68

до 77

преди 4 години

В грешка си не са се отказали изобщо!Направи справка с изотчниците си, които се надявам не са Дойче Веле и БиБиСи!Можеш да провериш и официалният анонс и бюлетин на Индийското Министерство на отбраната!Пфу *** лъжлив!

67

Анонимен

преди 4 години

Ало, двата Сороса тука - Калекото и оня дето петни името на Странджата, що не си влезете в един общ чат да си пускате глупостите един на друг, без да замърсявате ефира с вашите тъпотии???

66

До 77

преди 4 години

Айде стига лъга бе, самолетите се произвеждат, първите 4 бр ще са налични до края на годината.Китай не се е отказвал от самолетите, защото не ги е поръчвал.Вместо това 4 държави чакат да им се разреши да купят Су-57, но руснаците са отказали продажба, докато наситят своята армия с тях и после ще започнат да обслужват поръчките.

65

До 76

преди 4 години

Не само се чу пукот от съдран *** на един натегач в Днес БГ, който нищо по-умно не може да измисли, от това, което си написал.А после са се скъсали от смях когато султанът е разкал на Путин за грандиозната сделка за 8 самолета от балканската война, с които Боко ще охранява Македония, България и Сърбия, ама друг път.Ердоган се е уплашил и е казал, че ако купим още 8 самолета едно, че ще фалираме, но той ще поръча още 140 Су-57, че го е страх.

64

Анонимен

преди 4 години

Наближава другата,по-важна визита на Ердоган! Тази със Създателя Аллах!!!

63

Анонимен

преди 4 години

Заводите в Комсомолск на Амур ,още не са започнали серийното производство на 70те самолети за руското ВВС,пардон ВКосмически Сили,Ердоган бил ударил шамар на САЩ!!!Ердоган е по-добре ,да пита Китай и Индия защо се отказаха от безаналоговата ПАКФА СУ-57!

62

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Дали са отворили дума за сваления руски боен самолет и убития посланик...

61

Анонимен

преди 4 години

Куци кокошки самолети сънуват. Мухи, които се имат за аероплани. Шебеци обаче се хващат на въдицата...

60

Калеко Алеко

преди 4 години

До Анонимен ... Абе той Ердо изби вече изби долните зъби на путин с един F 16, та не знам как ще избива горните зъби на американските F 35 с макетите на Су-57 ... ?!

59

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Ще има среща на дветете девалвирали посестрими... - на която господин Долар ще гледа със снизхождение и насмешка...

58

Анонимен

преди 4 години

"Анкара, която отговори със зенитно-ракетни системи С-400 на САЩ, които не й продадоха комплексите Пейтриът" - това не е вярно. САЩ се напъваха да и продават Пейтриът, но турчулята купиха С-400 въпреки това.

57

Калеко Алеко

преди 4 години

До Анонимен ... Изплащането ще е най-лесно, путин и Ердо ще договорят бартер и ще се извърши с турски краставици, с уговорката да са по криви и чепати, за да могат да се ползват по предназначение ... !!!

56

Анонимен

преди 4 години

С МС-21 положението също е плачевно. Американците им отрязаха крилата в прекия и преносния смисъл:) И там работата се оттече:)

55

Анонимен

преди 4 години

До 50 С 200 годишен кредит, изплащането на който ще почне след 100. Същото, както с С400. Русия отдавна не продава. Тя подарява. Или гори. Щото, като дойдат китайците, да няма какво да вземат.

54

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Вече няма съмнение, че Борисов печели WW...

53

Bad Company

преди 4 години

До Калеко АлекоАми то се получи. Качиха му "новия" двигател и той се запали безславно на първия полет.

52

ОПС

преди 4 години

До анонимен 52,Те и Трабант имаха модел 601, а Мерцедес само 600, ама си личи кое какво е.

51

Калеко Алеко

преди 4 години

Да не се получи като с Арматата на День победы, а после тези бутафорни Су-57, да си останат бутикови музейни експонати олицетворяващи "космическата мощ" на товарищ путин ... ?!

50

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 56Ако искаш мир дръж барута сух

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 52Ф-22 и Ф-35 има около 400 на бойно дежурство. Произведени, въоръжени, с обучени летци и наземен състав. А двата макета на Су 57 ги разхождат като панаирджийска мечка по изложенията.