23

Дъ Експлойтед

преди 4 години

Днешната раждаемост не стигала.Ми раждайте повече бе.

22

Sichtpunkt

преди 4 години

Нищо не чувстваш. Зет ми е австриец, познавам ги донякъде.Не мисля да си губя времето повече. Човек който определя като нищожни чувствата на друг за мен не струва пет пара!

21

Анонимен

преди 4 години

Здравейте, африканци! Прави любов между ориенталски премиер-мамун и западногерманска крава, получи *** за европейско развитие на България.

20

Ран-Ът: още можете!

преди 4 години

Забелязва се боязън у авторката на представянето да съобщи колко процента от населението си е загубила пазарна България през последните 30 години без едно денонощие. За сравнение, загубите на СССР през Великата отечествена война са 27 милиона души от 194 милиона души население, т.е. малко на 14%. Приемайки за България загуба на 27%, занижавайки данните на Иван Кръстев, получаваме, че в страната днес живеят не повече от 6.5 милиона души, съществено под официалните 7 милиона души.

19

До Sichtpunkt

преди 4 години

Нищо не чувстваш. Зет ми е австриец, познавам ги донякъде. И да ти изпреваря мисълта - в чудесни отношения съм с него.

18

Кина

преди 4 години

Мдааа, така е !!! Само не ми стана ясно защо въпросните анализи господин Кръстев публикува първо в странство - на 10 езика, а едва догодина четящите българи ще имат шанса да се запознаят с тях. Дали това е заради цензура, или информационна мъгла с определен платен източник ...

17

Ало

преди 4 години

Кога пък са ни обичали тия?

16

Sichtpunkt

преди 4 години

Хубаво би било да можеш да им чуеш коментарите за теб зад гърба ти!Завиждам на наивността ти да мислиш, че много се интересуват и възхищават на националната ни кухня и обичаи.Абе човек, мисленето, мисленето!Аз ги чувствам като "братя по оръжие", те усещат това и ми отвръщат със същото. Без задни мисли, без маски! Не ме интересува какво приказват зад гърба ми. Аз чувствам какво мислят за мен!

15

Валерия

преди 4 години

Кой отвори границите эа терористите!!! Дадохте им джи ес еми, смартфони и социални иэдръжки, да се предвижват сигурно и целенасочено в европа!!! Меркел е унищожителката на Европа!!! Но все още мисля че има шанс эа спасение - да се блокират всички граници по суша и море и да се стреля на месо от таэи НАПАСТ!!!

14

До Sichtpunkt

преди 4 години

Хубаво би било да можеш да им чуеш коментарите за теб зад гърба ти!Завиждам на наивността ти да мислиш, че много се интересуват и възхищават на националната ни кухня и обичаи.

13

Sichtpunkt

преди 4 години

Западно-европейците винаги са презирали и презират източноевропейците и ги считат за хора втора ръка, долно качество, слуги. За каква любов става дума?Това е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА! Предразсъдъците ни предопределят тяхното поведение!! Който се има за човек втора ръка, докато самият той не промени тази си нагласа, бих казал, че не може да очаква промяна на който и да е било спрямо него.

12

Веско

преди 4 години

До SichtpunktАбориген - "ab origine". Коренен жител или туземец на български. Като използваме думи, дето не им знаем значението, и тезата става малко неясна.

11

Sichtpunkt

преди 4 години

И като ти чуят акцента и си казват "Тоя майймун е от източните, голям го вади, но не е от нашата кръв."Аз им казвам, че съм българин от самото начало. Разправям им за нашите ястия, за живота в БГ и на тях им става още по - интересно. Гледат не с изцъклени комбали. :D

10

Анонимен

преди 4 години

Западно-европейците винаги са презирали и презират източноевропейците и ги считат за хора втора ръка, долно качество, слуги. За каква любов става дума?

9

Анонимен

преди 4 години

Любов никога не е имало. *** никога не са обичали западна Европа. *** завиждаха на западна Европа за лъскавите им стоки и западната апаратура, жадуваха за маратонки, маркови дънки и касетофони хитачи, и се продадоха за битова техника, парцалки и лъскави опаковки.

8

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktИ като ти чуят акцента и си казват "Тоя майймун е от източните, голям го вади, но не е от нашата кръв."Никога господарите не уважават робите си, колкото и да им козируват.

7

Sichtpunkt

преди 4 години

Западняците винаги са били двуличници и подлизури. Живея в западна европа от 20 години. Имам колеги и комшии които ми се пишат приятели.Ти си се интегрирал отлично. Каквото посееш, това ще жънеш. Повечето германци са първоначално скептични, макар и любезни. Но като им спечелиш веднъж доверието...и сега ми козеруват като на фелдмаршал. :D

6

Анонимен

преди 4 години

До 5То и българчетата станахме като западняците.

5

Анонимен

преди 4 години

Иван Кръстев е *** хранилка.Сега разбирате ли защо ционистките псеета (идеолози на капитализъм и комунизъм), искаха толкова много да паднат режимите в Източна Европа? Евтина работна ръка, никакъв държавен суверинитет, липса на всякаква национална доктрина. Така източнио европейските държави са идеалната мишена за налагане на Новия Световен Ред.

4

Анонимен

преди 4 години

Западняците винаги са били двуличници и подлизури. Живея в западна европа от 20 години. Имам колеги и комшии които ми се пишат приятели. Приятелството им свършва до там докато изпаднеш в затруднение. Изпаднете ли никой не ви познава. Всички се покриват безследно. Извъртях го този номер за да разбера какви приятели имам. Разбрах че немога да разчитам на никой освен на себе си. Добре че не изпадам в затруднения. В Бг по Живково време имах истински приятели сега и при вас е станало мазало.