26

Ти да видиш..

преди 4 години

До Хахахахахахахаха 16 Много хора очакват това ЧУДО , ама то все не идва.Кво да правиш ? Съдба !

25

от СС до Анонимен

преди 4 години

големите вериги не крият оборот и не ощетяват държавата хахахах особенно това не ощетяват държавата, радвам се че вярваш в доброто и справядливостта, хубаво е да има повече такива хора но за жалост живеете в една утопия. всичко в закона е лобита на големите корпорации, ако си мислиш нещо друго значи живееш в голяма заблуда от както го има капитализма големите искат да излапат малките и да са монополи, света да се преобърне това няма да се промени, ади със здраве живей си в заблуда...

24

до 4

преди 4 години

До Помня Какъв соц. сънуваш пък ти - тогава къде можеше да изпращаш храни, а? Кой можеше да пътува на Запад, а? Само крадливата комуноидна шайка и родата ѝ.

23

Абе

преди 4 години

Първо прекратете продажбата на печки на твърдо гориво, за да не се замърсява въздуха през зимата.А за колетите има куриерски фирми на достъпна цена, които не са толкова придирчиви към съдържанието на пратките.

22

x

преди 4 години

на практика няма да се контролира, пощенските служители са толкова заети, че за един суджук и ракийка да се правят на уставни, съмнявам си, всеки е човек и влиза в положемние, и те мезят и пият

21

do 19

преди 4 години

До Анонимен те тия най-големите такива ти им завиждаш...

20

за кокошка

преди 4 години

няма прошка

19

Швестер Велко

преди 4 години

ГРОБ ви го набива все по-дълбоко, но без вазелин... Търпите ли още?

18

Анонимен

преди 4 години

в ЕС друго, освен джендърство и кpete-низъм няма. Блазе на англичаните.

17

Питам

преди 4 години

Още ли има хора да плащат колети по пощата ? Тези спедиторски фирми за какво са ?И да питам защо вече никой не проверява пушенето в заведенията ?Защо цигарите не гаснат сами ?Защо се продават обикновени ел. крушки навсякъде ? Ето до къде водят безсмислените закони , които никой не изпълнява.Ама нали в НС трябва да си оправдаят заплатите в безсмислие.

16

Анонимен

преди 4 години

До ССДа естествено, големите вериги не крият оборот и не ощетяват държавата. Докато всеки малък магазин лъжи, всеки селят дето си прави ракия и вино и той лъжи и не си плаща акциза. За това изчезвате, нали не си мислите, че хубаво, че се родихте вие та да излъжете системата. Много такива тарикати като вас са минали по света и на всички е намерен начина да се справят с тях.

15

СС

преди 4 години

всичко се ограничава с едничката цел да КУПУВАТЕ от магазина и то от кой магазин от големите вериги...

14

Гарантирано от ГЕРБ

преди 4 години

Можете да изпращате алкохол и мезета чрез куриер само ако имате разрешение от ръководството на комсомола във вашия град или лично от генералния секретар на партията!

13

браво

преди 4 години

До СелянинИмаш ти. То селяците с тия шушулки дето имате та за това нямате едно дете по селата. Пияни наляни с домашен бълвоч от обяд и ставате голямата работа само на приказки, нито деца, нито нормални хора нито нищо няма по селата.

12

Добре

преди 4 години

Това ли е най-големия проблем за държавата--домашното вино и ракия??

11

Анонимен

преди 4 години

Тъпо,тъпо ,тъпо...Хем домашни суджуци ,хем адрес на производителя...че и естетическия вид ще проверяват! Егати наредбите,егати ЕС, а може би лош превод?!

10

Селянин

преди 4 години

До бравоЗа теб имам купешка македонска наденица със собствен майонезен сос. Има да я ръфаш, ръфаш....

9

Анонимен

преди 4 години

Суджуците са партиен бизнес...

8

Анонимен

преди 4 години

Видими резултати от герберската хунта. След водната криза следва и алкохолна и Голяма депресия като в Сащ през 30-те.

7

браво

преди 4 години

Много ясно, стига селяния вече. Който иска да яде домашните буламачи си отива на село и яде колкото си иска. Трябва да се забранят тия неща и да се пренасят с комбита. То бива бива селяния ама това на нищо не прилича.