79

Анонимен

преди 5 години

При социализма нямаше кредити, заплатата стигаше за всико. Всеки българин ходеше на почивка два пъти годишно а образованието и здравеопазването бяха на световно ниво и достъпни за абсолютно всеки българин.

78

V

преди 5 години

Ми кой управлява последните 5години ??? Не са ли тия дето удвоиха дълга без да постигнат никакви резултати ??? мафията герб и еврогейския съюз са в основата на проблема . Като няма резултати се търси отговорност от властта ;)

77

Ю кортес

преди 5 години

Не могат мързеливите и некадърните

76

Анонимен

преди 5 години

А по байтошово време почивките бяха за 2 седмици и към всички големи предприятия имаше почивна база. Сега се смята за добре туристите на харчат за всевъзможни ненужни неща.

75

До 58

преди 5 години

Идлот, знам, че ти плащат за това, ама спри да повтаряш глупостите си за социализма през пет поста, че досади много с тези глупави провокации.

74

Анонимен

преди 5 години

ами вече е време недоразумението крадливо Мухобоико да бъде изметен на бунището

73

Бизнесмен с Ауди

преди 5 години

Откъде имат пари хората бе? Аз - всяка година излиза нова марка Ауди, плащай за кола. Частният самолет трябва да се сменя на пет години, иначе морално остарява. Хеликоптерът - на три. Освен това, всички искат заплати! Не щат да работят без заплати, бе! По цял ден скандират: "Работа! Искаме работа!". Дадеш им работа и се окаже, че те всъщност искали заплати!А пък миналата година едни контрольори се заядоха и ме изнудиха и данък да съм платял! Цели 50лв данък ми взеха! Откъде имат хората пари??

72

Жо

преди 5 години

ХАЙДЕ да си кажем честно, за една година колко българи пътуват в чужбина. Броят им е милион и половина..Още толкова са тези, които живеят, учат или работят в чужбина.Още толкова са пенсионери.Още толкова са деца.Още толкова са полунеграмотни обитатели на някои махали.Всичко това са 7,5 милиона българи.

71

Анонимен

преди 5 години

Абе тоя шорош от къде ви изравя толкова много, бе? И по колко ви плаща да казвате на черното бяло?Не виждате ли, че народът измира и не ходи да почива, а просто почива (измира)?Какво сте ми се хвнали с тоя комунизъм и с тая русия? Като е комунизъм, защо купихме от САЩ самолети, дето още завода им не е произведен? Защо спряхме руските енергийни проекти?Как може все едно и също да дрънкате? Мислите ли, че ви вярва някой? Слепи няма и то отдавна!Комунизъм, Русия, болни мозъци, продажни!

70

Анонимен

преди 5 години

А Тиквата наскоро ни се скара, че сме сллепи - имало голям напредък, просперитет, българите тънели в охолство благодарение на него и сие???Нещо го няма да ни отвори очите и по тази тема...Затаил се е около поредния гаф, не с НАП, ами този с прасетата. Оказва се, че нито една служба не си е свършила работата като хората пак и закономерно България остава без ***.Въпреки, че известно количество все още се срещат в парламента и правителството.

69

Анонимен

преди 5 години

СКОРО СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ФАЛШИВИ НОВИНИ ЩЕ ОТИДАТ ПРИ КИБЕРТЕРОРИСТИТЕ В ЗАТВОРА.

68

Анонимен

преди 5 години

"Ако се движиш по горски пътеки,не плащаш нищо през банка и минаваш граница не през КПП,може и да те няма в статистиката."Значи ме няма в статистиката. Плащам само кеш и обикалям туристическите атракции и забележителности в страната. Много рядко се случва да имам желание и да отида в чужбина.

67

Анонимен

преди 5 години

Почиващите уж повече, а харчат същите пари като преди 5 години.Какви изводи могат да се направят?

66

дддд

преди 5 години

Оказва се че,при ГЕРБ се живее все по добре,отколкото преди.Но що да сме доволни,трябва постоянство в недоволството все пак!

65

Анонимен

преди 5 години

Фотото от родното черноморие ли е ,или нейде в Бангладеш

64

Накратко

преди 5 години

До До Един от...За съжаление в северозапада са най-многото който искат да се върне пак СССР .то и там нищо не се произвежда.Да сте чули от толко епидемиии по животните да има болно някъде по Монтана и Враца.Е няма защото там нищо не се произвежда ,там си бленуват за СССР и пиене от сутрин до вечер.

63

Анонимен

преди 5 години

България единствена в ЕС: За 5 г. двойно по-малко българи не си позволяват почивка.Робство.Гарантирано от ГЕРБ!

62

Анонимен

преди 5 години

ПРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА БСП ВСИЧКИ ПОЧИВАХА ОТВЛЕЧЕНИ

61

Цветанов

преди 5 години

По-малко почивки, повече престой вкъщи. Повече престой вкъщи- по-голяма печалба за личното ми ЕРП.

60

Анонимен

преди 5 години

до 59Ако се движиш по горски пътеки,не плащаш нищо през банка и минаваш граница не през КПП,може и да те няма в статистиката.Иначе големия брат гледа,записва и всичко ти се събира някъде.Всичко знаят,дори колко пъти си ходил до тоалетната,ако ходиш в мол.Няма какда си без лична карта,а за да я извадиш си отишъл до районното и поне няколко камери са те хванали.За да спиш някъде на почивка пак ти трябва лична карта.