67

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Пернишките кукери са най...добрите,но не трябва да се използват за...политически цели.Обещаваме да ги пратим на...Фестивал на кукерите и...маските в Тагусигалпа на държавни разноски,ако се приберат веднага от столицата,по...безводните пардон,родните места.(платено...съобщение от централата на ГЕРБ)

66

Анонимен

преди 4 години

Нали именно перничани контрапротестираха в подкрепа на назначаването на Гешев за главен птрокурор. Нали бил "шерифа на народа"? Защо сега не протестират под неговия кабинет с искане за разследване и обвинения срещу всички виновни за това тежко престъпление? Да го попитат, как така при наличието на специално построен за промишлено водоснабдяване на Перник язовир (Пчелина), пернишките предприятия са водоснабдявани 15 години с питейна вода на смешни цени. Това не е ли за разследване?!

65

Анонимен

преди 4 години

Ако бяха протестирали преди една година, че язовира се изпразва с бързи темпове сега щяха да имат вода. Те си траяха, защото работеха в завод Стомана, а този завод източи водата на града.

64

Анонимен

преди 4 години

Вместо да идват да протестират в София, да вземат да си платят неплатените сметки към В и К Перник. Доколкото прочетох са близо два милиона лева?

63

Перничанин

преди 4 години

На този протест няма културни и образовани хора, това са мутри наследници на техните прадеди затворниците, които по Царско време са се заселили в Перник за да работят в мините.

62

Анонимен

преди 4 години

Водата е дар от Бога, но глупавите общества предпочитат голф двойка ако може дизел.

61

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТова отдолу да се чете "Що сте в София, а не в Банкя"

60

Анонимен

преди 4 години

Що сте в София, а в Банкя, пред къщата на мутрата? Нали все той дава и разпорежда?

59

Анонимен

преди 4 години

Перничани да вземат малко да се образоват, да почнат да четат повече книги.

58

Анонимен

преди 4 години

Другия уикенд може да направят протест и в Крушовица Врачанско начело с ***

57

АНЕНЕРБЕ

преди 4 години

АС ВОДАТА НЕЩАТА СА ЯСНИ - тя отиде за изгаряне на ВНЕСЕНИТЕ от странско отпадъци. А КЪДЕ Е КМЕТА ВИ?!!ЗАЩО ТОЙ НЕ ВИ ПРЕДВОЖДА ИЛИ СИ ПИЕ УИСКИТО С ПРИЯТЕЛЯТ БОРИСОВ. КАК ЩЕ РЕШИТЕ ПРОБЛЕМА, КОГАТА САМО СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ ЗАПОЧВАТЕ ДА ПИЕТЕ УТАЙКИТЕ НА ЯЗОВИРА.КАКВО ЩЕ СТАНЕ КОГАТО ВОДАТА ОКОНЧАТЕЛНО СПРЕ?След това идват болестите. Предстои затваряне на БОЛНИЦИ , УЧИЛИЩА , ГРАДИНИ , ЗАВЕДЕНИЯ. Предстои ОБЯВЯВАНЕ НА ИЗВЪНАРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ, НО НЕ ОТ ШКЕМБЕ ВОЙВОДА , А ОТ ПРЕЗИДЕНТА.

56

Анонимен

преди 4 години

Малко да го понапънат, и Боко ще хвърли оставка! И без това, както се чува в ГЕРБ се колебаели дали да не отидат на избори сега, защото ако през пролетта дъждовете са слаби, ще последва водна криза на много места, и ГЕРБ ще се срине на редовните избори след година! Може да опитат да ограничат загубите...

55

Анонимен

преди 4 години

Подобни бомби са заложени и в други градове. Отваряйте си очите и дръжте комунистическата шайка ГЕРБ/ДПС изкъсо!

54

Перник

преди 4 години

Назначиха правчанина приватизатор Цако Бънчев, източил няколко завода, да оправя язовирите. Отпуснаха му милиони. Ще откраднат и тях.

53

Анонимен

преди 4 години

Аз да попитам, досега къде дремаха гражданите и селяните от Перник. Не виждаха ли, що ли. Или им беше добре, сега изведнъж им стана нанагорно. Ами другари, водата се брани, не сега да ми правите организирани прояви из София. Ама защо сте в София, а не пред общината в Перник, това ми е много чудно. Смешно е. Зяйте си пред общината в Перник.

52

F5

преди 4 години

amisulpride в цигарите и хапчетата от аптеката който разболява, истинският тютюн лекува.

51

Анонимен

преди 4 години

Да се чуди човек дали протестът е платен от Малофеев или Цецо Васильов, май и от двамата. На мястото на Боко ще им обърна гръб и ще ги зарежа на *** и на *** - много ги бива в нищонеправенето. ама били говорели "истината" - истината е да си погледнат олигарсите-сайбии на ВЕЦ-ове и на "Стомана", а и след като от 74 години ни ядат с парцалите, къде им е поддръжката на инфраструктурата?Защо през 2013 г. пернишката кметица от БКП не представи проект пред ЕС , които спряха субсидиите при Орешаря?

50

ЦК на ГЕРБ

преди 4 години

Не може да се протестира без да се уведоми Фандъкова !!! Арест и затвор за протестиращите !!!

49

АнонимеН

преди 4 години

"Всички измиват Реймънд""Банята невъзможна""Къпещият се с вълци""Междузвездни тръби: Последният директор""Междузвездни тръби: Кметът отвръща на удара" "Междузвездни води - немитите стачкуват""Таласъми ВиК""Умий Бил""Женени без вода""Как се изкъпах с майка ви""Пазителите на водата""Джанго без вода""В като Вода""Реквием за един душ""Имало едно времe в язовир Студена"

48

БДЖ София

преди 4 години

Най големия ЦИРК че българите са прочуха в цял свят с ПРОСТОТИЯТА И ЧАЛГАТА,излагация пред големите като САЩ,Русия,ЕС къде ли не викайте сега СМЕШНИЦИ нямаме ВОДА имаме зали за спорт.