24

реализатор

преди 4 години

В действителност, не могат да се качат на МКС. Дето е хиляда пъти по-близо. Днес, при всичките съвременни технологии. Пък преди 50г.... на Луната... трябва да си яко *** да повярваш.

23

със сигурност

преди 4 години

Луната е ЗАБРАНЕНА ЗОНА от онези Човек никога няма да стъпи там

22

Анонимен

преди 4 години

УстройствоТо тъпакоо с което кацат на луната си е дрон. Разработва се около 3 години и има над 10 катастрофи докато го направят. Ама ти от куде да знаеш по него време си бърсал гъзааа с народно дело и си копалл кукуруцаа да има за братята да не умрат зимата от глад.

21

Анонимен

преди 4 години

За жалост на всички хейтъри, те ще стъпят отново на Луната. Успех! А, по-късно ще ви изпращат и честитки от Марс, а вие ще си хапете..... някои части и ще продължавате да си пишете "мъдростите" в стил на кумира ви Ян ван Хелсинг.

20

Анонимен

преди 4 години

Аполоо е най големият успех на човечеството до сега. Милиарди долари , над 350 000 човека , огромни екипи учени , първия дрон , първото предаване на живо и куп иновации. Невероятно постижение за САЩ и световната космонавтика. Надявам се скоро да стъпят на и на Марс те го заслужават с труда си.Бай *** филааа цял живот пърди и плюе омраза , за това е и най беден.

19

Анонимен

преди 4 години

"Гръцката богиня на луната се казва Селена. Артемида е богинята на лова."---------------------------------Абсолютно. Пиндостанската логика може да има дълбок, таен смисъл.Мисията Артемида - лов на вярващи наивници.

18

Симеон Хасан

преди 4 години

Вервайте им.

17

Анонимен

преди 4 години

Разгеле белким 60 години след холивудските бичкии най сетне успеете да се прилуните!

16

Анонимен

преди 4 години

Филитее горките немогат да спат. Загубиха ВСВ , после загубиха космоса, накрая загубиха и гобернарийтее си с роби. Днес са останали само остатъци на доизживяване и се правят на остроумни цял ден . Ама на никой не пречитее ..Всеки знае къде стъпаа САЩ и никой не знае вас . Хахаха дасвиданяяяя убитациии

15

Анонимен

преди 4 години

Да бе, руснаците баш ще ги прибират. Те не могат счупените си подводници да приберат...В космическата сфера те не само че са десетилетия след САЩ, ами вече и Китай сериозно ги задминава.

14

Елемаг

преди 4 години

Абе ора 69-та с оназ технология,как е имало преко предаване по телевизията?Па като гледам сега мобилния А1 няма обхват извън селата даже? Охаохаоа

13

Ами да

преди 4 години

Така е по-евтино. Няма да има разходи за връщане:))По някое време руснаците ще ги приберат !

12

Гледна точка

преди 4 години

Ако си купя телевизор до 2024 година ще ги гледам.Ама сега събирам пари да оправя тоалетната на двора.

11

Анонимен

преди 4 години

Ако случайно пратят този път хора, няма да ги приберат, защото нямат такава възможност.

10

Гледна точка

преди 4 години

Холивуд се готви за римейк. Сигурно ще го снимат в същото студиоТъй тъй, фъркате направо към рая!!Те Opportunity и Curiosity на Марс са също от Холивуд, нищо че присъстват на приложението ми в реално време!

9

Анонимен

преди 4 години

Гръцката богиня на луната се казва Селена. Артемида е богинята на лова. Римляните я наричат Диана.

8

Анонимен

преди 4 години

Пак на колене пред Русия - дано руснаците се смилят и изпратят некой кравар до МКС !

7

Анонимен

преди 4 години

При последно изстрелване на космически апарат Союз МС-13, *** са качили на борда му и хуманоида Фьодор. Основната черта на Фьодор е че е първият хуманоид, можещ да стреля с пистолет и с двете ръце..????И после защо дрънчали само оръжие. На тях в *** кратуни само оръжие бе брат!

6

Анонимен

преди 4 години

Холивуд се готви за римейк. Сигурно ще го снимат в същото студио

5

аа

преди 4 години

да да добре, само да не ви кажат пак да се чупите, че нямате право да ходите там лелее божее. Матряла сега вкичи от радост