66

Анонимен

преди 4 години

Гербавите престъпници не схващат, че ако Радев подаде оставка и направи партия, те до една година ще са в каторгата с кирка в ръце!

65

Анонимен

преди 4 години

Гласувайте за БСП,АБВ,Атака и всякакви леви партии към тях,защото иначе ни чака страшен сценарий,а Цецоу ухото с когото започнаха тиранията и подслушванията,ще се върне на бял кон.Бойко ще го пързулнат,но преди това плануват да го сложат за президент да им свърши работа.ДПС ще участва в тази игра.

64

Хаберлия

преди 4 години

Много просто е....ще има предсрочни избори и президента ще излъчи служебен кабинет който ще разкрие бакиите на управляващите и те ще загубят тотално следващите избори за това гербаджийте организират изпреварващ удар по президента...!!!

63

Помним Горни Лом!

преди 4 години

Интересно е, че тъкмо Близнашки говори за морал. Същият Близнашки, който беше служебен премиер, когато на първи октомври 2014 г., експлозия в оръжейна фабрика край Горни Лом уби 15 (петнадесет) души на работните им места. Тогава Близнашки отказваше да отговаря на журналистическите въпроси, а се смееше на журналистите и ги подканваше да отиват да гледат един международен мач. Толкова за морала на Близнашки.

62

Анонимен

преди 4 години

Гештапо, а с Ало Ваньп какво стана? Що не си арестувал Тиквата?

61

Анонимен

преди 4 години

Разбрахте ли защо хвълят кал по президента(даже не е сигурно дали гласът е на президента,а не е преправен глас със техника),искат да свалят президента,за да да сложат Бойко за президент,а накрая като свърши мръсната работа и него да пързулнат

60

Анонимен

преди 4 години

Позор и оставка на т.н. Президент. Туй ще река и ще спра.

59

Анонимен

преди 4 години

Шайката е готова да пролее кръв и да върне Белият терор,само да оцелее . Работи с инсинуации ,демагогия ,лъжи ,истерии . А и сътрудничеството с Козяк е очеизвадно . Оттам се носи мирис на сяра .

58

Анонимен

преди 4 години

Армията, колкото и малка да е, е по-силна от мафията. Незабавно да защити главнокомандващия на държавата!

57

ГРОБАР

преди 4 години

Само искам да попитам ГешеФта, защо се води досъдебно производство за президента, въпреки имунитета му???Затова ли те назначиха бе, ГЕРБерски ***!

56

стига бе

преди 4 години

Надявах се поне професорЪТ да познава Конституцията, но явно и той е като главния. Според ал. 4 срещу президента "не може да бъде възбудено наказателно преследване". Конституционният съд е тълкувал това понятие още през 1992 г. Службите сиреч правителството подслушва президента. Уотъргейт ряпа да яде.

55

ssssss

преди 4 години

Действащ Президент по Конституция не може да се пипа до изтичане на мандата - единствено за държавна измяна,каквато виждаме че няма , така че запитването за "тълкуване" стана ясно че така искат да го накарат да даде оставка понеже не могат да го махнат,което е държавен преврат. Другари първо герб да даде оставка че там нещата с разграбване на държава и геноцид над народа са плачевни - стотици години затвор за герберската банда,

54

Анонимен

преди 4 години

Предполагам че това е само първия ход от царския гамбит. Колкото да се изясни въпроса с неприкосновеността на държавния глава според конституцията. Следващия по-силен компромат се пази за по-нататък ако не му уври дървената глава.На някой хора явно им писна от непрекъснатото плюене от страна на уж единствения неопетнен.

53

X

преди 4 години

Близнашки, не си ти този, който ще каже какво трябва да направи Президента, нито фашиста Гешев, нито мутрата Борисов! Радев е избран от над 2 милиона българи! Ако някой иска да го премахне, да се готви да се изправи срещу повече от половината български избиратели! Внимавайте много, ама много!!!

52

Dar

преди 4 години

Първо, искам да кажа на професора, който е и съдия че нещата преди всичко имат юридически характер, защото ако се окаже че няма истинско основание отпада и моралния ! Второ но не по-маловажно е че имаше едни други срс-та много по-конкртени и пряко ангажиращи свързани с премиера и тогава никой не говори за оставка и морал. Как ще коментира това ?

51

Познавам го

преди 4 години

Познавам лично Близнашки.Винаги е бил противен,мазен,долен кариерист и подмазващ. Някои хора не се променят...

50

ГЕРБ-БКП

преди 4 години

Много са я вапцали другарите от БКП-Герб . Стигнали са дъното и в отчаяние се нахвърлят върху Президента с измислени и юридически недържани ,,обвинения ,, За целта утре в ,,свободната и независима преса ,, ще има истерии ,заклинания,хули на Шайката от Прехода . А и със сигурност ,ще бъдат ,,загубени ,унищожени ,,от неизвестен извършител, някои материяли ,които не са в съответсвие с линията на Шайката .Активно мероприятие ,но нескопсано . Единствената им сила ,е рев ,со поли ,пак рев .

49

Анонимен

преди 4 години

до АнонименВместо импийчмънт - оставка Това е решението за един уважаващ себе си Президент. Тоя няма нито себеуважение, нито морал нито знае къде се намира.

48

Анонимен

преди 4 години

Ние си харесваме президента,почти цяла България гласува за него,на който не му харесва президента ни,да се изнася на палатка!

47

Анонимен

преди 4 години

baffff, тия избиратели отдавна проклинат себе си, че гласуваха за руски шпиони.