81

антизападопоклонник

преди 4 години

Клати той на баба си хвърчикоптера! Даса-бившата синоп(т)ичка не е жена за един мъж! Плевнята я наду и това е! Впрочем- даже и това не е 100% сигурно. Кой знае онази сега с какви ходи да се "клати"! Пък Плевнята не изглежда ревнив, ама ако изревнува- може и него да "поклатят"- няма проблеми!

80

haha

преди 4 години

Генералска битка с Пеньо по средата с отворена уста към единия и вирнато дупе към другия.

79

ДНД

преди 4 години

Пенсионер "бистрещ " политика

78

Анонимен

преди 4 години

Президента е генерал, но не разбрах кой е другия генерал?

77

Анонимен

преди 4 години

"В България има консенсус, че валутният борд е това, което не трябва да се пипа, уточни Плевнелиев."Плевнелиев явно не е в час, валутния борд вече беше снет с решение на парламента. Курсът на лева е освободен. Има консенсус, че валутния курс към момента трябва да се запази и с него да се влезе в еврозоната, но това е само пожелателно решение. Това, което е черно на бяло, е че валутен борд вече няма, пътят към евентуалната промяна на курса на лева е разчистен.

76

Анонимен

преди 4 години

Освен тролчетата, днес и Плевнелиев е тръгнал да плюе по Радев. Само дето народът не вярва на тяхната партия, всичко, казано от тях е обикновено лъжа. Така, че нека си плюят, май само те си вярват на думите.

75

Про и анти

преди 4 години

Плевнелиев е по-умен от всички вас, коментатори, независимо дали сте сини или червени.Като го плюете, плюете по собствените си физиономии. Такъв президент като Плевнелиев (след Стоянов) не сме имали.

74

Анонимен

преди 4 години

карикатура

73

Анонимен

преди 4 години

Аха,значи Полша ,Чехия и Унгария са в руската орбита защото не са в еврозоната!Тази теза Плевнелиев ,ако я развие пред поляци има опасност да бъде качествено пребит!

72

Дръндер

преди 4 години

А мъртви вижда ли? Нещо друго да му се привижда?

71

СЕРПИКО

преди 4 години

генералска битка може да има между генерали минали през всички чинове по време на работа със подарени пагони на генерал на човек станал капитан то той не е генерал колкото Стоичков е професор

70

Ский ся

преди 4 години

значи институцията президентство не е тази която взима решение, а е тази която ги одобрява или не (чрез вето ).Решенията се взимат от парламент ,правителство ,министри и така нататък и ти като бивш президент би трябвало да го знаеш това .Между другото Гешев кога ще те подпука и тебе затова че си извършил държавна измама по член 103 -като действащ президент се посещавал чужди фирми в чужди държави

69

+-

преди 4 години

Плевнелиев пешка ли е на САЩ ?Да+Не-

68

Валери

преди 4 години

Радев е военно изделие с промит мозък и ограничено мислене! Добър пилот,но слаб президент. Силно задължен на БСП,което го прави зависим.

67

Браво

преди 4 години

Радев е избран директно от народа и народа го подкрепя срещу марионетното правителство на ГЕРБ и сие.

66

Вихър

преди 4 години

И днес ли това недоразумение се появи!?Женати нито веднъж не се появи с теб, защото я беше срам от теб!!! Деси сигурно и тя вече се е осъзнала!? А ние докога да те търпим???

65

Анонимен

преди 4 години

Тая използвана стелка наречена Плевнвлиев защо не се скрие?

64

мак

преди 4 години

Все едно слушам бб, същите приказки срещу Радев, същата омраза. Същите клишета за обединител и разединител, за силна България, мечтана еврозона (ама - от кого мечтана?) и подобни. Не знам, в качеството на какъв се изказва този ... и защо медиите упорито го търсят и навират пред очите ни.

63

Факт

преди 4 години

Борисов не е истински генерал,не бъкайте нещата той е произведен генерал заради длъжността си тогава на гл.секретар на МВР както ред други *** получиха незаслужено пагони.

62

Дядо Соци

преди 4 години

Ех мили комун.де.та , вашата свърши. От тук на татък започва България.За 70 г. съсипахте хубавата ни държава. Няма лъвове , гризли , анаконди и крокодили , но вас все още ви има. ГЕРБ вече промени държавата.А вие защо сте ни ?