152

Анонимен

преди 4 години

Така е трябваше над Москва да я хвърли а остави червените у,ро.ди да марсуват

151

Миле

преди 4 години

Браво! Абсолютно прав за всичко! Историята се пише от победителите! А кой бомбардира България през ВС2? Нашите дружки англосаксонски. А лошият комунизъм ли претакова икономиката ни или криво разбрана та демокрация?

150

Не_историк

преди 4 години

До ОтвратКои са опорните точки на този Дугин? Попаднах преди време на някакъв много кратък материал за Дугин и дугинизма, но не разбрах много. Не съм специалист в тази област.

149

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 163пич,Поздравления за краткото, точно и разумно изказване. Някои дебели глави не могат да схванат елементарни неща, трябва да им се каже в прав текст, не с елегантни намеци.

148

Анонимен

преди 4 години

МаркоФ.......ДрОгарю, свършва ли кислорода?

147

Да се преосмисли?

преди 4 години

Както ти, ДРУГАРЮ академик преосмисляш присъединяването на цялата ни етническа територия към Царство България по време на Втората световна война? И омаловажаваш значението на този факт, та в определени среди да ти кажат "Браво!" Е, може и да си прав. Има хватки, които човек трябва да владее, за да получи титлата "академик" в България през последните 70-72 години!

146

Анонимен

преди 4 години

ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА Е, ЧЕ БАЙ ТОШО СЕ ВЪРНА. НО ВЪПРЕКИ ТОВА ЩЕ ПАДНЕ.

145

Анонимен

преди 4 години

"Яна Язова е публикувана за пръв път през 1985 във в-к АБВ със старта на Възродителния процесЗАЩО ??"Въпросът ти е толкова ***, колкото и ти .

144

Отврат

преди 4 години

Този на Дугин опорните точки ли ползва?

143

Анонимен

преди 4 години

най после някой да каже истината!

142

я па тоя

преди 4 години

до 161 Футуролог"Футурологе" след като толкова държиш на пияндето Чърчил па да те питам нещо -Какво са му виновни на пияндето цивилните германци от Дрезден че срива града със земята и избива хиляди защо точно града а не военна инфраструктора !? Какво му е виновна София че е заявил-Искам София да е срината и в Софийското поле да се сеят картофи ? Като сме на страната на Хитлер какво са му виновни цивилните софиянци че срива половин София и избива хиляди ?Може и още да питам но няма да ми отгово

141

Анонимен

преди 4 години

" За нас е просто невероятно, че вие от толкова влажни и нискокалорични въглища успявате да правите електроенергия"---------Ти така ли го разбираш, като комплимент това? Чудели са се с кой акъл работим на толкова ниско КПД и си тровим природата с пушеци от недогоряла пляка.

140

Анонимен

преди 4 години

Но може ли някой да обясни защо е хубаво да си агент на ЦРУ--------Ами ЦРУ е организация, която няма да ви кара да излизате с откровено тьпи тези и да ставате смешен.

139

Анонимен

преди 4 години

Атомните бомбардировки над Хирошима и Нагазаки бяха абсолютно ненужни, защото япония вече беше раззгромена, а унижожаването на мирното население в тия мащаби си е военно престъпление и престъпление срещу човечеството. Но американците трябваше да покажат на света, че непослушните ги чака стратегията на изпепелената земя.

138

Анонимен

преди 4 години

До 134 "високи технологии сме имали!? Таратанци! " - Това ще ти кажа, едно от големите постижения на българската инженерна мисъл е, например, Марица- Изток; Аз съм чел изказвания на американски експерти, които подчертаваха: " За нас е просто невероятно, че вие от толкова влажни и нискокалорични въглища успявате да правите електроенергия". Така, че имали сме разни неща, но сега всичко е разпиляно и изгубено.

137

Анонимен

преди 4 години

До 136 "този подронва устоите на държавноста." - а ти разсъждаваш като праволинеен сталинист - който не е съгласен с тебе е класов враг. Което показва само, че от фашизоиди демокрация не става

136

Анонимен

преди 4 години

Значи, на тия, които тука плянкат, че по време на бай Тошо имало неплатежоспособност, това ще кажем: държавата фалира след 1989 г., т.е. след като той напусна властта. Това казва всичко

135

Аналлибераст

преди 4 години

Англосаксите са най-омразното племе на света.Винаги плетат интриги. Лицемери и страхливци. Двойни стандарти.*** подли

134

Анонимен

преди 4 години

Дори и на кислород, доносника не забравя поръката на пАртията.

133

Знайко байко

преди 4 години

Ако си агент на ДС е лошо, добре. Но може ли някой да обясни защо е хубаво да си агент на ЦРУ или да си платен на ЦРУ, което е същото?