22

Анонимен

преди 4 години

Няма да сгрешат ако я махнат. Тя срина рейтинга на БСП -то. Но нейното лидерство имаше и положителен ефект - много заблудени по отношение на тази партия си отвориха очите. Надявам се в бъдеще те да станат още повече и БСП да стане история. Макар че бившите лидери сега вече най - големи демократи си напълниха гушите и спокойно влязоха в новото време. Но поне да изчезне партията им която уж мислела за народа, поне лицемерието да изчезне. Най - после да затворим страницата.

21

бай ганю

преди 4 години

проблема за неуспеха на днешната бсп не е нинова а са предишните които отвратиха много от избирателите с действията си и обърнаха нагласите на много хора срещу тази партия като пример по времето на орешарски връчване на пост на делянчо и т.н...друг фактор е че за последните 3-4 год доста от избирателите на бсп се споминаха а от новото поколение не им се връзвата и веско маринов се качи по корабите да пее и сега няма кой да спечели сърцата на нови избиратели

20

Анонимен

преди 4 години

Крушовица е като селска погача у главата.

19

арматуриста

преди 4 години

Кого ще сложите за нчалник ве тъпоъгълници.Има ли някой честен,който не е крал след преврата в собствената ви столетница? Преврат след преврат.Хайде включвайте се в ДПС и хлопвайте кепенците на столетницата,че покрива и тече и основите и са лабави.Димитър Благоев струпал къщичката ви без геоложки проучвания!

18

БСП-ар

преди 4 години

Искаме си МИКОВ !!!!!! с песни и наздравици да закрием БСП . ВСИЧКИ МИЛИОНЕРИ в БСП .начело с КИРЕ / контрабандиста / ...и Корни / вече със двойно гражданство ...Бг и Американско ...нали ще си кара старините в Калифорния / САЩ / !!!.....МЪКАааааа ..червенодебилска !

17

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 13: Това "проруска и пропутинска" е гербаджийски пропаганден шаблон, който т'роловете им тиражират серийно. Кога влезе България в Европейския съюз? По време на тройната коалиция с мнозинството точно на БСП. Това ли е "проруската" политика?Времето на ГЕРБ изтича. Няма вечни управляващи. Стига му толкова.

16

Ванко

преди 4 години

Мнението на хората е съвсем друго от това, на тези изменници ! Марш от БСП и идете да целувате *** на Борисов !

15

Анонимен

преди 4 години

закривай таз смешка нечовешка!

14

Росен

преди 4 години

Сер-геьовците да се прегърнат и разцелуват с Борисов /както направи той с баш ликвидаторите на България /СДС/ и да му станат верни ГЕРБАДЖИИ до гроб ! Това е замисъла ,както бе направено от хайлайфа на БСП и СДС, за свалянето на Жан Виденов ! Затриха Първанов и зорлен го накараха да се оттегли ,като не му позволиха / Сергей Станишев /да се върне като Председател на БСП ,след двата му мандата като Президент ! *** !

13

Нищо ново

преди 4 години

На всички избори, в които БСП е участвала по времето, когато Корнелия Нинова е лидер, БСП винаги подобрява резултатите си. Преди имаше 40 депутати в Народното събрание, сега има 80. Сега има президент, избран с подкрепата на БСП, има повече кметове и общински съветници след последните избори. Вярно ли е? Да.Защо тогава и искате оставката? В нещо друго ви е проблема.

12

Анонимен

преди 4 години

Да се чуди човек, как тези послушковци събраха кураж да поискат най-после сметка от Нинова за постоянните и провали. Време е БСП да скъса с руския си уклон и да стане проевропейска лява партия а не проруска и пропутинска партия каквато е в момента.

11

ognyanz

преди 4 години

"В абсолютни цифри БСП има ЕДВА 43 376 гласа повече от 2015 г. От тях гласовете в София и Русе са 41 380 гласа".Аха, има повече. Ето, това е истината.Много пъти повтаря опозицията колко кметове има сега БСП. А колко бяха след изборите през 2015г. Не бяха ли по-малко? Тогава поискахте ли оставката на Станишев?. Не, нали. А искате оставката на Корнелия Нинова. Дали не е затова, че въведе мандатност и някои "вечни" депутати и общински съветници си загубиха топлите местенца.

10

Откога

преди 4 години

Откога съм й заискал оставката, ама не дава!!!

9

Не ни оставяйте така

преди 4 години

Какво ще правим без Крушовицката *** !?

8

Анонимен

преди 4 години

Това са вътрешни постановки за да се утвърди властта на Нинова. Tая партия умря преди 30 год след като предаде Бай Тошо, най-големият държавник на 20-ти век.

7

Анонимен

преди 4 години

Всичко вече зависи от ромските гласове, това е проблемът. За когото гласуват ромите, той печели изборите.

6

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Щом Гергов не се е...подписал,заговорниците...бесепари нямат шанс.Той е по...умен от всички тях взети на...куп и е преценил че нямат шанс...завалиите,за нова...лапачка.

5

До 3

преди 4 години

Прав си другарю, на следващите избори ГЕРБ си заминават, ако не тогава, на по следващите. И капитализма скоро си заминава, най късно до 2-3 месеца

4

Анонимен

преди 4 години

Ще се хвана за финала.Пришки ми станаха да пиша, че трябват нови хора в общинските съвети на БСП. Дремят от 30 години преход и 10 години от преди.Пълно е с роднини и ченгета. Нинова се опитва да обменя кадрите, но точно те са писачите на тези пасквили, защото им се разваля покоя.Всеки може да критикува отстрани. Какво е направил, собствено, Миков?Сведе депутатите до срамна бройка и самият той се превърна в карикатура.Има за глозгане.Трябва да си отиват старите и да се обучават млади .

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Я не се прави на утрепан.........местните избори гробаджиите ги спечелиха само защото добутаха на финала в съюз със сдс-то!!!! Но на следващите НЯМА ДА ГИ ИМА....ТОГАВА ЩЕ ВИ ВИДИМ!!! А колкото до бсп-арски отцепници...........че такива отре-пки има във всяка партия, жалко че Нинова не ги изритва така, като рита боко...както например изрита цвъко и останалите!!!