246

xxxxx

преди 4 години

моля, моля, успокойте топката, каква война ви гони, да, разни саботажи може да има и щети, но никой не се впечатлява от това, нападение на посолство е висока цена, и бай Тошо невремето кат нападнаха бг посолството в египет беше вдигнал ввс-то, ама нищо , малко пушилка сърдене и това е.

245

Анонимен

преди 4 години

Режимът на аятоласите е вече на 40 г. Изчерпан е напълно и в близките години в Иран предстоят неизбежни промени. Не е нормално повече тази държава да се ръководи от духовници, които се ръководят от религиозно учение отреди 14 века. Видно е, че ислямските държави духовенството виждайки накъде върви света да прави всичко възможно за да задържи привилигированите си позиции, дори с цената на призиви за религиозни войни срещу всички неверници. Но вече сме в 21 век. Нека да го разберат!

244

Анонимен

преди 4 години

обръщайте си спестяванията в оръжие, това ще се търси най много в условия на война

243

Анонимен

преди 4 години

Другари, теглете си спестяванията от банките докато можете, купувайте лекарства и консерви копърк и русенско варено както и други неща за оцеляване при апокалисис. Който има къща на село да отива там да си пази имота от плячкосване. Лоши времна настават, пригответе се добре.

242

yfff

преди 4 години

какво да отмъщават, на война като на война, едни оцеляват, други падат, ако беше изклал посолството щяхме да ревем сега за тях, сащ помнят и либия и заложниците в иран и няма да допуснат това пак. Тръмпи просто си защити гражданите. А война няма кой да води, и да има някой атентат, някой отговор, нищо няма да промени, чак тежки войни няма как да има.

241

Анонимен

преди 4 години

Доктор Менгеле кръстосал картоф с цвекло и се получил Тръмп.

240

bre bre

преди 4 години

я ги лицемерите, ръчкат иран да ходи в сирия, срещу кюрди,а сега реват, тоя террорист защо напада чужди посолства, там с кого да се бие, с персонала ли, да ги взимат за заложници ли, що търси там тоя другар. Ама каквото търсил, намерил, аре плачкайте си там. Като искате война ще я имате.

239

Анонимен

преди 4 години

Скачат,но Тръмп отсече - Ние решаваме така съдбата на масови убийци..

238

Анонимен

преди 4 години

Въпрост на чест е, да отмъстят за генерала.

237

Анонимен

преди 4 години

Ловците на крокодили са на път за краварника.

236

ВЪПРОС

преди 4 години

Да не бъркам ?Но според Новините в България - Солеймани е бил главния стратег за унищожаване на ИДИЛ в Света ?Нещо не разбирам - САЩ бяха нападнати от ИДИЛ и убиха невинни хора по улиците ?Тогава къде е доброто и злото ?Честно ви казвам - не мога да се ориентирам кой е злодея в този филм ?

235

Препоръка

преди 4 години

Тръмп да не се вози в открита лимузина в Далас.

234

Анонимен

преди 4 години

Убийство без съд и присъда...Новите ценности на краварите.

233

Анонимен

преди 4 години

Е сега, сега, още малко остана и Вовака ще отвърне на удара с новите стелт самальоти, дето ги разработва вече 20 години и падат като яблони и груши. Тия самальоти дето бяха 5, сега са три, утре може да е останал само един неаварирал, ама и той стига за отсрамване на положението!

232

до 226

преди 4 години

И колко ирански дрона свалиха все могъщите Патриоти във СА?! Да напомня - НИКОЛКО! ОСЕМ ОТ ОСЕМ удариха целите, а па кравоглави-кухороги добичета вярват, че тези системи са базирани в Европа да я пазят... е колко да сте прости, а?! Системите ПРО в ЕС имат една цел, да могат да стрелят срещу Русия и да увеличат броя ядрени цели, за да дадат шанс на САЩ! Защо мислите, че АНТАНТАТА има други планове за България, различни от преди 100 г?!

231

Анонимен

преди 4 години

Сега правлния ход на Иран не е да нанесат директен ответен удар както очакват краварите,ами да изчакат и да ги изненадат когато не очакват!

230

Хан Крум

преди 4 години

До ИСТОРИК 255 - Освен това Тимур Ленг е принуждавал Баязид да гледа как жена му Оливера сервира гола на гостите му.Господ чрез Тимур е отплатил на омразния турчин за кланетата и поробването на България.

229

СССССС

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАДжордж Вашингтон е полковник от Английската армия ,и се явява изменник ако не си чувал.......

228

Рон Бургунди

преди 4 години

Хах най-трагичното е , че на русофобските гноми тука цвилещи във възхвала на агресията на САЩ , не им стига акъла за следното:Абе тиквочи , каква е гаранцията, че утре бай Дончо няма да се събуди накриво и да прати дронове към наша съседна държава или направо в БГ, само защото видиш ли не сме съгласни с тяхната демокрация . Колко му е да обвинят ВСЕКИ за терорист??? Боже колко *** народ живее в България. Да хвалиш убийство , само по подозрение!!!!!. Тая простотия ще ни затрие. Глупендъри.....

227

РУСОФИЛ

преди 4 години

БОЖЕ, СПАСИ РУСКИЯ НАРОД!