27

Шопов

преди 4 години

За наште *** кръчмари трябва повишение на данъците.

26

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се случи и може да се случи. Ще е от полза на всички. Просто трябва мъничко да се съкрати безсмислената администрация и толкова. Някой да е чувал за съкращения в администрация последните 10 години? Е вярно, че това е едното перо сигурни гласове при избори , но пък ако това не се случи може да стане още по-жешко на управляващите.

25

vlady

преди 4 години

Да представят исканията си пред архиепископ Датев Акобян по установения ред. За съжаление Негово Високопреосвещенство отговаря и за България и за Румъния и се чака дълго за разглеждане.

24

Василев

преди 4 години

Нали щяха да идват украинци,молдовци и бесарабски българи да работят за по евтино!!!Агент Дйвид Брус!ЦРУ!!

23

Да им имам дертовете

преди 4 години

Ами не ръмжете на клиенти "Еми кафе ли ще пиете тука в дванаесе, не моем си продадем обядите", не дерете по две кожи за няколко изкусно подредени парченца в чинийка, които повече приличат на японска икебана, спазвайте санитарно-хигиенните норми, вместо хората да тичат на пожар в тоалетните, след като хапнат нещо при вас, и повече се грижете за бизнеса си, вместо да го превръщате в гигантска пералня на мафиотски пари. И тогава размерът на ДДС няма да е чак такъв проблем.

22

Анонимен

преди 4 години

Тия алчнотии не се наядоха, ей ще се задавите от алчнотия!!!

21

Анонимен

преди 4 години

На който не му изнася, спокойно може да пусне кепенците. Или може преди това да пробва да си продаде АМG-то.

20

Анонимен

преди 4 години

Има атака срещу малкия и средния бизнес ,искат да го затрият, защото няма кадри да им бачкат по заводите за 600-700 лв,! като ти фалира бизнес какво правиш отиваш при робовладелците!

19

мдаа

преди 4 години

Той Горанов се е запънал за прага от 50 хил. за ДДС ,та ще кандиса за 9% -абсурд . Не е нормално 20год. прага да не се променя , при повишените разходи за заплати и осигуровки и допълнителни разходи този праг е смешен и реално всички трябва да внасят ДДС , което е непосилно за дребния бизнес . Решението е повишаването на прага до поне 200хил. и за този бранш в часта му за малките обекти преминаване отново към патентен данък .

18

Анонимен

преди 4 години

Ресторанта е лукс(скъпо удоволствие) за обикновения българин.

17

Анонимен

преди 4 години

Да затварят, прав им път.

16

пецата

преди 4 години

На ресторантьорите даже да им направиш ддс-то 1% то цените няма да ги намалят ,даже могат и да ги вдигнат, просто се борят за повече печалба

15

Анонимен

преди 4 години

Цените в кръчмите станаха много високи, една бира 5 лв, за тва са празни, иначе преките данъци и такси на баровете с амного високи, а отделно и ги рекетират за под масата за всичко от режима.

14

Анонимен

преди 4 години

Хаха , то на хляба, книгите и лекарствата няма, на ракията в кръчмата да има :)

13

Анонимен

преди 4 години

До VictimizedДДС-то оскъпява нещата за клиентите. Ако българите искаме икономика, където хората харчат повече трябва да намалим ддс-то.

12

Анонимен

преди 4 години

ДДС-то трябва да се намали в България. 20 процента са много. Може да падне на 10 процента за всички стоки и услуги.

11

Victimized

преди 4 години

Не е нормално за нещата от първа необходимост като храни, лекарства, учебници да са с 20% ДДС, а хотели и ресторанти да са с 9. Ако това нещо се приеме, доказваме, че в държавата няма никакъв интерес да се подобри качеството на живот и да се изгради силна средна класа каквато е нужна за просперираща държава, тогава хората ще могат да си позволят да ходят и те на хотели и ресторанти, не само чужденците...

10

Thomas Cook

преди 4 години

Най-добре ДДС в туризма да стане минус 10%, и да се работи на доброволни начала(без заплати), ако някой заблуден турист хвърли някой бакшиш - това е.

9

Анонимен

преди 4 години

От много години за хотели е 9%.Бойко го напраи преди много време за да сме конкурентно способни.

8

Бате Б

преди 4 години

Много искате.За 9% няма как При 20 % на нашите хора ще опростим ДДС уж като несъбираеми.Нали помните как опростихме 20 милиярда