276

Анонимен

преди 4 години

Заради " омрази" като теб, юроде, сме на този хал. Точно вие нищо няма да направите освен да си мерите кой е по, по, най.Хайде всички като теб да си вдигат чукалата и да бегат все едно къде, че най - накрая да си направим читава държава- мултиетническа държава няма да сме мнозинство, тъкмо да осмислим мястото си под слънцето.

275

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ПОВЕЧЕТО БОГАТАШИ СА НАДМЕНИ ПОДМИНАВАТ Т Е КАТО ТУРСКИ ГРОБИЩА

274

Анонимен

преди 4 години

Пълна глупо-ст е тази статия, защото точно в София чалгаклубовете са фрашкани и точно"елитът" всяка година кисне по 3 дни на Жеравна с носии. Все повече образовани хора ходят на йога, на народни танци, на излети, на планински преходи и на всякакви такива духовни изживявания и се връщат към корените си. Елитът, който е настроен "античалга" или се мисли за извисен, е точно една шепа хора,които не са излизали от Софето!А от това да си сетивен и емоционален в дн. време е лукс и елит, другото е фалш!

273

Анонимен

преди 4 години

Аве наборе, а 7 ноември празнуваше ли " от столетия"?

272

Анонимен

преди 4 години

В България НЕ МОЖЕ да има елит по една простичка причина. В България 45 години е налагано управление от най-нисшата из мет, най-простите селянд ури, преди което е зверски избит ИСТИНСКИЯ елит. Това става благодарение на поробителите ни по техен модел, наложен ни с терор и сила. Сега потомците на този истински елит са по чужбина, образовани и жиеят извън тикво-комуноидния диктат. "Елита" който в момента върлува е съставен от ДС главорези без никакъв ценз и мутри без мозък, подкрепяни от масква.

271

Стар набор

преди 4 години

На Йорданов Ден от столетия се играе Ледено Хоро и се вади Кръста. И ТАЗИ ТРАДИЦИЯ ЛИ ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ ГЛОБАЛИСТИТЕ. Аман от ЧУЖДИТЕ за Българите внесени HALLOWEEN (31.10) и VALENTINE's DAY ( точно на 14.2. когато е традиционния ТРИФОН ЗАРЕЗАН), самоназваният се безродствен "елит" сигурно тях почита. Така се унищожава патриотизмът и чувството за националната принадлежност.

270

До 305

преди 4 години

Топло, топлоВие, останалите в България имате изключително ниско мнение за хора като мен. Смятате, че е лесно да си пренесеш семейството в друга държава и да направиш там някакъв стандарт?Смятате, че тук парите ги събираме по земята и като ни писне ходим и харчим?Смятате, че ни е гот да живеем сред чужди?Ама нашия морал не ни дава избор да останем сред вас.

269

Анонимен

преди 4 години

Докато българите смятат, че е достойно да си *** и е аморално да имаш повече пари отколкото харчиш така ще е.

268

до 284

преди 4 години

всъщност това не е работеща държава.никой не бяга от хубавото.

267

Българин от Германия

преди 4 години

Глобализмът доведе до отчуждаване на т.н. елит от НАРОДА и ИСТИНСКИЯ ФОЛКЛОР.Те, глобалистите това искат да няма национално съзнание. Навремето с хоро българската армия е тръгвала за битки. Народ без фолклор, не е народ, а безлична, лесно управлявана маса от нихилисти. Това се случва в момента в Германия. Но в БГ има много клубове за народни танци, и това е много добре. Много млади, интелегентни, образовани хора се интересуват живо от народните танци. Чалгата за разкика не е български фоклор.

266

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 281А Дойран ?! Левски и Ботев !!! Дори и комунистите които ни съсипаха оставиха дейците с леви идеи като наследство, но и те си заминаха или умряха. Ще се родят и ще направят. Но трябва смелост. А ти млади момко/девойко бликаш от уплах.

265

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ИМА ХОРА КОЙТО СА ВИСОКОМЕРНИ НАДМЕНИ ПОНЕЖЕ ИМАТ ПАРИ А ПАРА ИМАШ А ДУША ДАЛИ ИМАШ

264

Анонимен

преди 4 години

Негодника е негодник дека и да бега , дека и да оди , навсякъде е негодник. И в България да си седи все тая.

263

хоо

преди 4 години

Много объркана статия. Да си говорят чалгар-кофражист алкохолик, татуиран наркоман-продавач на банани и импотентен преподавател в Техническия?И на каква тема точно ще си говорят? Какво общо имат, освен това че първите двама се мислят за голямата работа и евентуално могат да тръгнат да го доказват с юмруци и ритници. Тоя народ е забравил, че умните и учените хора трябва да се уважават и слушат, понеже са по-умни или по-учени. А често и двете. Обратното е по-скоро изключение.

262

Анонимен

преди 4 години

простите хора се движат с прости. Мястото им не е в развитите държави при образованите хора.

261

Анонимен

преди 4 години

А простите хора се гордеят, че са останали в България. Като че ли могат да избират....

260

Анонимен

преди 4 години

Цялата дивотия дойде от това, че предишните ни управници, елита де, с решаващата помощ на Съветската армия, се гордееха, че са прости. Това ги правеше потенциялно верни. На Съветската армия.

259

НЕКОЙ

преди 4 години

Манталитетът на ратая е виновен за неописуемата алчност и въпиющата глупост.

258

ЕЛИТ ли?

преди 4 години

Гледах НОВА. Национален консултант офталмолог краде от Държавата извеждайки зрението на хиляди изстрадали хора. Без зрение животът е невъзможен. Човек образован и квалифициран. Той част от елита ли е? Не знам, но това е трагедията на БГ. Образовани хора, но без морал, съвест, и национална отговорност. Речникът ми е беден да опиша отвращението ми. България не съществува. Тя е като Протекторат.

257

Анонимен

преди 4 години

Само да питам? Гледал ли е някой предавания, малко преди "демокрация", а пък дори и в първите години след нея? Хората говорят суфистицирано!-----А ти учил ли си български?