20

Анонимен

преди 4 години

Да отива да се сражава за родината си ! Страхливците умират в срам !

19

Анонимен

преди 4 години

Явно и тук трябва да има спящи клетки.

18

Анонимен

преди 4 години

Е. Г.Cтрaнен нaрод cме. Тези бизнеcмени измaмници не ca ли нaши хорa? Щом мaмят нac, зaщо мълчим и cи избирaме вcе едни cъщи мaймуни? Или ca ни виновни бежaнците? Зaщо cе държим кaто гевреци? Инaче децa cе рaждaт нaвреме. Докaто cе нaглacим и то е минaло. Пaк ли бежaнците ca виновни?

17

Само се чудя...

преди 4 години

Българско семейство с 3 + деца как се издържа с заплата и 36 лв детски от държавата, а тия с две жени 6 деца... само да не ми говорят, че те са по - нуждаещи се от нас

16

от Амед до 16

преди 4 години

а вие пазите Евреите убили Пророка Ви Исус, по-жалко от това не може и да бъде!!

15

Анонимен

преди 4 години

Не им се подигравайте и тяхната не е лесна..

14

Анонимен

преди 4 години

всеки който е трябвало да си пробива път в Западна Европа, знае че там ти дават безплатни уроци, хранителни помощи , места за спане , дневни центрове и т.н. и 90% от тези услуги се поддържат от църквата и това е много преди войната в Сирия, НПО-тата не са ви виновни

13

Анонимен

преди 4 години

До АмедВсе сте претопили. Вместо да се биете със зъби и нокти за собствения си дом и държави, вие тичате като най-жалки просяци да точите социалните системи на ЕС. И въпреки че сте стотици милиони из целия цивилизован свят (защото вашия не е такъв), скалъпвате барем по дузина атентати годишно сред беззащитни хора. Какъв достолепен джихад и каква човещина! Между другото пророка Мохамед е бил другар с много христяни, вкл. монасите от манастира Св. Екатерина в Йерусалим. Вие сте срам за него!

12

Анонимен

преди 4 години

Я да пуснат пак това интервю за една госпожа от Ирак,която живее в Бг от началото на 90те и налагаше мнение за това как трябвало да се обличат българкиъе. Аз нз човек със здрав разум,който да отиде в Ирак или СА и да им обясни че трябва да ходят с поли и токчета а не омотани като дюнер.

11

Анонимен

преди 4 години

Що журналята от т.нар. медия Дойче веле не направят репортаж за българите, които се изправят пред същите проблеми с некоректни работодатели,мизерни и нередовни заплати(въобще ако ги получат),отвратитечлни условия на работа и използвани от пишман бизнесмените. Чорбаджиите не лъжат само тези,за които е написана статията а лъжат и самите българи.

10

До 5

преди 4 години

Поне не сме само ние. Германия има 7-8 млн мюсюлмани, Франция 5.7 млн, Великобритания 2.6 млн, Швеция 810 хиляди.

9

Анонимен

преди 4 години

Евро-хибридка.

8

МНЕНИЕ

преди 4 години

Стягат нова Квартира на ИДИЛ в България .Германия , Франция и Австрия гледат да ги държат по-далечр от техните Граждани - да си гърмят бомбите в България .

7

Гошо от България

преди 4 години

И двамата работят? Поздравления за журналистите, че са намерили цели двама (2-***, ДВАМА!), които да работят. Челядта, както се разбира от статията, "усъвършенства" уменията си. Вероятно уменията са такива по химия, физика и електротехника - всичко, което е нужно, за да сглобиш самоделно взривно устройство и да посетиш коледен базар.

6

ИСТИНАТА

преди 4 години

Работата от сутрин до вечер за малко пари и нередовни важи и за българите. Тук бизнеса е на африканско ниво с нулев мениджмънт и малко умствен капацитет. Шефа кара кола на цена по-скъпа от самия бизнес или в най добрия случай колкото заплатите на всички служители за година

5

Анонимен

преди 4 години

От първата жена имал 6 деца от втората жена 1.И всичките на социални помощи ама много работели.Е как става тая работа я кажете ем на социални хем няма пари да си купи обувки хем още деца прави и много работи?

4

Бо Тик Вун

преди 4 години

Уилкомен, елате Всички у България, тука само 500 години сме се борили с Ислямско Иго, под Брюкселско Р0бство, защо да не станем Халифат Отново! Гарантирано от представителите на Европейската Народна Партия в България!!

3

Анонимен

преди 4 години

Каритас е католическа организация и действително помага на много хора,но трябва да направят и приюти с храна за бездомните,не само за бежанците!

2

Анонимен

преди 4 години

Ама аз не те искам тук бе, мой !

1

Анонимен

преди 4 години

Това да не е платена реклама?