170

свобода на словото

преди 4 години

Съгласен съм с фактите, посочени от Румен Радев.Фактите говорят, боговете мълчат

169

Анонимен

преди 4 години

Всеки историк знае, че след "Залеза" идва "Затворът" и никой велик държавник не може да допусне да падне от власт след ерата си на управление.Все едно Сталин да залезе и всички предатели да го накажат за грешките му в управлението.

168

Компетентен

преди 4 години

Тоя ренегат, дето подскачаше за демокрация, а сега е при комунистите от ГЕРБ смее да дава акъл?!

167

Анонимен

преди 4 години

Тиквите стават само за фенери за Хелуин- да свети, ако е гнила-на баница.казах!

166

FF

преди 4 години

Защо треперят гащите на управлявашщата бандитска шайка?Има защо!

165

Анонимен

преди 4 години

много бързо триете - браво на админи-те!"определя гласът народен и Божи"Значи на последните избори е бил глас божи, щото гласът народен се покри!Не му се сърдете на Марков той или забравил да си вземе хапчетата или е взел някакви други. Тъй говореха едно време комунистическите по дло ги "гласът народен" и "ЦК на БКП"!

164

Анонимен

преди 4 години

Раздута но небето администрация със все по- весоки заплати, симпатично мастило , платени индианци, на тумби, мъртви души в списъците и хиляди недействителни бюлетини т.н. Това не може да е народният глас!

163

Анонимен

преди 4 години

Половин час гледам как два часа нищо не работиш))))На некои хора българския им е труден или говорят от друго измерение...

162

ivailo

преди 4 години

Радев как кове Бойко и комунистическата му партийка... Кеф ми е , че не дава грам спокойствие на целувачо-прегръщача хахахх.

161

Анонимен

преди 4 години

определя гласът народен и БожиЗначи на последните избори е бил глас божи, щото гласът народен се покри!Не му се сърдете на Марков той или забравил да си вземе хапчетата или е взел някакви други. Тъй говореха едно време комунистическите *** "гласът народен" и "ЦК на БКП"!

160

Анонимен

преди 4 години

Защо ли ми се струва че Гошо се крие като СТРАНДЖАТА?Същия продажен мушморок.

159

Анонимен

преди 4 години

Най-долните комунисти направиха ГЕРБ, само милиционери, доносници и комсомолци.

158

Анонимен

преди 4 години

Залезът зависи от кой брои фалшивите гласове с много симпатично мастило.

157

Иво

преди 4 години

Гербави крадливи ***

156

Анонимен

преди 4 години

Кажете ми държава, която има по-*** премиер от нашия.слушал една минута и разбрал че 10 минути президента нищо не казал.тиквата прекрои времето и пространството...отишъл да рита мач..Добре, де, вие наистина ли го харесвате, не ви ли е поне малко срам че ви представлява?

155

уточнение

преди 4 години

Бойко си трие обущата в лицето на Гошо Продажника.Наредил ги е стотина такива като него-Яне ,Спас ,Тома ,Антон ,Валерко и т.н. Държи ги на къс повод и само им подава команда -"Лай куче мръсно!"

154

Манолски

преди 4 години

Агент Николай - дантелата е много долно същество

153

ГНЕВЕН

преди 4 години

Биография на мизерника Гошо Марков: доносник на ДС ,активен седесар ,поклонник на горския цар и настоящ личен прислужник на Боко Тиквуня.Дето се вика -*** и половина.Да ти е кеф да му шибнеш един в мазната мутра!

152

Край

преди 4 години

ГМарков е всякакъв НО умен човек. И като такъв добре знае че пряко и мажоритарно избрания от народа Радев няма никаква власт а назначения от олигарсите /чрез техните телевизии, сайтове вестници и партии/ ББорисов има цялата власт в страната. Така ни направиха конституцията и така устроиха държавата.Ако цялата пропагандна машина на олигархията беше застанала зад Яне Янев/Бареков/ Сидеров или др. магаре сега той щеше да е капо ди тути капи.

151

ха-ха-ха

преди 4 години

Членовете на БКП в Герб са три пъти повече от тези в БСП.Цялата банда на Бойко е съставена от георгимарковци ,антонтодоровци и томабиковци-до един подлизурковци ,продажници и пълни безличници.Отврат.