204

Анонимен

преди 4 години

"До Анонимен Така е, пич, иска да имаш топки срещу 15 души."Иска се да нямаш мозък, не бъркай глупостта със смелост, колкото и тънка да е границата.

203

Анонимен

преди 4 години

Вървиш си и стадо гамени те нападат. И ти помага чужденец. Бах ти народа.

202

баси форума

преди 4 години

Много сте зле!Чужденец,дошъл в страната и убил,без никой да го напада,и местните *** го защитават!?Това го няма никъде по света!Егати едеотската държава и народ!

201

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Така е, пич, иска да имаш топки срещу 15 души. ти вероятно нямаш и затова не можеш да го разбереш.

200

123

преди 4 години

До ВаньоКакви деца ,побойници направо! Резили такива !

199

Анонимен

преди 4 години

Едни такива се качиха в рейса и се захванаха с една задача, и после заплахи , псувни, та мили ангелчета. А *** не е свидетелствал сигурно от заплахи и страх.

198

Анонимен

преди 4 години

Второто видео е още по-мътно от първото, някои надписи са върху съществени кадри, а разясненията - безумни. Първо групата се пръснала, когато той ги атакувал, а после всички се опитвали да му избият ножа. Кое от двете? Защо не са извикали веднага полиция, вместо да му избиват ножа? С това видео помагат на другата версия повече, отколкото другото.

197

Анонимен

преди 4 години

Разликата между него и хората които е нападнал е че едните са отивали да се веселят а тоя наркоман е излязъл да убива.Защо като е бил много смел се е правил на луд в съдът,а?Обяснявал е че не е бил баба Яга и нямало да ходи в Москва.Като е видял че няма да мине за луд е сменил постановката-нападали го с камъни и му удряли главата с паве..И той терминаторът оцелял.А вие сте някакви извратеняци да му припявате - бил защитил неяинно ромско момиче.Жалки сте.

196

Анонимен

преди 4 години

И да слагате минуси ми е все тая, 12 години от живота на убиеца отлетяха безвъзвратно в затвора и всяка допълнителна година отгоре ще е супер. Когато и да излезе животът му вече ще е съсипан а вие форумни ми.ки само ще църкате тука, защото сте една шепа и дори нямате топките да излезете на протест в защита на австралийския си "идол".

195

Ваньо

преди 4 години

Това е младежта. Трябва ли обаче да ги колят по улицата? Това нормално ли е?

194

Анонимен

преди 4 години

Бах ти социалните помощи , тук не стигат за хляб и кисело мляко.

193

13

преди 4 години

Изисква се да имаш диагноза в Соросферата за да подкрепяш някой, влязъл в пиянски спречквания, без да знае кой всъщност е виновния пиян, причините. Видиш свада някъде, ставаш ченге, ангел на сорос. Изисква се да си русофил с руско знаме в жилището, за да подкрепяш тумба ганювистанци на по 3 промила, вилнеещи по улиците, в търсене на себеподобни за изкарване на комплексите. Между два безполезни луди не трябва да подкрепяш нито единия. Полезния ход е да налееш масло, така чистиш без усилие.

192

Анонимен

преди 4 години

Разбирам защо го мразят, сам срещу 15 души, след като са го били и свалили на земята, се изправя и ги кара да бягат като зайци.

191

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 198не няма да се разправя просто ще го застреля.вие не ме познавате как бихте могъл да знаете дали слушам бело и употребявам чалга? Та да си дойдем на думата -австралийският гражданин няма и 1 работен ден през животът си просто обикаля банановите републики за евтини наркотици,алкохол и ***.Живее на социални помощи в държавата си.Кое точно му е доброто и съвестното?Убил е човек при това не при самозащита ами просто така.Това можехте да бъдете вие пак ли щеше да е невинен?

190

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да се пените, изро дът ще си доизлежи всичките 20 години и ще излезе 40 годишен с етикет "убиец" в досието. Да ходиш въоръжен с нож и да се правиш на мъж на 15 души означава, че сам си търсиш белята.

189

Анонимен

преди 4 години

Ако ви нападнат, ще ви се иска да има кой да ви защити.

188

Анонимен

преди 4 години

До Анонимендо 197 мутрите са умни бизнесмени и не бият хората по улицата проста така.. Така , че да преминем на друга тема , чалгата ти е дошла в повече ... А и белото, замалко да забравя. Пишман хулиганчета са това. Никоя самоуважаваща се себе си мутра-бизнесмен няма да се разправя с нормалните хора просто е така

187

Анонимен

преди 4 години

До ВаньоКаква дискотека бе , аутист? Всички с анцузи и унизяват името на Апостола с пеене на песнички. Прости малки левачета, дето са получили мини сърдечен удар ,като 1 човек ,който помага на нападнатия им показва кой е хищника!!

186

Ваньо

преди 4 години

Кви побойници, кви хулигани. Децата са отивали на дискотека да се забавляват и налитат на един ***, дето си мисли, че София е битката при Сталинград.

185

Петър

преди 4 години

Вижте го лудака как бяга 200 метра спринт да се намеси. Куку, което търси проблем с гол в ръката нож!