55

хехе

преди 4 години

Като ги знам как действат гербавите, скоро около пазарчето ще мине някой клошар и ще заспи с горящ фас...

54

анонимен

преди 4 години

от провинцията съм в нашия блок останаха само баби младите кой по чужбина кой в София блока преди години кипеше от живот сега е пуст и облипен с некролози

53

Луди

преди 4 години

Тези хора са луди да искат да се строи там в границите на метростанцията. Това означава, че ще се строи под метрото. То и без това тече, а сега ще подгизне. Сградата по диагонал на Макдоналдс на метростанция Ал.Малинов се цепи от метрото. Ако се стигне до строеж тази сграда ще понася по стотици пъти на ден вибрациите на метрото! Кой ще е луд да наем този имот или да го купи! Стига сте дава ли разрешения за безумни строителства! Тази алчност ще ви доведе до никъде! Господ има!

52

Шенол

преди 4 години

Тия дет протестират да съберат някой милион и да изкупят земята, може и паркче да си направят. Като е частна а земята собственика ще си прави квота си иска, пазарна икономика. Тия дето са се набутали в панелните кимизарници за по 1000 евра квадрата да си берат гайлето

51

до 35 Иванов

преди 4 години

"Такива битаци нямат място в една съвременна европейска столица." Сериозно? Един от най-старите пазари е Naschmarkt във Виена и си е същият и до днес. Обаче ти си по-европеец и от виенчани. Впрочем в София с лупа не можеш да намериш четвърто поколение софиянец - само казвам за гражданчетата-сноби, които едва ли не и за аристократи се пишат. А, че София е европейска столица - само на хартия. Пловдив, Търново, Русе може, но София е един сбирток.

50

Локи

преди 4 години

И кой е тоя инвеститор? Да не е едно вакло агне, голям приятел на прокурорина Гешефт?

49

Шенол

преди 4 години

Да строят

48

Народен Съд

преди 4 години

Капитализма е като бактерия която изяжда всичко и накрая от липста на храна трябва да яде себс си. Що за трябва да си да правиш живота си на мястото си все по гаден и по гаден. Как може всяко зелно място да го строиш.За мен хората които строят в момента унищожавайки жизненото пространство на хората са чисти престъпници.

47

Анонимен

преди 4 години

"имам познат с три етажна къща в провинцията стои празна се заврял в същия квартал Младост в една панелка живеят трима души в една стая незнам накъде отива тоя свят" ================= много ясно. Триетажна къща в провинцията вече не струва нищо. В провинцията вече е глад, мизерия, ниски заплати ако изобщо има работа, разбити пътища, крадливи роми за съседи и т.н. Света се глобализира и не само в България, а в цял свят малките населени места умират барабар с триетажните си къщи... факт!

46

До кога

преди 4 години

До кога ще се възстановяват земи?! Мина този период отдавна. Тази земя на бившите собственици не е върната, тъй като е била застроена! Крайно време е г-н Гешев като иска да е главен прокурор да погледне сделките с недвижими имоти. Там са най-големите далавери! Има давностен срок за връщане на земя, който отдавна е минал! Стига с това възстановяване. Няма да забравя в първите години на властване на СДС, самите седесари казваха "стратите реституират, младите проституират"

45

Анонимен

преди 4 години

Иванов ти или си садиш домати на село или пазаруваш от Кауфлан любимият на всички селяци магазин.Там освен стари полски ябълки и лук,картофи от Египет,дават кофа кисели портокали,барабар с кофата.Далавера а?Месото е с неизяснен произход пет пъти замразявано,а когато нещо се вмирише го пускат на промоция.

44

Анонимен

преди 4 години

абе и тя е бъркала в кацата с меда

43

анонимен

преди 4 години

имам познат с три етажна къща в провинцията стои празна се заврял в същия квартал Младост в една панелка живеят трима души в една стая незнам накъде отива тоя свят

42

Младост ли беше ...

преди 4 години

Помня преди време да кажем 20 години какъв квартал беше... всеки искаше да живее там ... а сега даже аз обмислям да си продам апартамента или отдам под наем ... презастроен ... няма площадки за деца ... няма къде да спреш ... постоянно задръствания ... ужас ... спокойно неможе да излезеш... превърнаха го в бетонна и панелна крепост без никаква зеленина и въздух ... мръсен въздух и постоянно сутрин и вечер задръствания ... ужас

41

АнонимеН

преди 4 години

ПРОДАДЕНИ ПО СХЕМАТА КАТО С ЦАРСКИТЕ КОНЮШНИ!!! ТОЗИ ПЪТ ТАЗИ ПРОДАЖБА Е ПРИ КОСТОВПРОДАДЕНИ 1999-ТА ГОДИНА С 20 ГОДИШНО УСЛОВИЕ ДА НЕ СЕ ПРОМЕНЯ ПРЕДМЕТА НА ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ КОЕТО ИЗТИЧА 2019АКО СЕГА БЕШЕ ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА ТОЯ НЯМАШЕ ДА ПОЛУЧИ ПРАВО ЗА СТРОЕЖ НО КАТО Я НЯМА ТАКА ЩЕ Е!

40

Анонимен

преди 4 години

Мраза софиа

39

Анонимен

преди 4 години

Само грачите, но София е "зелен" град и става още по-зелен. Садят се градинки, дървета, имате велоалеи, пълно е с пчели-лично ме е хапала. Сега за едно блокче-рев до небесата. Ако толкоз не искате да строят, съберете пари от квартала и им платете на собствениците малко отгоре-те сами ще се откажат от строеж, с пари почти всичко може!

38

Смирен депутат

преди 4 години

Няма как всичко трябва да се застрои.

37

ее

преди 4 години

всеки ден големи простотии

36

Анонимен

преди 4 години

просперитет по Фъндъкски бе хора, с ГЕЙБ към светло бъдеще. И все пак според проучването 32% *** ще подкрепят Самоковския картоф отново. Така че не виждам ко протестирате и буйствате след като си избирате такива кметове и общински съветници.