27

Анонимен

преди 4 години

Не можаха с военна провокация - т.н. "метод на зелените каски", почнаха с Мегданските провокации. Краварите са психопати !

26

Чебурашка

преди 4 години

До МайданаДоказано е, че на Майдана стреляха руски агенти. Сега са в Русия. Недей да лэжеш

25

До 22

преди 4 години

Ленд лийз - започващ след обсадата на Станлинград - решаващата битка за победата над Хитлер и 2-ри фронт открит 6 месеца преди съветския щурм над Европа.Виж си решението на Конгреса. Да не забравяме, че САЩ отпускат и спонсорират Хитлер и то от 1929 г.,раните и си отглеждате Хитлер като фикусче, въоръжавате го, давате му Чехия, Австрия, и играете мачлета и монополи, докато Хитлер си вее байрячето.Дет съ вика Хайл 4-тия Райх САЩ.

24

До 22

преди 4 години

Ленд -лиза безплатен ли беше или се плащаше със злато !?)

23

Риторичен ?

преди 4 години

Кога ли и в руският Гулаг ще закипи срещу кремълската хунта ?

22

Анонимен

преди 4 години

сащ направи същото в украйна дадоха на украйнците три милиарда долара за цветата революция и сега дадоха кои ли знае колко дол.за тази демострация много правилно постъпиха иранската власт не им трябва американска демокрация.жените карат коли в иран а другите араб.страни е збранено те имат своите привилегий не съм бил там не знам

21

Хайл САЩ

преди 4 години

Начи по-добре бял фосфор - горящ до кост месо и обеднен уран от САЩ, друго е приятелски огън - Хитлер ряпа да яде пред САЩ.САЩ избиха толкова мирно цивилно население по света, Хитлер ряпа да яде.Хайл САЩ, Хайл 4-тия райх, Хайл - световните финанси, Рокфелер, Глобализма, Нефто долара.

20

ерг

преди 4 години

от базиран в ню йорк център за права какви новини да 4акаме?в донбас като стреляха с ракети имаше ли новини?

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18На какво разчиташ бе малоyмнико?На въпрос към радио Ереван "Може ли Русия да победи САЩ?"Отговорът бил "Може но зависи колко голям ще е американският ленд-лиз за руснаците"

18

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПри 200 протестиращи е раздал малко. Америка вече фалира!

17

Майдана

преди 4 години

Туй го имаше и на Майдана, САЩ сценарият се повтаря.Венецуела - куршуми - тълпа. О краина - куршуми - тълпа.Кога ли на света ще му кипне от 4-тия Райх САЩ?

16

Анонимен

преди 4 години

Другарят Путин ще прати войска да защитават аятоласите. Все пак диктаторите трябва да се подкрепят...

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Това, че едно избрано с 9%б от гласовете на населението е в нато нищо не означава. България беше и в Тройния съюз, но във ВСВ Българите стреляха срещу германци, а не срещу руснаци. Така ще е и при ТСВ!

14

Анонимен

преди 4 години

Иранцитите в разстояние на 48 часа разбраха, че не Америка, а Аятоласите са тяхните душмани !

13

4

преди 4 години

Имаше редица случаи, когато американски полицаи застрелват невъоръжени хора с друг цвят на кожата (дано съм успял да бъда политкоректен, като не използвах думата започваща с "н"). Значи там може, в Иран не може?!?! Когато протестирате за жертвите на американски полицаи, ще ви призная!

12

3

преди 4 години

Сравнете резултатите от войната в 30 милионна Сирия с 1,2 милиарден Китай! Съответно умножете ги поне по 40, да си представите картината.

11

2

преди 4 години

Да се върнем в 1989-та. На площад Тян ан Мън са е събрали нищожно количество (за мащабите на Поднебесната) протестиращи. Властта ги прегази с танкове.Количеството на жертвите според различни източници е от 60 до над 1000.Принципно, това е зверство! Какво обаче би се случило, ако властта беше капитулирала пред протестиращите? Китай би изпаднал в гражданска война, жертвите вероятно щяха да надхвърлят жертвите на ВСВ. Стотици милиони бежанци щяха да удавят Азия и Европа.

10

стига бе

преди 4 години

Това са си вътрешни работи на Иран.Ако така цветно описвахте и убитите от САЩ в Близкия изток само за последните 15-20 години, нямаше да ви стигне мястото.Афганистан, Ирак, Сирия, Йемен и т.н. колко мирни жители бяха убити?

9

Анонимен

преди 4 години

На Путин снайперистите от Майдана в Киев сега стрелят в Техеран !

8

Дп 1 и 2

преди 4 години

Французите и американците не ги мислете, май не бягат много към Русия на хубавото