89

Анонимен

преди 4 години

Тисен Крупс примерно-----Примерно е Тиссен-Крупп.Крупс са слабоизвестен модел кафемашини.

88

Анонимен

преди 4 години

там е даже и нашият етнокултурен код------Моят етнокултурен код е дълбоко европейски, за твоят не знам. Говори си от първо лице единствено число.

87

Анонимен

преди 4 години

80- СЕГА СИ ОБЯСНЯВАМ ЗАЩО КОМУНИСТИТЕ ПЛАЧАТ ЗА РУСИЯ, А ТЕ И ДЕЦАТА ИМ ЗАМИНАВАТ В КОМУНИСТИЧЕСКИ САЩ...

86

Анонимен

преди 4 години

Сащниците потъват, това са смъртни конвулси, но не е необходимо да преиграват. Ще са най-кратко съществувалата империя

85

Анонимен

преди 4 години

Маша, станахте много сговорчиви когато започнаха да плющят големите шамари на световния хегемон САЩ.

84

Анонимен

преди 4 години

След 20 г. руският газ и петрол ще е на привършване, а ние ще имаме електроенергия от ВЕИ и електрически автомобили. Интересно, от какво ще се прехранва Русия тогава.

83

Анонимен

преди 4 години

Режимът в Москва с лека ръка пилее ресурсите на Русия, но те съвсем не са безкрайни. При тези темпове на постоянно увеличаващ се добив, руснаците ще имат проблеми след не повече от 15 гоодини. Интересно, какво ще правят тогава? Освен износа на горива те на практика нямат никаква друга промишленост, не произвеждат нищо друго, което да се търси на международните пазари. Не мислят за бъдещето в Русия...

82

Анонимен

преди 4 години

Русия вече и за суровинен придарък не става.

81

Анонимен

преди 4 години

САЩ вече са само една второстепанна регионална сила.

80

Анонимен

преди 4 години

Широкото присъствие на Русия на световната сцена е гарантирано от географското й положение в сърцето на Евразия, нейния ядрен арсенал и несравнимо богатство от природни ресурси - да не говорим за все по-способните му военни, дипломатически корпус от световна класа и съзидателна научна общност, която е способна да използва най-съвременната технология за национална цел, както свидетелства руската мощ в киберпространството

79

Анонимен

преди 4 години

Требе да ходим по нужда в храстите да пестим екология да не се образуват въздъшни камери, ох изпадам в ужас от въздушните камери, отивам по нужда в храстите да се изходя екологично.

78

Анонимен

преди 4 години

Силата на Сибир е една от най-големите грешки на Путин. Газопровод с един потребител, при това могъщ. Китайците отсега извиват ръце, другарят Си се подсмихва доволно. СП2 и ТП - без коментар, те нямат избиване. И за капак клекнаха пред укрите.

77

Анонимен

преди 4 години

Европа все повече ще затъва. И да не забравяме, че Европа като субект на съществува, а половината от територията на Европа принадлежи на Русия. Европа е само един полуостров от Евразия която се доминира от Русия. Бъдещето за България е в евразийската алтернатива - Евразийския съюз. Още повече, че там са суровините на света, там са нашите пазари, там е даже и нашият етнокултурен код.

76

Анонимен

преди 4 години

Русия се превърна в една капиталистическа, либерална държава.А САЩ се превърна в една комунистическа държава, която ограничава частния бизнес чрез политически мерки, налага санкции, затваря пазарите си.

75

Sichtpunkt

преди 4 години

Светът изпомпва повече петрол откогато и да е било в историята. Добивът достигна 100,3 милиона барела дневно през третото тримесечие на годината, сочи доклад на Международната агенция по енергетика, цитиран от Bloomberg.ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВИ ОГРОМНИ ВЪЗДУШНИ КАМЕРИ СЕ ПОЯВЯВАТ ДНЕВНО! ТОВА Е САМОУБИЙСТВО!

74

ДДТ

преди 4 години

Нали чичо Тръмп трябва да покаже,че е силен и няма да го свалят. Идат избори догодина и трябва да се надуват мускули. А това,че на санкционираните не им пука за санкциите е второстепенен въпрос. В последните десетина години из цяла Германия се разширяваха газокомпресорни станции за новите количества газ. Тези милиарди няма да бъдат заровени в земята. Ние се смеем на чичо Тръмп и харесваме жена му! Браво!

73

Анонимен

преди 4 години

Руснаците продължават да не разбират какво им се готви. Те си изпомпват природните ресурси с нечувани темпове и ги изнасят. В същото време, Европа подготвя технологиите си от следващо поколение, които няма да работят с тези ресурси. В даден момент, който никак не е далеч, руският газ ще пресъхне, но той няма и да е вече необходим на Европа. Game over за Русия.

72

ЩАСТЛИВ СЪМ ! !

преди 4 години

В петък законът бе подписан от президента Тръмп и влезе в сила. Дано ! Нали Путин беше заявил на света че са си самодостатъчни и не се нуждаят от нищо . Нека Путин напомни на Захарова за думите си . Санкции до дупка за империята на злото !

71

Ъъъъъъ

преди 4 години

Тази коза пак нещо ръкомаха като смахната. Те да им спрат нета и достъпа до световната банкова система - това на първо време ще им стигне за урок.

70

Sichtpunkt

преди 4 години

"Много ми е интересно какво ще ползват във металообработващи предприятия като Тисен Крупс примерно. Стига си се излагал."Аз не казвам, че изцяло ще спрат да купуват природни ресурси. Но тенденциите са към намаляване на относителният дял на същите. Ще почнат да се произвеждат фото-волтаични панели със все по-голяма усвояемост на слънчевата енергия.Земята не може да "навакса" темпа с който се черпят природни ресурси от недрата и.