104

Да

преди 4 години

Проучил е добре къде да избяга мръсника.Уж беше невинен хахаха

103

tzar

преди 4 години

kgb

102

Анонимен

преди 4 години

Имам чувството,че Божков се гаври с недосегаемите и им гледа сеира.

101

Анонимен

преди 4 години

Сигурно и ЦвЦв си направи такава инвестиция,за всеки случай...Любимото му място за "семейна" почивка..Скривалище се казва.А и не само той краде и се крие.Нито един от бг наркобарони не е арестуван.Защо ли? Сигурно яко хранят властимущи...Отврат от ***..Толкова хубава страна,а само крадци,убийци,измамници,г.лу.п.а.ц.и виреят,отврат..

100

Анонимен

преди 4 години

Когато си достатъчно богат,ти ставаш независим и никой не може да те рекетира.Това не се харесва на управниците,за които рекета е начин на живот.Богат в България стана *** дума.Дръж народа и бизнеса на къса каишка,за те слуша и да ти се подчинява.Ако-не,в панделата.

99

Анонимен

преди 4 години

сигурно си има някаква уважителна причина, всеки един богат заподозрян да бъде обявен за издирване в момент ,когато той е извън страната - цветан василев,митьо очите,боневи,арабаджиеви,божков ит.н.Дава им се възможност да обмислят положението и да преценят на спокойствие и на свобода, какво да правят,дали да избягат и да не се върнат или да си наемат добра защита и да си платят протекции където трябва.Защо никой от тях не е задържан тук и веднага,теч има в прокуратурата и съдебната система

98

АнонимеН

преди 4 години

МОЕТО МНЕНИЕ Е, ЧЕ ШЕЙХА НА ОАЕ ЩЕ СЕ ПОДЧИНИ НА КРАЛЯ НА САУДИТСКА АРАБИЯ С КОЙТО БОРИСОВ ИМА ОБЩ БИЗНЕС(ПРОДАДЕ МУ ТРЪБАТА С ГАЗ МИНАВАЩА ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ 10% ОТ ДОГОВОРА ПРЕВЕДЕНИ ПО СМЕТКИТЕ МУ В ЧУЖБИНА)ТЪЙ, ЧЕ 100% ЩЕ СЕ ОБАДИ НА КРАЛЯ НА САУДИТСКА АРАБИЯ ДА МУ ПОМОГНЕ С ШЕЙХА НА ОАЕ ДА ЕКСТРАДИРАТ БОЖКОВ!!!БОЖКОВ ГО ПИШЕТЕ ПРИКЛЮЧИЛ, НАПУК НА МИЛИАРДИТЕ МУ ОКРАДЕНИ ОТ НАС БЪЛГАРИТЕ ПРЕДИМНО!!!

97

Анонимен

преди 4 години

много краде не му се работи!Кражбата е кодиран в генините му!

96

Анонимен

преди 4 години

До вчера си пиеха заедно уискито,а днес вече смъртни врагове.Защо ли?

95

Шапков

преди 4 години

Каскета ще ги хваща всичките!Ама те са в чужбина, а той в България!

94

Анонимен

преди 4 години

По един въпрос се обаждам...аааа личен. аааа това са глупости, ааа за Деси, ааа там ползвала ли е имоти ааа тъпотии, ааа ще крием ааа

93

Анонимен

преди 4 години

На кого не е кихнал Божков,та са толкова озверели срещу него?Май се сещам...

92

Шапков

преди 4 години

Сега хванаха ли го Божков?Че от вчера не съм гледал ония с КАСКЕТА?

91

Анонимен

преди 4 години

Нямам нищо напротив В.Божков да бъде съден и осъден,но това трябва да бъде по реда на закона.Защото ако прокуратурата действа по поръчка,като бухалка,за да предаде бизнеса на един,когото наричаме мутра тогава какво е разликата между него и прокуратурата.Според мен никаква.И не защото няма читави прокурори,а заради този,който е натресен да бъде главен на прокурорите.За неговите действия ще чакаме ние.

90

Анонимен

преди 4 години

Един ненор..ник, бивш съдружник на Божков ни "сподели",че Божков бил изнасилил над 100 жени.Изглежда,всички "изнасилени" са се оплакали на този,а не където трябва.Питам го тоя,защо му е на Божков да ги изнасилва,след като е толкова богат и те сами му се лепят.А?

89

Анонимен

преди 4 години

Аре стига с тоя Череп, бе! То стана ракиено време, а тоя още виси като главна новина!

88

Анонимен

преди 4 години

Имот не се купува от самолета, трябва много време. Не става за 2 дни и после от ареста. Освен това не се знае какво ОАЕ ще направи. Това е държава, която подобно на Израел, не се съобразява с никого, понеже го може. Те са с много високо самочуствие и от никого не им пука.

87

До аха

преди 4 години

Я кажи кой е кукловода де, не е Дебелян Пеевски-, това го разбрах!!!

86

Анонимен

преди 4 години

Гешееееев,та как ще "прибереш" Божков?В чувал ли,както картините и ценностите му?Щото друг вариант не виждам.

85

До Жо

преди 4 години

Все един дол дренки са арабите, от ОАЕ и Саудитска Арабия................не са стока хич................не ми ги хвали тия!!!