246

Х

преди 4 години

Дори и да е така,не виждам от защо се страхуват, нали притях всичко е декларирано и прозрачно.

245

Гешев

преди 4 години

да върне обесването на площада - така шоуто ще има своя перфектен завършек за удоволствие на публиката. След обесването на прощата да се организират танци и почерпка за народа-

244

Анонимен

преди 4 години

И как разбраха :) Сега ще кажат, че не знае какво е VPN в на манчу пикчу....

243

М, да ...

преди 4 години

До ДокторПа друг начин да отговоря: За завист, през 90те завиждах на един бивш колега Професионалист, Програмист за мозъка му / исках да имам неговия мозък/ ! :))) Корифей в областта, но той постоянно четеше спец литература, а не като днешната младеж да чака инфо сдъвкано на пюре!

242

Анонимен

преди 4 години

Уж на Пр0к0пи3в обръча от фирми, а пък на ДÄHС системите правили одити тези фирми (на Д0г***н), как така рунска ще даде пари на американеца да му прави одит, нещо за гъби ни пращат май?

241

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТука всезнайковците на ГЕРБ сега ли разбраха ,че тази фирма се е занимавала с кибер атаки. Къде бяха до сега ? Защо са допуснали изобщо такива фирми или сега с мръсни номера се опитват да се измъкнат като мокра връв от всички нелицеприятни вече факти. Изложиха отново България пред света ,пред Европа и трябва по някакъв начин да намерят изкупителната жертва ,но продължават с излагацията....

240

М, да ...

преди 4 години

До ДокторБаш пък за доходите ли? :)) Заложбите ми са продължени от племеника / в неговата пряка рода нема такъв/! Но, ... в IT нещата са безинтересни /по някаква причина загубих интерес отдавна/ вече за мен! Иначе мойте уважения към Мозъците!

239

Анонимен

преди 4 години

Абе какъв хакер е този?! Момченцето е имало достъп до въпросните бази данни. Който му е дал този достъп сега да си поеме вината! Каква е тази фирма в която работи? Тя защо има достъп до базите данни на НАП? Правят ни на маумуни с тези фалшиви информации!

238

До Вчера

преди 4 години

Вече не смея да търся в уикипидия по имена на животни и на нашия премиер - страх ме е да не ме полази Гешеф - и преди 9-ти имаше един такъв в полицията и много народ изтрепа - партизани и разни други, сигурно му е роднина.

237

:))

преди 4 години

До анонименГотино! Невидим или скромен? вж. ББ е най-големият клоун в ... / по избор мащаба/! :))

236

Доктор

преди 4 години

До 253 м да....Долавям завист за доходите на програмистите. Ами седни си на ***, учи и стани програмист. Какво друго може да те посъветвам.

235

Доктор

преди 4 години

До 252Аборт във петия месец, някак си е несъвместимо със живота на бебето и направо прекалиха... после имаше 9-торна експертиза. Някак си ...

234

анонимен

преди 4 години

Стига сте се кахърили за ЕГН-тата! Има хора, които знаят всичко за нас! Но, на мен не ми пука, защото съм никой!

233

Анонимен

преди 4 години

Момчето е умно, но има и по-умни и кадърни от него и рано или късно истината ще лъсне! АКО Е НЕВИНЕН ДА ОТВОРИ КОМПЮТРИТЕ И ДА ГО ДОКАЖЕ. ТАКА, С ТОЗИ СИ ИНАТ----САМО СИ УТЕЖНЯВА ПОЛОЖЕНИЕТО!!!

232

бе

преди 4 години

тоя младеж ми е антипатичен, пуши тънка цигара и лъже, нещо главата му е странна, а и шефа нещо е странен

231

Вчера

преди 4 години

търсих информация за Тръмп в уикипедия - добре че ЦРУ нямат толкова кадърни разследващи и прокурори като при нас - иначе вече да са ме вкарали в "тъмната стаичка" да събудят чувство за самосъхранение. Бр-рр

230

М, да ...

преди 4 години

До mdaa..аз ако бях в БГ щях да ида директно при ББ и да му предложа да оправя нещата!---------------точно пък на ББ ще помагат "овчаpите", пардон програмистите! :))

229

Анонимен

преди 4 години

До mdaa..Ти па ако беше с капацитет 50% от неговия, щеше да се скриеш.

228

Анонимен

преди 4 години

Дискретност = Дълголетие

227

Анонимен

преди 4 години

Ха и защо?