155

Анонимен

преди 4 години

Минимална заплата в Алжир 170 долара, в России 180 долара, Жан Виденов 3 долара минимална и максимална. Слава России.

154

Анонимен

преди 4 години

До Демократсамо простите и некадърните стават сутрин в 6 да блъскат по цял ден по 12 часа и накрая си броят стотинките да си платят кое по напред ток, парно или храна за децата.Я покажи, някой който се чуди ток, парно или храна за децата.Освен двама, трима със съмнително психично здраве герои на Карбовски аз такива хора не съм виждал.

153

Анонимен

преди 4 години

до 189,казах ви КПП-тата се пръскат, банките са препълнени, има глад за работна ръка в България. Това че някой изнемогва си е негов проблем. И пенсиите вече не са толкова ниски, пенсиите мятат печки ежедневно.

152

Анонимен

преди 4 години

До ДемократНикой не става в 6 да блъска.Не ми се филмирай, червен ***.Иначе да, който работи има.Другите като теб чакат някоя рубла.Ела в наше село да ти покажа, кои нямат пари и се оплакват.Група пияндета, които чоплят семки и пият бира цял ден и така цяло лято.

151

Анонимен

преди 4 години

Минималната заплата в Мадагаскар е 117 долара, в Русия 180 долара, при Жан 3 долара. В Мадагаскар в момента е малко по-лошо отколкото в Русия.

150

джо

преди 4 години

Американските *** да намалят темпото , да не се запенят прекалено много. В момент на безсилие най - важно е така да се представят събитията, че да изглеждат от страни като някакви големи катаклизми. Всъщност само пускаме пара в свирката, защото машината България отдавна е зациклила и не се движи за никъде. Сега пак се подготвяме за поредната порция , колко са ни виновни Русите , и затова страда здравеопазването ,пенсионната реформа и провала на Фандъкова, евентоално.

149

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1853 долара на месец, абе и в Африка не взимат толкова малко, моите уважения към Африка.Е да, ама при БСП ние толкова взимахме.

148

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 182Смятай до къде ние докарал правешкия копанар да няма елементарни неща.Сега има всичко.Всичко буквално.

147

Анонимен

преди 4 години

3 долара на месец, абе и в Африка не взимат толкова малко, моите уважения към Африка.

146

Абе

преди 4 години

След 1980 г. пуснаха китайска тоалетна хартия и кубински банани, но бяха на цена 3 лв/кг при 250 лева средна заплата.

145

Анонимен

преди 4 години

до 181,стигат им разбира се, а и ще се увеличават още. Виж КПП-тата- задръстени, виж банките- препълнени, виж летищата, хората летят за почивки из цял свят, кеф им да поработят в чужбина, отиват. Не е като едно време, затвор в собствената си държава, това е по-лошо и от война.

144

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПРИ ВИДЕНОВ- МИН ЗАПЛАТА 2600ЛВ, 3000ЛВ ЗА 1 ДЛ МИН ЗАПЛАТА НЯМА 1 ДЛ, ИНФЛАЦИЯ НАД 2000% СРЕДНА ЗАПЛАТА 3 ДЛ И 13 БАНКИ ФАЛИРАНИ. СЕГА МИН ЗАПЛАТА 560ЛВ- АКО ОТИДЕМ В ЕВРАЗИЯ СТАВАМЕ ПЪРВИ ПО МИН ЗАПЛАТА В КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ МИН ЗАПЛАТА 240ЛВ, В РУСИЯ МИН ЗАПЛАТА 280ЛВ- СПРАВКА В РОССТАТ- СМЕНЯМЕ ЛЕВА В РУБЛИ И СМЕ БОГАТИ В ЕВРАЗИЯ- В БАНГЛАДЕШ МИН ГОДИШНА ЗАПЛАТА 48 ДОЛАРА В ИНДИЯ ОЩЕ ПО МАЛКО.

143

Анонимен

преди 4 години

до 174,днес със сигурност не работим за 3 долара на месец. А вие си агитирайте и пропагандирайте колкото си искате, нормалните хора знаят кое е правилно.

142

Откриха топлата вода

преди 4 години

Публична тайна е, че т.н. "русофили" са вражески агенти, финансирани щедро от Кремъл.

141

Професор

преди 4 години

До 167Нали ти казах че съм професор и имам вишу убразувание и ЗНАМ че славяни нема нее имало нема и да има

140

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПРИЯТЕЛЮ, ПРАВ СИ, ВЕДНАГА В ЕВРАЗИЯ И СТАВАМЕ ПЪРВИ ПО МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА- ПОСЛЕДНИ В БОГАТА И ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПА И ПЪРВИ В ЕВРАЗИЯ КЪДЕТО КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ ПЛАЩА НА РОБИТЕ СИ МИН ЗАПЛАТА ОКОЛО 240ЛВ,И ИМАТ НАЙ МНОГО МИЛИОНЕРИ КОМУНИСТИ А В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ОЩЕ ПО МАЛКО, В РУСИЯ МИН ЗАПЛАТА ОКОЛО 280ЛВ- ТАМ ЧИСЛОТО НА МИЛИОНЕРИТЕ СЪЩО Е МНОГО. В ЕВРАЗИЯ СМЕНЯМЕ ЛЕВА ЗА РУБЛА И ВИЖ КЪФ ЖИВОТ НИ ЧАКА.

139

Анонимен

преди 4 години

Историята го е доказала. По-добре враг на Русия отколкото приятел. Враговете на Русия са както следва- ЕС и САЩ, Япония и Южна Корея не са им врагове, но не са приятели. Приятелите на Русия- Венецуела, Северна Корея, Иран, Никарагуа, това са сегашните им приятели. Бивши приятели- Източна Европа, Виетнам, Заир(такава държава вече няма, на нейно място е ДР Конго, където ядат хора). Ясно ли ви е защо Русия не трябва да ни е приятел!!! Вече 30 години го усещаме.

138

тонката

преди 4 години

и аз кулеги, наистина чекам танковете с шистова газ от САЩ, и наистина като дойдат танковете с щистова газ от САЩ, наистина ше отрежеме Газпром от доставките за България, наистина, и ша си напълним газовата лампа да ми свети докат съм жив многу убичам шистовата газ

137

Анонимен

преди 4 години

До ПрофесорКато си толкова отворен посочи един музей, в който се съхраняват артефакти сочещи, че са дело на измислените славяни.Така и така еди къде има амфори, вази или чинии изработени от древните славяни.Хайде чакам.

136

Професор

преди 4 години

Славянско семейство няма и никога не е имало, защото славяни няма и никога не е имало.Не случайно всичко, което се намира е от траките.Злато, съдове от глина или метал, накити, сечива и други оръдия на труда, рисунки, светилища и т.н. е от траките.От измислените славяни няма и един връх на стрела, защото такива никога не е имало. Професор съм и имам вишу убразувание.