10

Анонимен

преди 4 години

Какви са подбудите на хората да ги карат тези неща? Освен да бъдат "модерни", друго не виждам. Очевидно няма да подобрят въздуха в градовете. Батериите са достатъчно екологично-мръсни, за да е от грижа за природата. От неизживяно детство ли е?

9

Анонимен

преди 4 години

Поредното безумие на Картофената.

8

Rock of ages

преди 4 години

По някаква щастлива случайност всичко се размина без инцидент, а те дори не осъзнаха какво можеше да стане... И кой щеше да е виновен и да има проблеми с властите и безсънни нощи?! Те се движиха на път с предимство, но бяха невидими за мен... Задължително трябва да имат предпазно облекло и жълто-зелени желетки за да се виждат!

7

Rock of ages

преди 4 години

Чаках да се включа на кръговото кръстовише в посока Арена Армеец. Изведнъж от никъде пред мен премина един ентусиаст с електрическа тротинетка, движеше се в самото кръгово, и той беше с предимство, само, че изобщо не го забелязах, преди да изскочи пред мен, а тъкмо се канех да тръгвам, тъй като нямаше никой. Тъкмо да тръгна след уплахата какво щеше да стане и пред мен, по същия изненадващ начин изскочи втори човек на електрическа тротинетка! Те били двама! Нямаха каски и отличително облекло...

6

Генчо

преди 4 години

А какво ви пречат тротинетките по тротоарите, особено при липса велоалеи. Да не говорим, че велоалеите в много от случаите се ползват за тротоари или паркинг. Много малко пешеходци се съобразяват къде е велоалея. Това в една Холандия не може да се случи. Но тук в БГ пешеходеца е една свещена крава. Той може да се движи където и както поиска. Може да пресича, говорейки по телефона без да се оглежда. Да скача на пешеходната пътека от нищото и все е прав

5

Анонимен

преди 4 години

Дивотията е пълна.Всеки си кара където си иска.

4

Анонимен

преди 4 години

Само след няколко месеца ще спре тази мания. Когато сняг запръска ще ще чинат те зимъска...

3

Анонимен

преди 4 години

Само ще вметна, че в батериите на тротОнеДките има алумин. *** си знаят работата.

2

Анонимен

преди 4 години

По велоалеите - да, но на тротоярите място нямат, както и на пътното платно. На тротоарите ще ги бутат, защото тротоарите са за пешеходци. На пешеходните пътеки също.

1

Анонимен

преди 4 години

сега вече ще отворят работа на един етнос!