69

до 82 от славянин

преди 4 години

Та значи според теб ГРОБ не била комунделска партия и правила нещо за народа!!!??? Разбира се че прави - унищожава го със всички средства и методи!

68

Робовладелец

преди 4 години

Едно време робите с камшик ги принуждавахме да работят, и на пазара на роби наддавахме за да си купим роби, а днес робите сами се борят да работят евтино и на пазара на труда сами се предлагат и си свалят цената един на друг.

67

славянин

преди 4 години

Никой вече не ще и да помирише иврупейски Бълхаристан, всички инвестират в ''дивите азиатски кочини''! Да живеят евроатлантическите ''ценности'' и бълхаристанската мизерия!

66

До 82

преди 4 години

Сириние

65

Циник

преди 4 години

Каква я свършиха *** докато бяха на власт? Нинова, Гергов, Спас Русев, Луканов, и некадърния светец Виденов... СтанаШеф?Освен, че ограбиха спестяванията на пенсионерите, и си поделиха фабрики и заводи... Дето ставаха за нещо?Браво на ГЕРБЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ КОЯТО ОПИТВА НЕЩО ЗА НАРОДА!

64

Анонимен

преди 4 години

Всеки видял Боко бяга през глава от територията му и никога не се връща.

63

Brei

преди 4 години

Кажете ми един български продукт, който да се продава в големите вериги у ЕС и аз ще ви кажа 100 гръцки, 50 полси, 20 румънски и 100 от ЮАР

62

избирател

преди 4 години

Тя вашата пропаганда надмина комунистическата бре!Как да е всъщност,нали сте техни рожби...

61

Анонимен

преди 4 години

В завода на Leoni в Плевен, чийто лентичка Мутротиквата тържествено клъцна преди половин година, в момента работят 30 (ТРИДЕСЕТ!!!) работника, всичките от ромски произход...ако изобщо може да става дума за някакъв производствен процес! Няма как да е по различно при заплати от 580 лв. (минималната за страната) плюс купони за храна на стойност 80 лв. Първите два месеца пробни и не се плаща. Работи се по 12 часа на ден без обедна почивка. Има ли желаещи, а?

60

Щирлиц

преди 4 години

Откакто сме влезли в ЕС Германия винаги е била против нас,винаги !Не знам защо нашите политици продължават да подкрепят Германия,не е ли време да се преосмисли това?

59

Факт

преди 4 години

Докато в България управлява мафията, никой сериозен инеститор няма да инвестира в България.

58

Ф.С.В.

преди 4 години

една голяма европейска компания с традиции от десетки години- ИЗБРА АНАДОЛА !!?? ТЯ ПЛЮ НА ЕВРОПА -ТОВА Е -КАПИТАЛИСТА,, НЕ МУ ДРЕМЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ РАБОТНИЦИ -ПОНЕ С ТОВА СИ ПРИЛИЧАТ С НАШИТЕ ДИВИ БИЗНЕСМЕНИ КОИТО ЧАКАТ РАБОТНА СИЛА ОТ ИНДОКИТАЙ )АХХАХА

57

Brei

преди 4 години

Толкова мазнене на Меркел...и какво постигна с това.

56

Анонимен

преди 4 години

Исках да гласувам ама немах желание .........

55

Нестор

преди 4 години

Пак фантасмагории, абе не разбрахте ли че никои няма да инвестира в корумпирана клоака тип бананова република каквато е България!

54

Анонимен

преди 4 години

Работата стана като при националния по футбол. Винаги имаме шансове, но са само теоритични.

53

Анонимен

преди 4 години

Мачкъй Буби

52

Столипиново

преди 4 години

Да дивее Бойко и неговите гласове.

51

ЗАЩО НИ Е ЕС ?

преди 4 години

ТОВА ЛИ Е ПРЕДИМСТВОТО ДА СМЕ В ЕС? ДА НИ ИЗПОЛЗВАТ САМО ДА ИМ КУПУВАМЕ СТОКИТЕ ЛИ? АКО ПОСТРОЯТ ЗАВОДА В ТУРЦИЯ ТРЯБВА ПЪЛЕН БОЙКОТ НА ВСИЧКО ОТ ФОЛКСВАГЕН,СПЪНКИ НА ДИЛЪРИТЕ ИМ В БЪЛГАРИЯ НА ВСИЧКИ МАРКИ НА КОНЦЕРНА .

50

Анонимен

преди 4 години

Бойко смело напред народа е с теб и ти ще бъдеш човекът който ще спаси България и ще я направи велика сила.