието на обикновените българи към Русия. Набийте си го в главите и насочете финансовия ресурс, който харчите за целта в друга посока. Може да има полза.

94

334

преди 4 години

Някои нещастници инициират "референдум" против еврото. А влизането в еврозоната ще е поредното ни отдалечаване от Русия. Ето защо русофилчетата/по-точно путиновчетата/ не искат еврото. Поне тук Бойко е прав - че държавите, приели еврото, са очевидно по-добре от нас.

93

Българина

преди 4 години

Интересното е че германия не е заплаха въпреки че превзема полша за една седмица. Поляците са по тъпо племе и от нас

92

Бончев

преди 4 години

Добре е,че Франция е второстепенна държава от която много малко нещо зависи

91

Анонимен

преди 4 години

Поляка ни заля със солидарностна солидарност.Днес,искат да копуват скъп втечнен краварски газ,но солидарно те да са хъба, а ние да плащаме надценката.Акомисиркин устиска за турски поток,тези както винаги ще са безлични.Имахакъсмет,че един мразещ ни човек,гослушаха поколения президенти.Днес севижда ,че Тръмп и Помпео се въртят,като пумпали,но не ни закачат.