54

Рубляков

преди 4 години

Дръжте парите в рубли, другари. Ако не друго поне ще имате запаси...от тоалетна хартия.

53

Вервайте ми

преди 4 години

Щом Горанов го казва значи обръщайте всичко в евро.

52

Shark

преди 4 години

До Демокрация Управляващите са бивши комунисти, членове на бившата БКП и комсомолски секретари, няма как да са истински демократи. Разбира се, че това е едноличен режим, не прилича, то е такова! Затова и в България референдуми не се правят, тези няма и да направят, а ако случайно се направи, резултатите не се признават /референдума на Слави/. Не очаквате от бивши комунисти да станат демократи, тях само неокастрената ги оправя. От 1944 до този момент само те управляват! Нищо не се промени 89та

51

Анонимен

преди 4 години

Само прошляците си държат парите в левове!!

50

Анонимен

преди 4 години

След това изказване на другаря, който от страх живее под наем в апартамент на фирма, и това не е конфликт на интереси според органите, още утре ще отида и ще обърна всичко в евро.Щото както пише в статията: "и всичко дотогава би могло да доведе до, макар и минимални, загуби от такси и комисионни". Разбирате ли - ВСИЧКО. Това е тежката дума на министър.

49

Анонимен

преди 4 години

Я питайте Стивън Ханке, защо депозита му е в Евро!?

48

Анонимен

преди 4 години

Всички рубладжии марш при Путин.Много бързо забравихте каква мизерия беше тука преди!!!Опреснявайте си мозъка бе!!!

47

Анонимен

преди 4 години

Най-добре да направят така, че еврото и лева да могат да се използват паралелно поне за 5 години. Тогава хората ще се успокоят и всеки ще плаща или продава за каквито пари иска.Чехия засега не кандидатства за еврозоната, но там от всеки банкомат освен крони можеш да изтеглиш и евро. И навсякъде можеш да плащаш с крони или евро.

46

некой

преди 4 години

А сега всички перавоверни гербери вярващи на патологичните лъжци ББ и таз Калинка - да си обърнат спестяванията от валута в Български Левове - да покажат колко много вярват!Що ли не ми се вярва?

45

Анонимен до 24

преди 4 години

В голяма заблуда си колега защо когато хората пишат истината трябва са ***. Нещо май когато написах, че в UK пристигнаха от Испания меэизкара че лъжа. Ако имаш вариант провери IP от къде хората пишат. Ние не сме готови за еврото. Хората ще обеднеят наполовина това означава физическа смърт за много от тях.

44

Демокрация

преди 4 години

Ако са истински демократи, управляващите да направят референдум и да спрат промяната на закона, ако не го направят са лъже демократи и все понече управлението заприличва на едноличен РЕЖИМ. Да докажат, че са демократи. До сега не са се показали като такива. Крайно време е да се доближат до западната демокрация

43

Анонимен

преди 4 години

Утре когато банките отворят ще си проличи на кого вярват хората нали знаете "нов ден, нов късмет".

42

АнонимеН

преди 4 години

СЪЩИТЕ НЕЩА ГИ ГОВОРЕШЕ И ЖАН!!ВСИЧКО Е НАРЕД ВСИЧКО Е ТОЧНО! ПЛАВАЩИЯ КУРС ДА НЕ ВИ ПЛАШИ :D

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26Идеята за европейска МРЗ не е опция. Няма да въведат една заплата за всички страни от ЕС. Щели да определят МРЗ според "традициите" в страните, т.е. традиционно ниската МРЗ в Бг ще си остане пак традиционно най- ниска.

40

Анонимен

преди 4 години

Първо го каза Хампарцумян, после Горанов.От това излиза,че нещо гнило ще се случи.Не е никак зле в момента парите да не стоят в Левове.

39

Лъгани

преди 4 години

10 години ни лъжат, ако си мислят, че и вярваме, жесто се лъжат. Ако се приеме на второ четене тази поправка, хората ще тръгнат да спасяват спестяванията си, да се изнасят в чужцина и да ке изнасят капитали. Управляващите не можаха да разберат и запомнят един от основните закони на физиката"на всяка сила се отговаря с равна по сила противодействие". Грешат много. Първо трябва референдем, нали сме демокрация. В западните демокрации и питат, още повече, че не ни питаха за НАТО и ЕС. 2

38

Анонимен

преди 4 години

Живеят в палати, заплатите им са огромни а масово не се изплащат дори обезщетения за безрботица с оправданието че НОИ проверявала фирми. Вече от 8 месеца не са ми превели един лев. Няма решение няма отказ. Нищо.

37

Анонимен

преди 4 години

Дори и да казваш истината,защо да ти вярваме ? Толкова много лъжи са излезли от устата ти, че хората се питат дали е възможно поне веднъж да си казал нещо , което се приближава до истината ?

36

Анонимен

преди 4 години

Тоя е много противно тлъсто пихтиесто ***.

35

Анонимен

преди 4 години

Все тая, цените са почти като в Европа, доходите още ще намаляват.