9

ХА ХА ХА

преди 4 години

Нежен и чувствителен?!?!Има дума за това-***.

8

ТУЗ

преди 4 години

Един мъж натиска жена си да правят секс. Тя му отговаря, че мъжете само за секс мислили и не се интересували от жените, а жените искали едно основно нещо - "внимание".Тогава мъжът извиква силно към жената:-ВНИМАНИЕ! Сега ще има СЕКС! :-)

7

Ана

преди 4 години

Ролята на мъжа в семейството е все по-малка. Преди поне са издържали семейството си, а сега и това не правят. Домакинската работа ги отвращава, а от техника не разбират. Само могат да командват.

6

Консервативен

преди 4 години

Българските жени трябва да могат да готвят добре, да поддържат къщата и да се грижат за децата си. Точка.

5

Анонимен

преди 4 години

Това, че някой готви, говори за чувствата си и води децата на училище не означава, че е феминист! Колкото до мъжете-феминисти, това са някакви криворазбрали себе си и жените мъже, които обикновено имат нужда от набиване на кофата.

4

Анонимен

преди 4 години

То това ако са мъже...

3

Анонимен

преди 4 години

Особено в България е така. На Запад все още се срещат доста нормални жени-дoмaкини.

2

...

преди 4 години

Значи първо на първо говорите за мъжете по европата и USA! Питай некой *** талибан дали е феминист и дал говори за чуваствата си! Питай и некой китаец или индиец за същото! Може и мексиканец да питаш и пак ше получиш един и същ отговор! *** НЕ ГОВОРЯТ ЗА ЧУВСТВА, директно вади ятагана и осеменява! Колкото повече жени толкова по добре! А и питайте ги дали ги интересуват чувствата на жените ??? да видите къв смех ше падне!

1

Анонимен

преди 4 години

Напълни се с хетеросексуални хомосексуалисти.