64

Анонимен

преди 4 години

Нищо ново под слънцето.По време на хубавия капитализъм,Вапцаров пишеше-Ех,лошо светът е устроен,а може по иначе,може.Може,но за това се иска смелост и акъл.Иначе нахалните простаци ще тъпчат почтените срамежливци,докато не им светне червената лампичка.

63

Анонимен

преди 4 години

Защо има хора, които си умират да плюят България и българите? Мислят ли, че от това ще станат американци, англичани и т.н.От 330 години, куцо, кьораво и сакато от запад ни набиват в главите, че сме мързеливи и глупави, за да не мрънкаме ако сме зле!Не, не сме нито по-мързеливи, нито по-глупави от другите! Просто ние нямаме избор и сме принудени да търпим тия, които мрънкат колко сме глупави и мързеливи.

62

Проблемът

преди 4 години

Е,че се водим,че работим,а дали всички го правят?Продължава,един работи ,трима го гледат,акъл дават,контролират !

61

fact

преди 4 години

щот сме *** бе, толкова е просто............

60

ПИ

преди 4 години

Ами защото след комунистическия преврат ноември 1989 г., когато младите комунисти свалиха старите, те станаха новите капиталисти и сега ни управляват.Ще ни управляват и след предстоящите избори за които вече се знае, че ще спечелят.Румънците се справиха с техния диктатор Чаушеско по радикален начин, затова сега са по-добре от нас, макар че бяха по-зле!

59

ЕС форевър

преди 4 години

Бе банките не могат да поберат всички депозити, КПП-тата са с опашки по километри, задръствания по магистралите, хотели, ИТ, ремонти, заводи и фабрики се строят из цялата страна. Някой ако е беден си е негов проблем.

58

Анонимен

преди 4 години

Хайде пак:най-голямото трудолюбие най-голямото гостоприемствонай-големите е........и

57

Анонимен

преди 4 години

ЗАЩОТО СОЦИАЛИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ КРАДАТ НАЙ-МНОГО ОТ ВСИЧКИ СОЦИАЛИСТИ В ЕС.

56

сиросинкяв

преди 4 години

Не разбрахте ли,че партиите на са средища за политики за подобряване положението на хората,а мафиотски структури за извличане на пари за определена група.Каквото и да се говори,винаги става въпрос за пари.За много пари.Просто,да не ти е писано да си на страната на прецакания.Колкото до Русия,нека *** да скъса дипломатическите отношения и да не я обвинява за всичко.Ако му стиска...

55

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 76Тях кой ги назначи и ой ги търпи? През 90-те Виденов беше неудобен западняците отказаха заем от МФВ да не фалираме и ни докраха до хипер инфлация. Мислиш ли, че не могат да бутнат крадливите гербаджии?

54

Анонимен

преди 4 години

Нашите мутри...пардон работодатели, така и не се научиха, че за да получиш трябва първо да вложиш! Искат огромни печалби, ама така ако може без да вложим нищо или в краен случай да вложим минимално. И после няма персонал, печалбите са малки... е, кой луд ще работи за тия пари? Младите избягаха, възрастните пред пенсия работят, ама колкото да не заспят и печалба няма.Те ме лъжат, че ми плащат, аз ги лъжа, че работя! Това помните ли го?

53

ЕС форевър

преди 4 години

"опоскаха", "мракобесие", "на частно", това са само част от бисерите на червената сектантска реч в 21 век. Разберете го, бе, ленинизма, сталинизма, комунизма са секти, социализма стимулира мързела. Бе разберете го това, бе. Всеки като работи трябва да си определя цената, като не става със заплата си работете "на частно".

52

Немска поговорка

преди 4 години

По добре здрав и богат, отколкото беден и болен.

51

Кръстьо

преди 4 години

Някои са най-бедни, защото други са най-богати.

50

Анонимен

преди 4 години

Не западняците ни опоскаха, опоскаха ни родните олигарси и присъдружните им политици!Защо западняците не опоскаха Чехия, Словения, Словакия и т н. Защо в Румъния заплати и пенсии са два пъти по високи от българските? Защото румънците вкараха цяло крадливо правителство в затвора, а в България Цацата и Гешев ги пазят спокойно да ограбват хората, дори Гешев обяви Пеевски за най честният българин! Безнаказаността е причината, а не друг.

49

man

преди 4 години

Да обобщим, Българите са бедни защото:* Шефа е алчен* Не сме в комунизъм, а гаден капитализъм* Депутатите крадат* космоса е крив* Бойко е виновен* ГЕРБ краде* БСП краде* Мутрии т.н.Все външни фактори, и никога вината не е в бедния..

48

Анонимен

преди 4 години

Достатъчно е да видите как западняците яростно защтават скъпите си роми, а българите са подложени на геноцид за да видите колкоим пука за нас.

47

do 8

преди 4 години

само че манталитета на бай *** няма нищо общо с техния.... то и затова резултатите са ни такива... бай ганьовски ..

46

Хахаха

преди 4 години

Как няма да сте бедни като постоянно гласувате за партии като ГЕРБ и БСП?Миналата седмица вашия любимец Бойко продаде на канадците златна мина която струва десетки милиарди, нашия мутрофон я даде за някакъв смешен процент. Другата мина в Челопеч и там същите канадци вече незнам си колко години вадят злато, печелят милиарди а за България по една студена вода. Субсидираме ВЕИ-та на тройни цени, а ликвидираме евтиния ядрен ток..Купуваме стари самолети на тройни цени...Пак си ги изберете тия!

45

шматка

преди 4 години

До 56Това с метлите е умишлено за да се създават раб.места за етноса.Лошото е че в повечето фирми е същото защото нямаме бизнесмени а чорбаджии.