68

Анонимен

преди 4 години

В комун. е спасението,упадъка се видя 40 год от 89 до 2019

67

Анонимен

преди 4 години

Руснаците правят единственото което могат като хората: шантажират Европа с природните си ресурси. Когато Европа се оттърве от тази зависимост Русия загива. Дотогава ще кретат някак си.

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 73украйнски мечти.............======не украински, а българска реалност. Вече няма СССР няма НРБ нито Русия ни е длъжна на нас, нито ние на нея, (все пак и бяхме 50 години пълен слугинаж), За това след като станем хъб ще можем спокойно и без руски газ, и ако продължат да ни го продават на такива скъпи цени наистина можем да навием крана и да си си осигурим газа от друго място. за това хахахахахахах ще бъде още съвсем малко. ;)

65

100%

преди 4 години

До Анонимен 73украйнски мечти.............

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 71 "Вече не сме зависими от руския газ."ХХАХАХАХАХХАХАХАХААХАХААААААААААААААА.....................--------ха *** като станем хъб, спокойно можем и без руски газ. то така и ще стане както вървят нещата. така че в тоя твоя смях виждам и сълзи. хахахахххахаха

63

просяк-мечтател

преди 4 години

До Анонимен 71 "Вече не сме зависими от руския газ."ХХАХАХАХАХХАХАХАХААХАХААААААААААААААА.....................

62

Анонимен

преди 4 години

"Южен поток" бе отменен от България през есента на 2014 г., поради украинската криза и след посещението на американските сенатори, водени от вече покойния Джон Маккейн, който в крайна сметка поиска ултимативно от София да се откаже от проекта с Русия.---от това да бъде спрян Южен поток по добро няма. Вече не сме зависими от руския газ. Като станем хъб руските номера повече няма да минават и като направят фасони, просто им се навива крана, но остава газта от другите места.

61

мдаааа

преди 4 години

До АнонименБойко Борисов не е политик.....за съжаление

60

Анонимен

преди 4 години

Мискя че българия има запаси от газ за 6 месеца. И от гърция можем да внесем така че споко. 1 година можем спокойно да изкараме и без доставки от Украйна.

59

хохолите капут!

преди 4 години

До Сата Нне се притеснявай моля....

58

Анонимен

преди 4 години

До хъб СуджуцитеХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАААААААААААААААА..............

57

хъб Суджуците

преди 4 години

Чакаме танкера с евтина американска шистова газ.

56

пецата

преди 4 години

усетете контраста на новините преди изборите и след , до преди 1 седмица всичко беше цветя и рози ,четях новините и мислих че живеем в швейцария

55

Демократ

преди 4 години

Прекрасно е, че при демокрацията можем целогодишно да консумираме банани и при това след изхождане по голяма нужда можем да употребяваме мека тоалетна хартия. Но ето какъв въпрос ме вълнува при демокрацията - след 30 години свобода и деморкация можем ли да бегаме на Запад свободно, или? Коментирайте!

54

Анонимен

преди 4 години

По твоята логика,то Индия ще бие и САЩ и ЕС заедно-те са над милиард вече.------Не, защо?Къде видя такава логика?

53

Анонимен

преди 4 години

Ами то не може Банкянския Тлъстак да се опитва да седи на два стола.

52

по-далече от Русия

преди 4 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

51

ъцз

преди 4 години

Няма страшно Боко *** е осигурил диверсификация... Вместо да получаваме руски газ директно от Русия ще го получим през Турция... и Боко *** се хвали с това как бил го направил...що за слабоумнии идиотии гласуват за този...

50

Анонимен

преди 4 години

А защо нашите управници не правят ИНТЕРКОНЕКТОРНАТА ВРЪЗКА С ГЪРЦИЯ 20 г.? А, руски слуги!?

49

Анонимен

преди 4 години

М-даааа!Очертава се горене на макс и внос на *** не само от Италия,но и от цяла Европа докато атовете се спогодят!Изядохме мамула заради Украйна със спирането на Южния поток,сега ще ни го бутат до сливиците кой-откъде завърне!