108

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМного си ларш на заменките, този бил заменим, онзи не бил. Я се стегни. Няма незаменими, след 30 години Лили Иванова ще бъде в историята, а работниците никой няма да ги знае, но това не означава че когато е пяла Лили , те не са били там. Нали си наясно че тя е пяла пред някой, а този някой е точно редовият човек без който плоският ти телефон още щеше да струва повече от целият ти живот.

107

Анонимен

преди 4 години

А значи баба Лили с над хиляда лв пенсия, 700 плюс не се знае колко е получавала до сега, а бабите и дядовците, които по 40 години са си давали здравето за тая държава, с я вземат 300, я не!

106

Анонимен

преди 4 години

Много злобни хора ей. Лили Иванова има една камара с награди, знаят я милиони хора не само в българия, преди 89г спечелените и пари отиваха в дирекция култура а за нея оставаха трохи. С такива хора трябва да сме горди. За интелигенцията, работниците са лесно заменими, навсякъде в развития свят работници са или цъpни или от бившия соц лагер. Работници си внасяме вече от Украйна, Молдова Македония и др. За такива никумонезнайни, леснозаменими "стройтели" на социялизма каквото са си надробили.

105

Неук

преди 4 години

Сред тези титани на изкуството изведнъж Анатоли Кръстев. Хайде ако обичате пак връзкарщина и плач е имало!Та той един ред не е написал, професор станал. Концертите му също са доста спорни като качество. На какво основание - ясно ........ Боже, прибери си вересиите, моля те!

104

Dodo

преди 4 години

Моите уважения към Лили.... похвално е, че на тази възраст все още си изкарва пари, и то повече от достатъчно. Не и прави чест обаче, да взема пенсия от държавата. Аз на нейно място бих отказала или бих ги давала в някой старчески дом благотворително, което тя може би и прави ....

103

dada

преди 4 години

Баба ви Лили няма нейни песни, тя е един посредствен изпълНИТЕЛ.

102

Анонимен

преди 4 години

До КомпотиПълни залите, но през соца държавата е плащала маркетинг разходите. Народа е плащал Лили да е известна и да може да пълни залите.

101

Анонимен

преди 4 години

ИхааааДайте на НАРОДА 15-ТА ЗАПЛАТА ТОГАВА

100

Анонимен

преди 4 години

До ГробокопачЕлита трябва да се науче да упрвалява парите си докато ги има в изобилие. Доктор Дре беше рапър, но сега е милярдер.

99

we

преди 4 години

Това е закононарушение, колкото е внасяла в НОИ, толкова да получава. Ако живее в мизерея, има социални кухни и помощи.

98

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 94Не е виновна за ниските пенсии, но това е все едно някой рокаджия изкарвал милиони да му дават по 200 000 долара пенсия на месец.

97

Анонимен

преди 4 години

Награда за подкрепата ѝ за Фандъка.

96

Анонимен

преди 4 години

Тя дава толкава сама за прическа на месец.

95

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен89Страхотна ти е злобичката - чак отрова плюеш ей

94

Анонимен

преди 4 години

Дай боже всеки на нейните години да има тази енергия и работоспособност която има Лили.

93

Анонимен

преди 4 години

Алчица и лапундер - не наяде се ей ? апартаменти,хонорари,концерти милиони превъртя за тея 85г - за кво са ти още пари *** ? Направи нещо благотворително *** - деца мрът като поганци , *** !

92

Анонимен

преди 4 години

Време е да се създаде частен пенсионен фонд за тази гилдия, в който да се внасят вноските на художествено-творческата интелигенция от хонорарите им.Всички сте прави.Докато те са ни забавлявали, ние сме работили, от нас са им хонорарите.Заслуга е и да си учил, да си произвеждал нещо важно за всички, но не са те показвали по телевизора. Само са ти вземали удръжки. Има един "тих цинизъм" .В алтернативния си бюджет БСП, предлага 3900 макс. осигурителен доход и възходяща скала за облагане.

91

Анонимен

преди 4 години

До ГробокопачНе знаех че Дебелянов и Пенчо Славейков са резултат на грижата на държавата към твоците.

90

Анонимен

преди 4 години

Всички удостоени с новите "народни" пенсии са или комунисти или толерантни към тях -Лили е снаха на член на политбюро ,Вагенщайн -комунист-антибългарист в червата и пр. Артистите антикомунистите умряха в мизерия и от болести защото им "загубиха" пенсионните документи -Георги Минчев , Бути Барабата , Асен Гаргов , Боян Иванов ,Борислав Грънчаров ,Вили Кавалджиев , Боис Гуджунов и пр и пр.

89

Гробокопач

преди 4 години

До АнонименЗначи, пак казах, аз говоря за Принципа, не за личностите конкретно. Пак не си разбрал. Ти самият се запитай, защо България вече не ражда личности от ранга на Пенчо Славейков, Димчо Дебелянов, т.е. България не ражда личности, които да бъдат значими творци и да дърпат страната напред. И причината не е само в генетиката, а и в отношението на всички нас като държавата към такива хора. Тези хора, това сме ние, като възможно Бъдеще, разберете го.