46

бай Пешо

преди 4 години

ашколсун Ердоган ефенди !!

45

Етнолог

преди 4 години

А каква хубава поговорка си имаме ние в България: "Много баби - хилаво дЕте". Да я бяха прозряли в някогашния СССР. Да я бяха и разтълкували в НАТО. Дами и господа, СССР си изпати от това. Е, настъпи и времето на НАТО да мине по техния път.

44

баба мара

преди 4 години

балтииски държави каква полша кои ще ги напада чугунените глави отнато още живеят във времето на студената воина ние искаме мир и дружба не желаеммир с ам оръжие и бази

43

1

преди 4 години

До пълен смях,*** ти за турците не мисли,мисли за себе си,след нова година,като ти дигнат газта ,ел енергията,и ще питаш,къде с**ат гладните,турците ще се оправят,но вие не знам как ще се оправите с тези ваши полити.и-***,ту на путин,ту на тръмп ,***,и накрая в канала.

42

Sichtpunkt

преди 4 години

Боже, боже колко "шлака" има сред човеците!

41

Анонимен

преди 4 години

Абе, на кой му пука за поляците и прибалтите!Кой луууд шЪ тръгне да мре за друг луууд в този крайно материален и нравствено деградирал свят???От военен съюз НАТО се превърна в "политически баррр дак" и отдавна изчерпи реалните си функции!

40

Sichtpunkt

преди 4 години

Всички плюят Борисов, но Борисов со мирно, со кротце доведе държавата при еднакви цени с Турция, по-високи заплати. Турция може да отделя милиарди за армия и въоръжаване, но "еси косум" като хората живеят зле.И най - добрата война, е по-лоша от най - лошият мир.

39

Ром"с

преди 4 години

Ако се върнем няколко години назад когато бе спасен Ердоган от преврат ,то разбираме действията на Путин за предопреждението което изпрати на Ердоган.Ако имаш първоначален малък поне интелект ..... .

38

Sichtpunkt

преди 4 години

-ЗАЩОТО САЩ СА ПОСЛЕДНИТЕ В СВЕТА И НИКОЙ НЕ ГИ ПИТА ЗА НИЩО!1Така е защото когато кажеш едно нещо, но не го изпълниш ти губиш вяра у съюзниците и "надуваш" противника. Именно това прави Тръмп - високопарно говорене и после нищо!

37

Ф.С.В.

преди 4 години

Колко пъти да пиша по форумите - Още от доста време --ЧЕ ТУРЦИЯ ПРИКЛЮЧИ С НАТО ОЩЕ НА ПЪРВАТА СЕДМИЦА СЛЕД НЕУСПЕШНИЯТ АМЕРИКАНСКИ ПРЕВРАТ -ЦЕЛЯЩ ДА УБИЕ ЕРДОГАН!! ТУРЦИЯ ОТДАВНА НЕ Е В НАТО!!!!!!! ТУРЦИЯ СЕГА Е ПИНЧЕРА НА КИТАЙ И РУСИЯ -ХАПЕ ЛАЕ И СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА -ЗАЩОТО ЗАД ГЪРБА СИ ИМА ДВАМА МНОГО ГОЛЕМИ БАТКОВЦИ!!1 СОЛОМОН ПАСИ САМО МОЖЕ ДА ВИЕ ЖАЛНО -ЗАЩОТО САЩ СА ПОСЛЕДНИТЕ В СВЕТА И НИКОЙ НЕ ГИ ПИТА ЗА НИЩО!1

36

АБС

преди 4 години

До Анонимен 14 : Пич, Турция има над 100 изтребителя F 16....И 5 ескадрили да поръчаме все тая .

35

Анонимен

преди 4 години

България е малка и няма войска и оръжия, излизането от НАТО е самоубийство! НАТО може да ни пази от големите, без значение дали са Русия, Турция или Китай.

34

Sichtpunkt

преди 4 години

кой да е президент на Сащ обонго от конго ли дето ги напълни с мързеливи латиноси.*** той Тръмпона е в блаженно невидение относно икономиката и социалната микро- и макро- икономическа рамка на Съединените щати. Той разбира от ***, от оръжия, от голф, от вулгаризми... Общо взето от всичко друго, но не и от управление.Многобройни са фалититите на негови ме га-проекти-казина, хотели, паркове за забавление.. Него го ръководи втората глава.

33

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАз харесвах НАТО,но откакто прочетох ,че убиват европейцито в руските вестници какви ли не пpocтотии може да прочете човек.

32

Анонимен

преди 4 години

Ама кава натовска държава е вече Турция - окепация на северен Кипър, руско въоръжение, постоянни провокации и заплахи към натовски държави, и отказ да защитава прибалтийските републики от руския Гулаг !

31

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАз харесвах НАТО,но откакто прочетох ,че убиват европейци както си искат,вече не са ми толкова симпатични,въпреки че България има нужда от НАТО

30

Дъ клаш

преди 4 години

Е кой да е президент на Сащ обонго от конго ли дето ги напълни с мързеливи латиноси.

29

Sichtpunkt

преди 4 години

"Ще излезе прав Макарон, че алиансът агресор е в мозъчна смърт."В мозъчна смърт защото Тръмпона я постави в такава и "даде лице" на диктатори да се упражняват по стратегическо влияние.Видяхме колкото силен беше шопара като каза:"Ще наложим на Турция смазващи икономиката й, санкции!". И какво едно ГОЛЯМО нищо. За целият хаос който настъпи в света е виновен изцяло Тръмп. Не може да си президент на най - мощната държава в света и да абдикираш от всичките си ангажименти.

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26Не е единствената Албания и СМ също са ислямистки.

27

Анонимен

преди 4 години

Борисов тутакси да увеличи бюджета за отбрана до 4% от БВП.