12

Анонимен

преди 4 години

Нашите хора ще си берат сега скутери хахахахахаха

11

SS

преди 4 години

Най- ам ама най нестабилното превозно средство.По голяма семка и се на земята а в случай пред някоя кола, без каска(понеже не е задължително) и изведнъж ставаш омлет в тиган.А нашите КРАСИВИ велоалеи 10 на 30 сантиметра със паркирала кола отгоре.Уххххх каква европейска красота, какъв кеф да си пърпориш из Софийските улици.

10

Анонимен

преди 4 години

Да го Бухат!За 4.50 си карам 150 коньовия бензинояд отвкъщи до работа и обратно за повече от 10 мин, с климатик, с радио, по - комфортно от *** тротинетка!

9

Анонимен

преди 4 години

Сега какво мазало ще стане, както няма велоалей, ще се блъскат пешеходци и скутери.

8

:-)

преди 4 години

Това е типичен пример за маркетинг. Продават ти прескъпо нещо, от което всъщност не се нуждаеш. То се рекламира като еко, модерно и прогресивно. Да не коментирам онова нещо от рекламата за поддръжка на скутерите с неясен ***.

7

Балкански Селяндури

преди 4 години

Скутер, каска няма, скачат от тротоара на пешеходната пътека без да слизат и от там продължават по пътното платно като участник в движението.Нерегламентирани, необезопасени, следващата статия след време ще е за пукната глава или смачкан тротинеткаджия.

6

Анонимен

преди 4 години

Цените в другите страни може да са подобни, но заплатите са им и по-високи, така че всъщност е много по-евтино. Някой да каже на американците да свалят цената на 5 стотинки на минута и може би ще бъде по джоба на някои българи дето могат да си го позволят.

5

Анонимен

преди 4 години

Докато има овце да бъдат доени, ще има и вълци дето да ги цоцат.Никой никого не принуждава да се качва на тези играчки.

4

Lime Juicer

преди 4 години

Такива ка**ти като тия няма никъде... има опция да ги зареждаш и да ти плащат затова, Но ти искат личната карта без грам GDPR обяснения.

3

Киро Ментето

преди 4 години

Аз си откраднах един и си го карам секи ден.

2

Анонимен

преди 4 години

Това е само за туристи. За жители на града има много по-евтини и удобни алтернативи.

1

Чавдар Михов

преди 4 години

А къде ще ги караме тези скутери?