216

Анонимен

преди 4 години

Всеки освободител е поробител.Това е природен закон.

215

Анонимен

преди 4 години

От Русия дори поздрав за Добър Ден не искаме. Развода беше 89-а, Русия е в миналото, осъзнайте се другари.

214

Анонимен

преди 4 години

до 235Ахахахахха. Затова ли руснаците влизаха с танкове в Чехия и Полша, защото двете страни се радваха на стандарта на живот? И вземи се поразходи малко из тия страни за които говориш. Всички без изключение живеят по-доре отколкото по комунистическо време. Като се почне от Прибалтийските републики, мине се през Централна Европа и се стигне до нас.

213

Германец

преди 4 години

Всяка империя е "бактерия която се храни с живата плът на окупираните народи".Важи и за Русия, Турция, Римската империя...за всички които имат власт над други.

212

Мен

преди 4 години

До 226 По прочети историята и виж какво се случва с руските врагове и тогава си пожелавай врагове

211

човек

преди 4 години

До: номер 228 (Да бе)Е не бе! Ти ги изкара че в България убитите от НАТО(???) са много повече от населението на Земята!!!От коя галактика идваш?

210

АМЕРИКАНЦИТЕ

преди 4 години

отиват към гражданска война, което е много добре, че ще спрат да се занимават с преврати и войни по света. Така, че РАНД да си гледа САЩ

209

Анонимен

преди 4 години

до 232Колко от потреблението на газ в Германия е от руски доставки?

208

Анонимен

преди 4 години

До САЩ са окупаториДай данни къде пише че някой е "принуден" да купува каквото и да било. Купуват се ценни книжа, защото носят най-голяма печалба. И Китай даже купува. Тях кой ги принуди?

207

Германец

преди 4 години

Плащам на Меркел 55% данъци като всеки германец, а тя се оправя с янките. Плаща глоби на VW, Bayer.. и тнт. Както каза Тръмп: те са ни длъжни, като корейци, японци дори самозабравилите се китайци

206

анонимен

преди 4 години

Да, руския газ е много скъп. За това германците строят Северен поток под Балтииско море за да им доставят руснаците скъп газ. Тъпите германци не знаят ли, че американците могат да им доставят шистов газ с кораб през океана?

205

Анонимен

преди 4 години

До Да беКомунистите изнесоха куфарите с парите когато дойде промяната. После пак комунистите окрадоха де що имаше по време на приватизацията. Какво точно ти е откраднал САЩ? "Убити". Ти май не си си пил хапчетата.

204

САЩ са окупатори

преди 4 години

Всяка една държава окупирана от САЩ е принудена да плаща на окупаторите си . Те са принудени да купуват долари Да купуват американски ценни книжа за да подържат американската престъпна машина. САЩ не са държава а *** ХОТЕЛ

203

Анонимен

преди 4 години

Цяла ИЕ е така заради наследството от 45 години съветско робство. Понимаеш?!?

202

Да бе

преди 4 години

2 000 000 милиона убити или принудително изгонени от България . Това донесе окупацията от САЩ . Защото САЩ не помагат .Те крадът . Както парите на децата ни .Така и принуждаване към иничарство чрез разрушаване на икономиката . Цяла ИЕ е така Няма по-голям геноцид извършван върху Българският Народ

201

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 221Това ,че сме в НАТО пречи на пyтаран да спретне кримски сценарии във Варна.Ама за такива като тебе дето най-голямата им радост в живота е да лижат руски ботуши може и да не е голямо предимство.

200

Анонимен

преди 4 години

до САЩ са окупатори,в Русия не са стъпили, пък там качеството на живот е съмнително. Мирни атоми и ракети, постоянно облъчване за руснаците, плаващи чернобили, мога да изброявам до утре. Всъщност историята е показала, че е по-добре Русия да ти е враг, отклкото приятел.

199

Анонимен

преди 4 години

Интересно какви са целите на ФАЩ в региона на Мексиканския залив и дали далеч не превишават тези на Русия в Черно море?!Или,когато е за световните агресори,то се разбира от само себе си,че техните интереси са по цял свят!М***мка ви лицемерна терористи!

198

Анонимен

преди 4 години

До ГерманецМехмет, ти кои сметки на янките плащаш?

197

Анонимен

преди 4 години

до 196Къде са данните за цените на "евтиния" газ който Русия ни продава? Дай да ги видим. Що се криеш когато трябва да покажеш колко големи благодетели са ни руските матрьошки?