174

пияница мистик

преди 4 години

Еееех, червен сайт БеСеПарски сте и такива ще си останете. Преписвате от червения Блиц, който е на Дебелян Пеевски, съответно пак е червен. Що не четете истинската преса, а преведени съветски лъжи. 1. Прихванати ракети няма, защото и двете бази нямат Пейтриът2. Няма нито един загинал американец, всички убити са иракчани. Чудя се Иран на иракчаните ли отмъщава или на американцитеБъдете обективни, стига писахте хибридки, че путинoпитеците да подскачат от радост

173

до 192

преди 4 години

Не ми хвали религия на поробители, която живее като *** на гърба на поробените. А ако толкова мчного тни харесва ислямът, върви си дай оная работа да те обрежат. Ще дойда в болницата да те слушам как пищиш.

172

Радослав

преди 4 години

Вместо да се дърлите кои е по велик САЩ или Русия и сателитите им се замислете какво означава за нас тази поредна каша в Близкия Изток? Нали когато милиони хора започнат да бягат от войната там няма да тръгнат нито към Африка, нито Азия, нито САЩ, нито Русия, а към Европа и по пътя им натам сме ние! Ние и Европа ще отнесем последиците от поредната глупост забъркана там от индивиди които няма да понесат никакви последствия за идиотщината си! Пак ние ще трябва да даваме от бюджета си за тия хора!

171

Щурчо

преди 4 години

До АнонименМоооого те боли главата ...

170

Анонимен

преди 4 години

Предателски комунисти.Избиваха християни още преди век.Унищожиха морала на цели поколения.После направиха мафията като паднаха позорно и сега приели исляма за своя религия.Има ли по гнусно нещо от комунистите.

169

Русомраз

преди 4 години

Тервел получава областта Загоре след победата над арабите, и то я получава като патримониум - бащиния...Шyмкap неук

168

Анонимен

преди 4 години

До АнгелМного грешно мислиш. Личи си че си ***. Да предположим, че стане тов ,което искаш ти , а после какво ще стане?Да ти кажа: ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ПРОТЕСТАНЦИ СЪС ПРАВОСЛАВНИ, КАТОЛИЦИ С ИЗРАЕЛЦИ, И ТАКА ДОКАТО СВЕТЪТ ИЗЧЕЗНЕ, Ще остане може би най силният и да ти кажа пак ще има война защото мислещите като теб няма да свършатДа ти напомня по Б Т бях чул от професор , че българите са от ПЕРСИЙСКИ ПРОИЗХОД

167

SS

преди 4 години

Ако съм US генерал ще търся бърза победа със смазващо военно превъзходство ,но ако съм ирански генерал имам сметка войната да продължи дълго време за да изтощя финансово и военно противника,за това има стратегия.Затяжния характер на войната,не е в стила на Америка,нито чувалите с трупове който пристигат в родината.Ще гледаме как ще се развият нещата.

166

Анонимен

преди 4 години

Хан Тервел бил спасил Европа от исляма.Ама тогава е нямало комунисти в държавата му .Ако имаше щеше да остави Византия да падне.

165

до 184 Ангел

преди 4 години

То се знае, че в дъното на бузгунлуците е Русия! Кремъл, ако не е подклаждал тоя конфликт, то най-малкото, се възползва. Руснаците другаруват с мръ сните ча лми. Иранската наглост идва от Москва! Защо руснаците да не действат заедно с Иран, след като вече са заедно с Турция? От мен да го знаете - руснаците гнус и срам нямат. Тоачат си лигите да правят нов СССР, приятели са с чал ми. Но и на тях ще им дойде сдтрашният съд.

164

Анонимен

преди 4 години

Иран набуха 2 бази с ракети, соростията падна в амок не знае какво още следва че подхвана пак същите глупости. А дано утре пак.

163

Анонимен

преди 4 години

Довечера ще играе сурвакницата над персите.

162

Анонимен

преди 4 години

До 190Ами българистанеца е генетично *** ако ще и на 40 000 години да е. Ислямските народи - също.

161

До 191

преди 4 години

Ти ще гледаш сънчо след малко, версията за възрастни от която пробуждане няма :)))

160

Анонимен

преди 4 години

Няма как да е обезвредена която и да е ракета от Иран, защото се оказва, че въпросните американски военни бази въобще не са оборудвани с ракети за самозащита!А България разчита САЩ да я пази и да е водеща във военните дела!

159

SS

преди 4 години

Тази война ще засегне и Бг-я по някакъв начин.Няма да излагам лоши сценарии.В едно обаче съм прав 2020 ще бъде запомнена.Затова,запасявайте се с храна,лекарства и гориво.Купете си агрегат.И въоръжавайте се кой с каквото може.

158

До 185

преди 4 години

Не си наясно много с нещата - религия която ти гарантира, че никой няма да пипне или дори да се опита да пипне жена ти е справедлива в това отношение и трябва да бъде сурова. Казвайки това, аз съм Христианин, но Христианството е религия на бъдещето, хората в днешно време не са готови за нея

157

Анонимен

преди 4 години

Ще гледаме ли подранил 4-ти Юли над Техеран тази вечер?

156

Пацu

преди 4 години

Цялото политбюро на БСП отиват групово на сюнeтчия!После ще си направят банкет с "родопски калмари":))))))

155

Pst

преди 4 години

До същотоНе се нерви, всички тук мислят, като теб. Ако от другата страна беше Русия, нямаше едно мнение в защита на Иран да видиш. Просто русолюбите не могат да се прекършат, когато говорим за хамерика.