20

Анонимен

преди 4 години

Е що триете де ? А къде са Боцко и Мони Паси в новия световен ред ? Въпроса неудобен ли е или нещо друго ?

19

Анонимен

преди 4 години

А Вова Джуджин е гранд мастър на татаро-азиатската масонска ложа...

18

Циник - пример

преди 4 години

Има болест при новородените - казва се - инфантилна епилепсия. Бебетата имат ппистъпи (като възрастни епилептици). Годишно само в САЩ - средно 800 случая... Без да изпадам в подробности. Болеста се лекува - с 2 до 3 ампули Aqua gel - лекарство открито преди около 20год. Болеста се лекува - САМО В БЕБЕШКА ВЪЗРАСТ, след това човек остава епилептик доживот! Фирмата притежаваща, патента - продава 1 ампула за 24 000 $ (намалила е цената от 32 000$) производството на 1 ампула струва 40$!

17

муспи

преди 4 години

Прасета Мои, Аз ви създадох и Аз ви спасявам, а не онова ***. Аз, вашия бог Йехова ви казвам като за последно: - България още си стои както в началото, затова ли ви положих в ръцете Парите, Правителствата и Армиите?! Прасета, прехвърлям Наследството към китайци!

16

Цецо Мен

преди 4 години

До 20Повърхностен коментар.

15

ОТ НИЩО НЕЩО

преди 4 години

Всяко нещо тръгва от нищо и след години става легенда в световен мащаб... Че и тая организация... Примерно, един човек повярвал, че е божи син и распнът на кръст за съмнение за престъпни деяния, сега е световна религия... сектата на моамед няма смисъл да се коментира... Идеология на обикновени сиромаси, кокошкари и обирачи на мандри става световен политически строй... Некадърна откачалка не пробил в художественото изкуство диктатор на цял райх... Е?

14

Не конспирация

преди 4 години

Истина!

13

Циник

преди 4 години

Според нарачно изследване на швейцарски институт - 147 световни конгломерата (фирми), всъщност решават бъднините на светаКойто иска може да потърси в ютуб Peter Herman - Mandela effect...Супер начетен пич, трябва да владеете обаче немски. Обяснява със сухи факти - как се манипулира човечеството... И то ТОЧНО ДНЕС.Ако някой си мисли, че всичко случващо се - е въпрос на хаотични случайности - много е наивен.Свръхбогатите са всичко - политици, президенти... лобитата "зад кадър"

12

Анонимен

преди 4 години

Цялата история тръгва от Барюел и Робинсън - двама доста религиозни параноици. Останалото е претоплена манджа от хора, търсещи да направят някой лев с някоя книжка за злите илюминати. Който е чел трудовете на философите, гонени и убивани от църквата през вековете, само защото са свободомислещи, знае за какво се борят илюминатите и редица други сходни движения и общества. Останалото е цирк за масите.

11

Анонимен

преди 4 години

Мирише на стари еврейски фамилии.

10

За петрола

преди 4 години

Пазарът ги определя, потенциалните залежи, търсенето, предлагането, ОПЕК, политическата ситуация.

9

Анонимен

преди 4 години

В наше време е безкрайно неинтересно как започна конспирацията "Илюминати".Днес Новият световен ред е в агония. Рептилите спешно и трескаво пишат сценария на конспирацията "Илюминати II". Щеше да им се получи, ако го нямаше Путин. Но той е жив и здрав току-що навършил 67. Могат да се спасят само, ако разпалят майдан в Москва. И те не спират да ровят.

8

Анонимен

преди 4 години

Господа, все някой определя цената на петрола, на златото, на валутите, нали? Не са извънземните. Кой е този някой тогава?

7

Анонимен

преди 4 години

ще повярвате Скоро!

6

Анонимен

преди 4 години

Ама то не е вече тайно .Преди са се криели като мишки ,а сега са навсякъде .....

5

АНТИ

преди 4 години

Еврейски приказки за Лека нощ !

4

Анонимен

преди 4 години

Ааааа, не, не, не. Новия световен ред е там некъде у Русията, Биробиджан и Комсомолск-на-Амур.

3

Анонимен

преди 4 години

Конспирацията всъщност си е напълно реална и всеки човек със работещ мозък може ясно да види последствията около себе си.Най богатите 0.001% притежават всички ключови сектори в световната икономика и директно контролират паричното предлагане и стойността на парите.Тези хора са наследници на старите фамилии от Европа и повечето са свързани кръвно със царските родове още от времето на римската империя че даже и преди това.На високите етажи на политиката бизнеса и религията няма случайни хора

2

до 1

преди 4 години

Господство и потайност това са фантасмагории за наивници. ЦРУ, Ватикана, Билдербергите нямат нищо общо помежду си, нали дженди ?

1

Анонимен

преди 4 години

Журналисти, не се занимавайте с неща, които не ви се отдава да разбирате.