30

Русофил

преди 4 години

Журналистите не пишете глупости,не насажадйте омраза с съседите около България.Бъдещето е важно там се изгражда отношение на външна политика,за съжеление и там тази Зхариева се изложи като кифла.

29

Анонимен

преди 4 години

Сърбите, гледат че българите(комунисти) избиват българи в България, защо и сръбските комунисти да не избият някой. Докато не се затрие и последния комунист у нас, няма да има покой

28

19

преди 4 години

Който може и иска, да направи справка, като отвори Университет "Фридрих Шилер" в Йена. Езикови курсове.

27

Анонимен

преди 4 години

Убийствата и мъченията над българи от сърбите започват още през 1913 година, а не са от ВСВ,много са изклани и убити,само защото са искали да си останат българи,останалите са нямали друг избор и са се писали насилствено македонци,за да не бъдат избити.

26

Анонимен

преди 4 години

Всичко това е плод на игрите между Големите началници тогава.Сега е същото.А какво прават Големите Н-ци.Разделят,сеят омраза което води до войни но далеч от тях тъй наречени великите сили.Войни икономически а понякога и кървави.

25

Анонимен

преди 4 години

Ама как тихичко се премълчава, че убитите са били сътрудници на окупационните български войски, прочули се през девет морета с убийствата, изнасилванията и терора над македонското население. С омраза патриотизъм не се гради, само омраза и още повече гняв, като разбереш истината.

24

Анонимен

преди 4 години

А какво стана с българите в Гърция, Турция, Румъния? На практика същото.

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен руски *** 19Истината е точно обратната на това, което си написал.Германия се изказа, че македонския език е български.Същото становище представиха и САЩ.Единствено в Русия се изучава македонистика и Путин каза, че азбуката е дошла от Македония.

22

Анонимен

преди 4 години

същите поръчкови статии но в обратна посока ги пишат и в македония. двете държави се ненавиждат повече от всякога

21

ДРУГИЯТ ГОЛЯМ БРАТ

преди 4 години

сега иска Македония в НАТО и пак запушва устите на ТИКВИТЕ у нас. Даже признаха с половин уста и така наречения "македонски" език

20

Свещен Гущер

преди 4 години

Дреме ми на цайсите че титовите македонисти *** на умрело против БГ. Аз тук в Литлесотра си готвя яденето и ще папкам.Ай поздрави от Норге

19

Анонимен

преди 4 години

В България си чешем езиците, но в еуропата приемат македонския език като самостоятелен. Нещо повече. Преди ден-два прочетох в един сайт на германски университет обява за учене на български език, в която пишеше, че България на север стига до Балкана, също, че езикът бил сроден с македонския. Това в западноевропейски университет, който уж разпространява българската култура...Споменавам го, защото е последица от лошата ни външна политика вкл. в рамките на ЕС.

18

Е,

преди 4 години

аз много пъти съм казвал, че предпочитам турчин да ми е съсед, отколкото македонец!

17

До 14

преди 4 години

Имаш ли представа какво се говори и пише по наш адрес във всички съседни нам държави?А ние си трайкаме, защото така повеляваше Големият брат в продължение на 45 години. Но сега го няма него, за да ни гарантира безопасност (поне така ни успокояваше навремето).*** в някоя от големите библиотеки и поръчай вестници отпреди 1941 г., да видиш какви писма и съобщения са валели в редакциите им относно нечовешкото отношение към българите във всички наши етнически територии, останали извън границите ни

16

Анонимен

преди 4 години

Югославските власти в Македония Разбирайте сърбите братя на родните русофили

15

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе наливаме масло в огъня,просто искаме да осъдят всички от службата за ремакедонизация на доживотен затвор,без право на замяна!

14

Анонимен

преди 4 години

Не ровете и не насаждайте омраза.И ние не сме цвете за мирисане.Не преувеличавайте с пропагандата.Не се подавайте на емоции.Всеки си изопачавча историята и си пише какво е сънувал .НЕ наливайте масло в огъня.Опасно е.

13

SDI

преди 4 години

Колкото и да ми е неудобно си признавам, че не бях чувал за това. А такива неща трябва да се знаят и да се помнят. Точно такива събития са в основата и на гнусната т.нар. македоснка нация, насилствена промяна на самосъзнанието, придружена с кланета на българи. И вместо управляващите ни да заемат твърда позиция срещу онези македонски ***, те се хванали да ни говорят за ЕС, европейски ценности и какви ли още не глупости.

12

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе ми натискай минус,защото ще го напиша отново,ако трябва и сто пъти!Искаме ВСИЧКИ участвали в жестоката сръбска служба за ремакедонизация на българи ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ ДОЖИВОТ на затвор!Кога?Кога?Кога?Искаме веднага!Искаме правосъдие!

11

Анонимен

преди 4 години

Колкото и парадоксално да ви звучи македонските историчари и политици отдавна са прехвърлили отговорноста за убийствата на тези хиляди хора на бугарските окупатори!Времето отдавна е отминало кой ще помни и знае какво е станало!