16

Анонимен

преди 4 години

Банкянския Тлъстак ще пренася газ само ако на утрешната среща Медведев му разреши.Да не забравяме че газопроводът е руски все пак, а той се хвалеше наляво у надясно преди време как спрял три руски проекта.

15

ВЕ-то

преди 4 години

До 18Ам'чи тъй ВЕ, нъл тъй?

14

М, да ...

преди 4 години

Днес с президента Бердимухамедов и утре с руски премиер Дмитрий Медведев обсъждаме възможностите за суапови сделки, за да осигурим от Туркменистан природен газ за нашия газов хъб "Балкан", допълни Борисов.----------------руският премиер Димитрий Медведев занае ли, че ще обсъжда с Борисов утре нещо си?

13

До13

преди 4 години

Да ве приятел прав си Да идват комунистите и всички врати ни се отварят Инвестиции от цял подем, пари ,лукс страхотен живот на очаква.Абе направо Швейцария на Балканите.Да живее бсп/бкп.Оле!!!!

12

Sicht Punkt

преди 4 години

Господин Борисов е велик ръководител и държавник. Благодарение на неговата дълновидна и миролюбива политика, сме в добри взаимоотношения с всички страни по света. Настроен е изключително позитивно и градивно в името на България.ДА СЕ СЛАВИ ИМЕТО МУ ВО ВЕКИ!!

11

Каракум

преди 4 години

Прекрасна страна!80 % пустиня.Къде са те,къде сме ний...Карайкуме!

10

Eha

преди 4 години

Изменник и национален предател....лъжец на дребно. Превърна България в зайчарник

9

V

преди 4 години

Фолксваген не ни щат щото сме много корумпирани ,ама пак ще ви залъжа с лъжите за светлото бъдеще .Вервайте ми :) А за шенген хората ви го казаха .Докато е герб на власт никъде няма да ни приемат

8

Анонимен

преди 4 години

Какви са пък тези Фолксваген? Автомобил за простолюдието, Борисов ще докара Мерцедес и БМВ.

7

Бай Евстати

преди 4 години

то бива некоя друга лъжама този не се спрясамо че судя дали си вярва или просто е толкова нагъл че дори не си прави усилието да лъже като хората

6

Анонимен

преди 4 години

Главния лъжец продължава с разтягането на локуми.Обаче вече и кокошките в Банкя не му се връзват на празнодумства та и словоблудствата.

5

Анонимен

преди 4 години

Основното,което прави е да дърдори.Не съм го видял да работи.Понякога рита топка,но това не е производителен труд.

4

БOKO ВЪН !!!

преди 4 години

Бoкo скоро ще плaчeш ! Разсипа го тоя народ! Половината българи са в чужбина, но всеки ден обясняваш колко сме добре и колко сме стабилни! Кои са стабилни?! Само твоите хора и обръча от фирми около теб! Работещите в България намаляват всеки изминал ден - до 10-15 години няма да има кой да плаща пенсиите на старите хора и държавата ще фалира. Младите палят с 200 от тука, като беше в Лондон и ти задаваха неудобни въпроси българите защо се скри кaтo мишкa и бягаше от въпросите?!?

3

Анонимен

преди 4 години

Мина времето когато ти вярвахме на всяка лъжа ,десет години България е на последното място и не мърда по жизнен стандарт и тези дето тука ти пляскат и те не си вярват ,когато те величаят .Това са фактите и нищо друго ! Затова не спират младите да бягат от това "благоденствие и стабилност " у нас !

2

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 4 години

От Обединител на Балканите, та чааааак до Каспийския регион! Юнак!

1

Анонимен

преди 4 години

Дори да не стане с Фолксваген, ние ще имаме завод за автомобили, "това мога да ви го гарантирам"Ти колко неща гарантира пък не станаха... Да не говорим за кметицата ти.Свършва ти времето.