100

Анонимен

преди 4 години

25 vajni imena ne sa napisani poimenno i po darjavna pozicia, s aktualna snimka tuk. Gledaite novinite v alljazira, samo tam ima obektivna moderna informacia. :-)

99

Анонимен

преди 4 години

Поредната мутра във властта за 7 г.

98

Анонимен

преди 4 години

Интересно е как платените не знаят как да реагират на саркастичните коментари. Жалко така си взеха парици, но не знаят как да постъпят да лайкнат ли, да не лайкнат ли, живот ли е това мъка-мъка. Дано хората проумеят, че така повече не може и трябва да завършим прехода и да станем що годе нормална бяла държава!

97

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

Мафията става все по-нагла и по-арогантна.Можеше от кумова срама да издигнат поне още един кандидат. Да имитират съревнование. Да се преструват на деморация ...Но не !Мафията демонстративно назначи своя човек.Без избор ! Без право на избор !Тя каза на народа: "Ще става това, което ние кажем. Вие сте плява !"Господин президент, не подписвайте указа.Бавете го до безкрайност и не ставайте съучастник !

96

Анонимен

преди 4 години

Мафията си инсталира прокурор, за да не я закача! Само че разклати ли се някой от босовете й, избранникът им пръв ще тури крак да го препъне!

95

Анонимен до 86

преди 4 години

От изборите изгубиха около 4, 5 милиона Българи, спечели само мафията и подчинените и мишки гласували за нея. Wizz Air, British Airways, Bulgaria Air са спасението за тези хора.

94

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24Е, не обиждайте медиите. Те у нас са най-свободните в света. Блестящ, бисерно чист пример. В изключително интелигентното предаване, без капчица цензура и диктатура - "Преферендум", някъф си участник рекна нещо без санкциите на Веещата грива, и веднага друг участник - Сивайло Грифонов в бащински тон мило припомни на еретика, че и него може да изгонят от предаването като един друг участник баш преди изборите. Ми, друго си е да си учил в "България за Америка"...

93

Анонимен

преди 4 години

Лъснаха им г...те на ВКС, които са на хранилка на Цв. Василев и Прокопиев - Дишева, Керелска и Пашкунова; дрънкат дивотии в стил Грипена - да знаят всички, че са се отчели "правилно" и прехвърлят топката на горкия *** с класически клептократски пас.

92

Делян Пеевски

преди 4 години

По-бееее-да!

91

Анонимен

преди 4 години

Prezidenta na depese mai sa e skril veche pod krevata?

90

Анонимен

преди 4 години

Днес е т***п ден за българската демокрация.

89

GG

преди 4 години

Победа победа !

88

Гешев радост

преди 4 години

Белият хакер разпознава шрифтове и хаква компютри. Той е бащицата на правото и най-важното целувача на ръцете на бащицата на всичкото: на доброто и злото, на черното и бялото, хедлайнерът на спасението, главния стратег на ремонт на ремонта, копача на метрото, ухажора на американски посланички, лидера на ромеите и 20-толевовите от галактиката на далечния факултет. Само топ хидроинженерът и мислител на нацията св.св. д-р.проф.арх.Доган може да ги хакне всичките. Неговата бухалка Шиши вършее яко!

87

ЦРУ

преди 4 години

НИКОЙ не задължава президента да подпише указ бързо !!!! ИМА ТАКИВА случай в ЕС....май Литва ..и др...забавяне до ГОДИНИ !!!!!! Следва сезиране на КС.....после Кьовеши...после питане на НАРОДА на многохиляден митинг !!!!!!.МАЙ ...Б.Б. си " расипа ракията " .ще стане като избора на шеф на ДАНС от турската партия .НА НАРОДА му омръзна да го у-ва САРАЙТЕ + мафиоти .

86

Наблюдател

преди 4 години

ГЕШЕФтарството се превърна в държавна политика.

85

Край

преди 4 години

Пеевски има такава ... харизма, че и магаре да поиска да изберат ВСС ще му го избере.

84

Анонимен

преди 4 години

грабежа на 3те милиарда за бараките които ги има само наснимкаАЕЦ Белене ли, или КТБ?

83

Анонимен

преди 4 години

Besepe komunisticheskata aristokracia posledovatelite na sergei stanishev, kornelia nonova, monika iosifova, elena ioncheva, maya naydenova, vesela lecheva, iliana iotova, andrei lukanov, jan videnov, todor jivkov, georgi parvanov, dobri djurov, georgi atanasov, georgi dimitrov, dimitar blagoev, valko chervenkov, lenin, stalin, kastro, kak ste, dobre li ste v paradise euro hotela?!

82

Анонимен

преди 4 години

- Това е писано със същия шрифт - каза повелителят на обърнатите файлове

81

Анонимен

преди 4 години

България е окупирана държава от САЩДе да бяхме. Доста по-добре щеше да е. Там такъв човек няма начин да се издигне на такъв пост.