33

Анонимен

преди 4 години

Купуваме стари коли щото ще плащаме милиарди за 8 "нови" самолетчета!Трябва паре да се събират ей Бойковчета!Те парете не растат по дърветата!

32

Анонимен

преди 4 години

И премиерът ни е над 10 г.

31

Анонимен

преди 4 години

Купуваме това, което европеец кара 500к км, хвърля го за скрап и взима 1 заплата. Ние го купуваме превъртаме го на 200к и му се радваме. Докато премиера обещава ниски заплати а паралелно с това ежегодно увеличава данъците ще е така. Същевременно имаме най-разбитите пътища в ЕС, както и най-не качествените горива, не е адекватно да се заробваме още повече с кредити за нови автомобили. Новите автомобили са за капиталистите с куфарчетата от сребърния фонд и за работодателите с нашите пари.

30

Анонимен

преди 4 години

Какъв автомобил може да си купи човек с 200 лв. пенсия и човек с 700 лв заплата. Някой от тези знаят ли отговора на задачата.

29

Свещен Гущер

преди 4 години

Като ви е скъпо купете си нов ирански автомобил Khodro Company,имат автосалон в Хасково,чисто нова струва 11 000 лева....Прави ми впечатление че само единствено колите в БГ на индийската Махиндра са най-скъпи по 30 000 лв.....докато по света едва ли превишават 5-7000 и то най-евтиния клас коли. Как става този феномен,не знам. Може вие да откриете причината.Същото и е с новите Лада-в Румъния са 11 000 лева а в БГ са все премиум и почват от 22000....

28

Анонимен

преди 4 години

До 23Абсолютно си прав, злобата и простотията у повечето българи, насаждана 80 год. От комунистите деградира моралните ни ценности и голяма част отнас оскотяха безвъзвратно!В Германия съм гледал хората как пазят не само своите коли, но и колите на тези, до които паркират. А тук, зомбирани *** оти с обноски на руски алкохолици.

27

До 23

преди 4 години

Абсолютно съм съгласен с Вас!Докато пътищата са ни ужасни! Докато 90% са *** и нямат култура на шофиране няма смисъл човек да купува за над 6000лв кола. Преди два дни си купих такава и вече имам резки по вратите , а даже тази сутрин и калника някой некадърник е уцелил и изкривил.

26

Waffen SS

преди 4 години

"при положение че на ден излизат 100 нови коли от БМВ старите 100 са за Източна Европа"Ами няма да ги хвърлят зер,нали за това сме в ЕС.Така техните стари коли намират нов живот,като коли втора ръка за бедни.Но същото е с дрехи-втора ръка,храна -второ качество,живот -второ качество,здравеопазване -второ-трето качество,изобщо хора- второ качество, за второ-качествена работа.Нещо евтино,което първокачествените в необходимият момент може го жертвуваш,без угризения,просто защото е евтиничъкко

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимния с ценорасписаТо по времената с тоя ценоразпис и Голф струваше 5 000 марки ;-)

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимния с ценорасписаГоворим за автомобили, не за негодни, руски автонедоразумения.

23

Анонимен

преди 4 години

До 208000 лв за жигула, а заплатата на маш.инженер учил 20 години и то ЯКО....105 лв!?!?!?Да , за тези които не са живяли през комунизма, такива бяха заплатите, на докторите - тоже!

22

Свещен Гущер

преди 4 години

Аз тук в Берген и Осло пърхам на електричка когато ида на работа и на покупки до пазара. Много е гот с тия ел.двигатели.Ай посдраФи от слънчева Норвегия!

21

Ами...

преди 4 години

Данъкът ми е 150 лв, но беше 350 преди промените миналата година. Откакто съм си взел колата, ако не през ден, то всяка седмица на паркинга на работа, до магазина и на други места, получавам нова следа по боята от удар с врата, одраскана броня и разни други "екстри". Затова се радвам, че не съм си взел нова кола за 40-50 бона, а 10-годишна за 10 бона. Докато у нас шофират и паркират 80% ***, нова кола не си купувам. Мога да си я позволя, но ще ме е яд да я съсипят.

20

Анонимен

преди 4 години

Органите на ЦК на ГЕРБ-(българоубийци) какво пак са подели кампания за колите?Тез пр0стаци докато не ни изтребят до крак няма да мирясат!

19

Анонимен

преди 4 години

До 17Българина си купува стари коли, защото комунизма беше го така обезкостили, че за нова кола не може да помисли!Нови коли ги купуват бившите комунисти, сега мафиоти и държавата -пак за същите, само, че служебни с тоталната им издръжка!

18

Анонимен

преди 4 години

Ценоразпис нови коли:Нова Лада струваше 8 хиляди лева.Москвич - 6 400 леваТрабант - 4 600 лева.

17

ББ

преди 4 години

Аз съм *** и вие сте прости.

16

Анонимен

преди 4 години

За нова кола се чака 10 години лизинг, както беше през социализма чакането за нова лада. Всички искаха да дойде демокрацията и да си купуват стари хубави марки коли.

15

ESP

преди 4 години

До ABSТези, дето пътувате от Мюнхен и обратно с по 400 кг багаж, се разпознавате отдалеч.

14

ABS

преди 4 години

До тоя с 20 те хил.лв.Абе панелен мишугер..Кой ти рече ,че на хората им трябва малка сапунерка.Автомобил се купува и по предназначение.Със VW Up, ела карай 400 кг товар,ела карай нормално 4 души на клима..ела карай с това до Мюнхен.Айде аман от разбирачи..Ти си взимай сапунерки хората искат да пътуват нормално.